• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunuma yardımcı olur musunuz ?

canim valla abartmis iyice e$inde yani,bu kadarda olmaz hamile olmani hice sayiyor galiba,ne olursa olsun seni öyle kapida bekletmesi cok yanlis.annenlere hepsini anlat bence,en azindan arkanda bir destegin olur ve yanliz olmadigini anlar böylece e$in.e$in tam sopalik:oklava:bence artik yava$tan büyüklerin araya girme vakti geldi.ortaligi bo$ buldu seninki akli sira seni yola getircek..ben olsam simdi annemlerden hic geri dönmem ayaklarima yalvarana kadar kim inatciymis görür..hic takma keyfine bak o yansin kendi haline bence simdi.utanmadan iceri almamak neymis görsün:kahve:

yorumun icin saol canim.. bugun bi mesaj geldi beyfendiden.. '' suan keyfin yerindemi, boyle dahami mutlusun?'' diye.. hic tepki vermedim.. sanki keyfimden geldim ben buraya.. evet burda beni en azindan kapida birakan yok..hem bunu sen istedin diye yazayim dedim..sonra dusundum..en buyuk tepki tepkisizliktir diye.. ama ne aradi, ne geldi.. sanirim annemlere anlattigimi dusunuyor.. annemle konustum..babamin daha olan bitenden tamamen haberi yok ama anlatmam lazim.. bilmiyorum..eve gitmek gelmiyor icimden..guvenim zaten yoktu..hic kalmadi.. beni sindirmeye mi calisiyor.. anlamadim bu nasil bir dusunce tarzi.. ama kabullenemiyorum artik.. hatasini iyice anlarmi..pisman olurmu bilmiyorm..ya olmassa.. sanirim bitecek hersey o zaman..

Böyle bir adamdan çocuk beklemeniz bile büyük bir risk bence.Çocuğu da sizi de rezil eder diye düşünüyorum. ben olsam bu insanı 1 dak hayatımda tutmam.

Böyle bir adamdan çocuk beklemeniz bile büyük bir risk bence.Çocuğu da sizi de rezil eder diye düşünüyorum. ben olsam bu insanı 1 dak hayatımda tutmam.

canim, normale o kadar sert bir yapiya sahibimki.. su an bile, bu duygusal halimde bile kendime sahip olmayi basarabilmeme hayret ediyorum.. yani kör asik gibi olmadim hic bi zaman olanlarada kizarim hep.. su an yapmam gereken en dogru sey ne onu bulmaya calisiyorum.. yani yarin cikipta insanlara ben ayriliyorum desem.. bu olanlari anlatsam onlara canim, bu da sebepmi derlermi.. tabi insanlarin ne dusundugu onemli degil..ama ilerde annen babandan keyfi ayrildi demesinler yavruma.. siz olsaydiniz napardiniz?

durumunuza üzüldüm.bence en iyisi babanıza da anlatın durumu.böyle kendi kendinizi düşünmektense belki aileniz de bir çözüm yolu bulur.eşinizin yaptığı vicdansızlık bence.ne olursa olsun insan karısını sokakta bırakmamalı.:teselli:

demin yine mesaj atmis.. hala sucunun farkinda degil.. beni kacip gitmekle sucluyor.. keyfimden geldim sanki.. babamla konustum.. oda ne diyecegini bilemedi.. bakalim nolucak

Böyle konuları da aileyle konuşmak o kadar zor ki. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bir insan nasıl hamile, hem de çocuğunu taşıyan bir bayanı kapıda bırakır ya, inanın çok sinirlendim. Nasıl sorumsuz bir adammış bu. Ailenize bence ne kadar zor da olsa herşeyi detaylıca anlatın, eminim arkanızda duracaklardır.

Son düzenleme:
Böyle konuları da aileyle konuşmak o kadar zor ki. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bir insan nasıl hamile, hem de çocuğunu taşıyan bir bayanı kapıda bırakır ya, inanın çok sinirlendim. Nasıl sorumsuz bir adammış bu. Ailenize bence ne kadar zor da olsa herşeyi detaylıca anlatın, eminim arkanızda duracaklardır.

off hemde ne zorluk.. galiba bitiyo zaten hersey.. Allah bana yardim etsin.. ne hatasini anlar ne ozur diler..bende bisey olmamis gibi kabul edemem.. zaten yeterli derdimiz var..
babamlada konustum annemlede..bilmiyorum ne yapicami.. hayat cok zorrr

Son düzenleme:
off hemde ne zorluk.. galiba bitiyo zaten hersey.. Allah bana yardim etsin.. ne hatasini anlar ne ozur diler..bende bisey olmamis gibi kabul edemem.. zaten yeterli derdimiz var..
babamlada konustum annemlede..bilmiyorum ne yapicami.. hayat cok zorrr

Bence de hiçbir şey olmamış gibi kabul etme, ne demek özür dilememek... Hatasını anlarsa senden de ailenden de özür dilerse o zaman çocuğun için düşünürsün. Ailen nasıl tepki verdi bu arada duruma?

yorumları baştan sona okudum önce altın konusundaki fikrimi yazmak istiyorum o altınlar(takı olanlar) sadece senin ister takar ister saklarsın ama eşinden habersizde bozduramazsın. eşinin senden onları istemesi çok yalnış borçlarınız varsa ihtiyaç kredisi çeksin. büyük kaza hastalık bişey olursa hiçbiyerden para bulamazsanız zaten siz kendiniz altınlarınızı verirsiniz. yada eşinin durumu çok sıkışık olur mağaşı yetmez eve ekmek almayabile parayı zor bulursunuz yada haciz gelir eve ozaman zaten siz altınlarınızı verirsiniz onundışında asla..
zaten anladığım kadarıyla o altınların varlığı eşini rahatsız ediyor yani gözünü dikmiş onlara. sizzi sıkıntıya sokacak bi borcunuz olmasada isticek altınlarınızı... bitane ikitane hepsini bitirenekadar rahat etmicek hep isticek
en mantıklısı eşinize kredi çekmeyi önerin o nasılsa ödeniyo mecbur ama giden altın bida yerine gelmiyor.

ikinci olarakta sizi eve almaması çok yalnış gece vakti bi kadını sokakta bırakmış sizin başınıza bişeymi gelicek gece vakti napar dememiş tamam anasının evine gider diye düşünmüş ama yalnış. bi kadın erkeğin (kocanın) namusudur. eşin o akşam bunu hiçesaymış.açıkçası diycek söz bulamıyorum.yazık o doğmamış yavruya. ailene anlatman senin için iyi olmuş ama eminol eşin buna kızar beni onlaramı şikayetediyosun diye.
şimdii tavsiyem kapına gelipte yalvarmadıkça dönme sakın gelsin özürdilesin hatasını anladığına seni ikna etsin ozaman sende altınları istememesini şart koşarak affedersin dönersin.
bide annen yada baban yada ablan birisi kayınvalideni arayıp oğullarının yaptığı aşağılamayı anlatsın tabiki kayınvaliden yada kayınpederin eşinin tarafından olucaklarsa hiç anlatmayