- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi benkimimki
-
bu aksam konusmayi denicem.. tabi yine yorgunum deyip uyumassa yada uff kapat konuyu demesse..
borclar icin altinlarin bi kismini (zaten bi setim var 14 ayar satsam pek bi ara etmez, 8 tanede bilezigim var, baskada kucuk altinim bile yok)
3-4 tane bilezik bozdurabilecegimi onericem tabi harcamalarini kisitlamasi ve kafasina gore biseyler alip satmamasi sartiyla.. bakalim ne dicek.. eger benim bu iyi niyetime karsilik hala sorunumuz cozulmesse zaten bu evlilikten fazla bi beklentim kalmicak.. giden bileziklerime olacak onuda napalimartik dicem.. baskada carezm yok galiba.. uff bu ayin kirasini odemedik daha ,yaklasik 500euro.. ve kendi bugun telefonu napti etti alicam diye gitti alacagi telefon 250 euro.. ve bankada nerdeyse para yok onumuzdeki 1 hafta. maasi 1 hafta sonra gelcek..soyluyorum duymamazliktan geliyor.. sinir krizi gecircem o olcak..
tefeci degil sanirim..aslinda adamlari tanimiyorum. is yapicaz diyo anlatiyo biseyler anlayamiyorumda..
dun konustuk..nasiloldu bilmiyorum kendi basladi konusmaya sanirim anladi bende biseylerin artik son raddeye geldigini..
bana dediki artik harcamalari sen yap.. banka karti sende olsun.. bana gunluk harslik ver icinde rahat etsin boylece dedi..
sasirdimmm.. umarim gecici bi sureligine degildir..tamam dedim..ama dedim ben senin cocuk gibi benim elimden almani istemiyorum..senin kendin biseyleri ogrenmeni istiyorum dedim.. hayir cocuk gibi olmaz bunu kendim istiyorum dedi.. acaba yaptigi yanlislarimi gouyor yoksa nlasma yoluna gideyimde altinlari oylemi isteyim diyorki.. birdenbire olmasi sasirtti beni daha 3 gun once kadinlar karismaz diyen adam..
sen hıc merak etme gecıcı bır surede olsa bu tadını cıkar ben kendı adıma soyleyeyım yardıma hazırım herzaman.nisvess saol canim tavsiyelerin icin.. inan bende sasirdim ve sevindim cok.. dun gece beraber film izledik..yataga uzanip laptoptan..sarmasdolas.. ne var yani bunda demeyin..bunu yapmayali aylar olmustu.. bu bile o kadar sevindirici benim icin.. diger konumda aramizdaki diger sogukluktanda bahsetmistim..
artik kendi biseyler istiyor bi kac gundur.. insallah bi sure sonra yine uzgun bi sekilde gelmem karsiniza..tabi su anda hersey duzelmis degil..zaman lazim..takip edicem sizdende yardim isticem takildigim zaman.. :enbuyukkk:
aaa böyle şey duymadım sen bilezik satıcaksın adam telefon almak istiyo çocuk gibi tutturmuş telefon diye asla söyemiyeceyim bir şey kk de ama ilk kez söylüyorum sen bu adamdan ayrıl düşenin dostu olmaz bilezik falan satma teri gelince 100 lira borç bile bulamazsın kimsedenklava: lmaz:
sen hıc merak etme gecıcı bır surede olsa bu tadını cıkar ben kendı adıma soyleyeyım yardıma hazırım herzaman.
üzüldüm durumunuza
bir o altinlarla hersey düzelicek olsa verin düzelsin diyecegim
ama sanki onunla bitmeyecek gibi gözüküyor
üstüne basa basa güvenmiyorum diyorsunuz
yaslariniz kac ?
sanki esiniz olgunlasmamis gibi geldi
Devamli konu acma istersen
konun kapanmis
buradanda takip edebilirsin...
Bebegin olucak hic bir güvencen yok
esin altinlarini bozdurup borclarini ödiyecek fakat
senin elinde avucundada birsey birakmiyacak...
Erkekler bayanlar gibi olamayabiliyor
altinlarina sahip cik bozdurma ,direniceksin...
Kolay degil ancak bu sana bagli birsey
sen hayir dedikce o üstüne geliyorsa
zaten dogru gitmeyen birsey var...
Sorumluluk sahibi tasiyan her erkek
heleki bebegide olucaksa ne olur ne olmaz diyip
kenarda kösede birazda olsa birikim yapmasi lazim...
Sen gelen maaslarla borcu kapatmaya calis
belki altinlarini bozdurup su anki borcu kapasan
yarin öbürgün borc bitti altinlarda gitti hadi yeni borc
yapmayalim demiyecegi ne malum...
o zaman hem altinlarindan
olucaksin hemde yeni borcla karsi karsiya kalicaksin
birak bari simdiki borcu iyi kötü ödemeye calissin...
Bebegin olunca daha saglikli düsünürsün, Allah
kolaylik versin...
en son barışmıştınız memnundun yinemi vazgeçtin biezikleri vermekten
ben hic vericem demedimki yinemi vazgectin demissin canim..son yazdigim mesajlara bakarsanda bakalim ne olcak..bana dogru bi adim atti, insallah gecici degildir yazmistim,tahmin eder gibi..acaba hatasinimi anladi gercekten,yoksa goz mu boyuyor diye.. yani ondan bana guven vermesini istedim ama o yine bana hadi bozdualim hepsini dedi..ben dedimki..once ayliklardan odenenler odensin, acik kalirsa ve yetistiremessek bozdururuz dedim.. o ise hayir simdi hepsini odeyelim diye tutturdu..bende kizdim tabi..cocukmu kandiriyosun..
ayrica konum kilitlenmis ama diger actigim konuda esimin bana yolladigi mesajlarin beni nekadar uzduguydu..lanet olsun altinlari vericem dedim..yani ilk defa dedim tamam al hepsini diye ona..burda herkes boyle bi adama sakin verme bebegini dusun dedi..ama oyle seyler soylediki.. ben kendimi dusunuyomusum,,bundan sonra herkes kendi parasiyla gecinecekmis,,masraflarida bolusurmusuz o zaman.. boyle sacma sapan seyler..bi kocanin karisina diyemeyecegi seyler.. ne olcak halimiz boyle kedi kopek gibi bilmiyorum..hemde hamileyken..
kayinvaliden bu duruma ne dedi??
ne ilgisi var eşinin dediklerinin canım
sen her kadın ve anne gibi düşünüyorsun
sonumuz ne olur bebeğime bakabilirmiyim gibi
tuaflık eşinde
resmen güzellikle alamayacağını anlayınca çirkeflik yaparak almaya çalışıyor
ayıp hamile kadın bu kadar üzülürmü
bazen bizim sıkıntımız olduğunda eşime al desemde almıyor inan ben bakarım çaresine diyor allah razı olsun eşimden
sorun sende değil sen evine bağlı bir kadınsın gerektiği gibi davranmayan eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?