• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunuma yardımcı olur musunuz ?

bence altinlarini falan verme,otursun adam gibi birkac ay siksin di$ini para biriktirsin.akli sira altinlarla borclari kapiycak,rahatliycak ondan sonrada parasiyla fink atip durucak beyefendi.yok telefondu,yok bilmemneydi..evlilik bu cocuk oyuncagi degil,azicik elini ta$in altina koymayi ögrensin.zaten hamilesin nelerle ugrasiyosun..bence e$inin bu yaptiklari birazda yasinin ona verdigi cahillik baska birsey degil.

valla ne yalan söyliyim yazınızı okuyunca kızdım.ne demek 'altınlarım'...altınlarınız değil mi?sadece size takılmadıki o altınlar.nasıl kendi malınız gibi görüyorsunuz anlamadım.bu konuda kesinlikle çok bencilsiniz. he ama eşiniz de savurgan bi tipmiş aylık 2500 euro hatta sizin de kendi geliriniz olmasına rağmen hiç bi birikim yapamamış.hatta eşiniz güvenmediğiniz insanlarla ilişki içerisindeyken ve hamileyken tabiki altınlarınızı bozdurmayın.ben de altınlarımı bozdurdum.eşim fikrimi sordu ben de tabi dedim.hatta mehir adı altında tutulan altınlarımı(bunlar benim oluyor) düğünde taktığı kolyeyi ve sevgiliyken aldığı bilekliği bile bozdurdu.sonuncusunda ağlaya ağlaya kabul ettim.ettim çünkü ona güveniyordum.size kalmış bişey güvenle alakalı.

haklısınız altınlar karı kocaya ait kesinlikle ama dediğiniz gibi güvenle alakalı bir durum arkadaşın eşi güven verebilse her kadın gibi oda verirdi bence

haklısınız altınlar karı kocaya ait kesinlikle ama dediğiniz gibi güvenle alakalı bir durum arkadaşın eşi güven verebilse her kadın gibi oda verirdi bence

işte ben de onu demek istiyorum.altınları ver verme o ikisinin kararı.(ki ben vermemesi taraftarıyım)ama benim altınlarım demesi hoşuma gitmedi sadece bunun altını çizmek istedim

valla ne yalan söyliyim yazınızı okuyunca kızdım.ne demek 'altınlarım'...altınlarınız değil mi?sadece size takılmadıki o altınlar.nasıl kendi malınız gibi görüyorsunuz anlamadım.bu konuda kesinlikle çok bencilsiniz. he ama eşiniz de savurgan bi tipmiş aylık 2500 euro hatta sizin de kendi geliriniz olmasına rağmen hiç bi birikim yapamamış.hatta eşiniz güvenmediğiniz insanlarla ilişki içerisindeyken ve hamileyken tabiki altınlarınızı bozdurmayın.ben de altınlarımı bozdurdum.eşim fikrimi sordu ben de tabi dedim.hatta mehir adı altında tutulan altınlarımı(bunlar benim oluyor) düğünde taktığı kolyeyi ve sevgiliyken aldığı bilekliği bile bozdurdu.sonuncusunda ağlaya ağlaya kabul ettim.ettim çünkü ona güveniyordum.size kalmış bişey güvenle alakalı.

yaptiginiz ilk yoruma kirmiziyla iseretledigim yerden baska bi cevap vermem gereksiz olur sanirim..ama yinede bi kac sey soyleyim..altinlari benimmm altinlarim olarak gorsem,bozdurmayi soz konusu ettirmem bile degilmi..genelde bilezik vs geline takilirya hani,gelinin altini denir..ayrica evet mehirimde onlar benim..benim desem yalan da olmaz.. konuyu bu sekilde gormeniz ve dikkate almanizda hayli ilginc..bencilmisim o konuda..kendinizde altinlarimi bozdurdum derken hemde ayni yorumun icinde..ama merak etmeyin ben altinlariniz derken ne kastettiginizi anladim....galiba altinlarimizi demek istediniz,eliniz surstu

işte ben de onu demek istiyorum.altınları ver verme o ikisinin kararı.(ki ben vermemesi taraftarıyım)ama benim altınlarım demesi hoşuma gitmedi sadece bunun altını çizmek istedim

evet bazılarımız için ayrıntılar önemli olabiliyor ve halklısınızda
duyduğum kadarı ile bazı erkeklerde onları ben aldım vermek zorundasın diyip kadının hakkını hiçe sayabiliyor
demekki hem kadın hemde erkeğin bu şekilde davranması yanlış
sanırım uzlaşmazlıkta bu noktada başlıyor
bu arkadaşımıza gerçekten üzüldüm hiçbir anne adayı bunları haketmez

yaptiginiz ilk yoruma kirmiziyla iseretledigim yerden baska bi cevap vermem gereksiz olur sanirim..ama yinede bi kac sey soyleyim..altinlari benimmm altinlarim olarak gorsem,bozdurmayi soz konusu ettirmem bile degilmi..genelde bilezik vs geline takilirya hani,gelinin altini denir..ayrica evet mehirimde onlar benim..benim desem yalan da olmaz.. konuyu bu sekilde gormeniz ve dikkate almanizda hayli ilginc..bencilmisim o konuda..kendinizde altinlarimi bozdurdum derken hemde ayni yorumun icinde..ama merak etmeyin ben altinlariniz derken ne kastettiginizi anladim....galiba altinlarimizi demek istediniz,eliniz surstu

ne kadar dikkatlisiniz

kızlar burada birbirini kırmaya gerek yok sadece konu sahibi arkadaşımızın eşinin sorumsuzluklarının bedelini eşine ödetmeye çalışması problem
hemde arkadaşımız hamile

canım farketmedin galiba.onlar benim altınlarım iyi oku parantez içinde yazmışım zaten ONLAR BENİM diye.çünkü imam nikahı yapılırken hoca nişan ve nikahta eşinin ailesi tarafından takılan altınlar senindir dedi.yani onlar benim mehirim.onun dışında takılanlar da İKİMİZİN.anlatabildimmi?şu kırmızıyla işaretlemeyi ben de bilsem de hemen ardından yazdığım parantez içindeki yazıyı sana gösterebilsem.eğer onlar senin mehirinse senden izin almadan alamaz.ama anladığım kadarıyla sen bu gözle bakmamışsın.senin mehirin olsa da olmasa da takı geline takılır diye altınların hepsinin senin zimmetinde olduğunu sanmışsın

bu yazımı tekrar yolluyorum.bu sizin dikkatli değil ne kadar dikkatsiz olduğunuzu gösterir!!!!!!!!!!!!!!!!

ne kadar dikkatlisiniz

arkadasin yorumuna gercekten uzuldum cunku,tekrar takrar okudum..evet dikkatliyimdirde..her kadin altinlarim diye konusur..bu boyle alisilmistir..ayrica esim almadi kayinvalidem takti..takarkende gelinine diye takti..tabiki kari
sx koca yatirim amacli kullanir..ben hep ikimiz adina dusundum..dusundugum icin zaten actim bu konuyu, yoksa unut onlari derdim ya en bastan.. ayni zamanda mehirimde onlar..hayir desem zorla alsa vebalide ona..zaten butun derdide o..yoksa boyle bi adam bana sorarmi? gider coktaaan alir satar..

bu yazımı tekrar yolluyorum.bu sizin dikkatli değil ne kadar dikkatsiz olduğunuzu gösterir!!!!!!!!!!!!!!!!

öylemi? bana altinlarim diyemessin derken kendiniz altinlarimi bozdurdum diyorsunuz..bilmem kim dikkatli..ayrica ben sizinle cekismek icin acmadim bu konuyu..siz dusunmek istediginiz gibi dusunun..cunku bunlar benim oluyor yaziyorsunuz mehirinizya..ama benim mehirime ben benim diyemiyorum..tuhaf bi mantik..kaldiki ben mehir oldugu halde bozdurmayi dusunuyorum..tek korkum esimin sorumsuzlugu..yoksa konu acmadan burda direk verirdim eline..ama siz konunun disina cikmakta kararlisiniz..ve neyi ispatlamaya calistinizi anlamadim..anlamamada gerek yok saolun yorumlariniz icin..siz baska konularla ilgilenin benimle vaktinizi harcamayin lutfen..

canım sen kötü bir şey demek istemedin aslında ve ikinizde haklısınız bu türk gelenekleri işte değişik bir durum kimimiz kadının güvencesi deriz
bir çok erkek ev yada araba için bir garanti diye düşünür
aslında ortaktır tabi güven veren kocalar için
bu arada yeni bir konu başlığı çıktı aslında evlilikte takılan altınlar kimindir diye
eminim pek çok yorum gelecektir farklı

öylemi? Bana altinlarim diyemessin derken kendiniz altinlarimi bozdurdum diyorsunuz..bilmem kim dikkatli..ayrica ben sizinle cekismek icin acmadim bu konuyu..siz dusunmek istediginiz gibi dusunun..cunku bunlar benim oluyor yaziyorsunuz mehirinizya..ama benim mehirime ben benim diyemiyorum..tuhaf bi mantik..kaldiki ben mehir oldugu halde bozdurmayi dusunuyorum..tek korkum esimin sorumsuzlugu..yoksa konu acmadan burda direk verirdim eline..ama siz konunun disina cikmakta kararlisiniz..ve neyi ispatlamaya calistinizi anlamadim..anlamamada gerek yok saolun yorumlariniz icin..siz baska konularla ilgilenin benimle vaktinizi harcamayin lutfen..

sen hamilesin birde canını bunlara sıkma rahat olmaya çalış

kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye
yarısını versen hepsini istiyor hepsini versen sana bir şey kalmıycak hamilesin
para gerekebilir
sen verme istersen blöf yaptığını düşünüyorum böyle konuşup seni dize getirme çabasında ama bebek olduğunda bakmak zorunda

canım sen kötü bir şey demek istemedin aslında ve ikinizde haklısınız bu türk gelenekleri işte değişik bir durum kimimiz kadının güvencesi deriz
bir çok erkek ev yada araba için bir garanti diye düşünür
aslında ortaktır tabi güven veren kocalar için
bu arada yeni bir konu başlığı çıktı aslında evlilikte takılan altınlar kimindir diye
eminim pek çok yorum gelecektir farklı

canim saol..sakin yorumlarin icin..ihtiyacim olanda bu aslinda..

ama diger okuyan herkes iyice aydinlansin diye tekrar acikca soyleyeyimki..imam nikahi kiyilirken mehir olurya..kayinvalidemin taktigi altinlar mehirimdi benim.. oyle konusuldu.. ama ben buna ragmen ortak malimiz gibi koydum bi kenara..arkadas mehirinmi diye sormuyor bile direk bencilsin diyor..zaten takilan diger kucuk altin vs bozduruldu coktan..ayrica mehir dahi olmasa adetlerimizde geline diye takilir altinlar..geneldede yatirim amacli kullanilir..ama ben onu oylemi goruyorum hayir.. yani arkadasa kizmamin sebebi bu..onyargili tutum..

kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye
yarısını versen hepsini istiyor hepsini versen sana bir şey kalmıycak hamilesin
para gerekebilir
sen verme istersen blöf yaptığını düşünüyorum böyle konuşup seni dize getirme çabasında ama bebek olduğunda bakmak zorunda

canim 2 secenegim var..ya dedigim gibi al hepsini napiyosan yap dicem..artik yerine koyarmi bilmem, vebalide ona.. yada bende diretip vermiyorum dicem.. o zamanda yine ya borclar kapanmassa diye korkum var yinede kalan borcu kapatalim altinlarla diye dusunuyorum..ayrica konusmuyora suan beyzadem..tavir yapiyor...bende gidip konusamicama gore..cok kirildim sozlerine yaa..

öylemi? bana altinlarim diyemessin derken kendiniz altinlarimi bozdurdum diyorsunuz..bilmem kim dikkatli..ayrica ben sizinle cekismek icin acmadim bu konuyu..siz dusunmek istediginiz gibi dusunun..cunku bunlar benim oluyor yaziyorsunuz mehirinizya..ama benim mehirime ben benim diyemiyorum..tuhaf bi mantik..kaldiki ben mehir oldugu halde bozdurmayi dusunuyorum..tek korkum esimin sorumsuzlugu..yoksa konu acmadan burda direk verirdim eline..ama siz konunun disina cikmakta kararlisiniz..ve neyi ispatlamaya calistinizi anlamadim..anlamamada gerek yok saolun yorumlariniz icin..siz baska konularla ilgilenin benimle vaktinizi harcamayin lutfen..

gerçekten sinirden elim ayağım titriyor.kendimi yanlış tanıtmak istemiyorum.bu yüzden yazdıklarımı tek tek açıklamasıyla yazacam
BEN DE ALTINLARIMI BOZDURDUM(burda kastettiğim kendi altınlarım)
EŞİM FİKRİMİ SORDU BEN DE TABİ DEDİM(kesinlikle eşime güvendiğim için)
HATTA MEHİR ADI ALTINDA TUTULAN ALTINLARIMI(BUNLAR BENİM OLUYOR)DÜĞÜNDE TAKTIĞI KOLYEYİ VE SEVGİLİYKEN ALDIRDIĞI BİLEKLİĞİ BİLE BOZDURDU) (burada cümleye öyle bi başlamaşımki sanki ilk cümledeki altınlarım ve son cümledeki altınlarım farklı gibi görünmüş.halbuki ikiside aynı ama açıklamak için tekrar üstüne basarak söyledim.keşke son cümlede 'hatta mehir adı altında tutulan ' BU ' altınlarımı deseydim...
kaldıki ikimizin altınlarını eşim ertesi gün işine yatırım amaçlı harcadı.o yüzden o altınlar söz konusu bile değil
ikincisi mehrinizse tabiki sizin ama önceki açıklamada dediğim gibi siz olaya bu gözle bakmamışsınız.onlar mehirim yani benim gözüyle bakmamışsınız daha da basit bir dille anlatmak isterim çünkü dediklerimi tekrar tekrar önüme sunuyorsunuz.siz onu mehiriniz olduğu için değil size takıldığı için altınlarım diyorsunuz umarım anlatabilmişimdir.he ilk yorumunuzda bencilce mi davranıyorum demişsiniz ben de evet bencilsiniz diyorum.bencil olan bi insan bencilce davranır.bunu da anlatabilmişimdir umarım.
valla ben diyeceğimi dedim.düzgün mantıkla okuyan herkes dediğimi anlayabilir.siz anlamasanız da olur çünkü dediğiniz gibi sizinle vakit harcamayacağım

gerçekten sinirden elim ayağım titriyor.kendimi yanlış tanıtmak istemiyorum.bu yüzden yazdıklarımı tek tek açıklamasıyla yazacam
BEN DE ALTINLARIMI BOZDURDUM(burda kastettiğim kendi altınlarım)
EŞİM FİKRİMİ SORDU BEN DE TABİ DEDİM(kesinlikle eşime güvendiğim için)
HATTA MEHİR ADI ALTINDA TUTULAN ALTINLARIMI(BUNLAR BENİM OLUYOR)DÜĞÜNDE TAKTIĞI KOLYEYİ VE SEVGİLİYKEN ALDIRDIĞI BİLEKLİĞİ BİLE BOZDURDU) (burada cümleye öyle bi başlamaşımki sanki ilk cümledeki altınlarım ve son cümledeki altınlarım farklı gibi görünmüş.halbuki ikiside aynı ama açıklamak için tekrar üstüne basarak söyledim.keşke son cümlede 'hatta mehir adı altında tutulan ' BU ' altınlarımı deseydim...
kaldıki ikimizin altınlarını eşim ertesi gün işine yatırım amaçlı harcadı.o yüzden o altınlar söz konusu bile değil
ikincisi mehrinizse tabiki sizin ama önceki açıklamada dediğim gibi siz olaya bu gözle bakmamışsınız.onlar mehirim yani benim gözüyle bakmamışsınız daha da basit bir dille anlatmak isterim çünkü dediklerimi tekrar tekrar önüme sunuyorsunuz.siz onu mehiriniz olduğu için değil size takıldığı için altınlarım diyorsunuz umarım anlatabilmişimdir.he ilk yorumunuzda bencilce mi davranıyorum demişsiniz ben de evet bencilsiniz diyorum.bencil olan bi insan bencilce davranır.bunu da anlatabilmişimdir umarım.
valla ben diyeceğimi dedim.düzgün mantıkla okuyan herkes dediğimi anlayabilir.siz anlamasanız da olur çünkü dediğiniz gibi sizinle vakit harcamayacağım

evet arkadasim..haklisin..ozur dilerim..lutfen sinirlenmeyin tamammi..

ben altinlarimi, yani kayinvalidemin bana taktigi altinlari ( mehir olarak bastan anlasilan altinlari) benim olarak gormem gerektigi halde , sizinde yaptiginiz gibi, ikimiz adina dusundum hep.. ama neyse siz kendi adiniza hakli olun..benim bi tarafim eksilmez..yeterki mutlu olun siz..diger yorumlarinizda basarilar..

keske direk bencil olup olmadigimi kararlastirmadan once acaba kayinvalidesi takmismidir, hocanin bana dedigi gibi ailesinin taktigi mehirindir diye anlasilmis altinlarimi kastediyor bu arkadasta altinlarim demis ki acaba diye sormayi bilseydiniz..
ayrica diger altin para ne varsa hepsi bozduruldu zaten..

canim 2 secenegim var..ya dedigim gibi al hepsini napiyosan yap dicem..artik yerine koyarmi bilmem, vebalide ona.. Yada bende diretip vermiyorum dicem.. O zamanda yine ya borclar kapanmassa diye korkum var yinede kalan borcu kapatalim altinlarla diye dusunuyorum..ayrica konusmuyora suan beyzadem..tavir yapiyor...bende gidip konusamicama gore..cok kirildim sozlerine yaa..

bence ilk adımı atan sen olmamalısın çünki şu an hamile olan sensin senin ilgiye ihtiyacın var bırak soğuk kanlı rahat ol borçları oda düşünsün senin kadar sen şu an bebeğini düşünmelisin ve bebek için gerekebilir diye bir miktar altın yada para herneyse her zaman bir köşede bulunmalı inan ihtiyaçları okadar çokki

Back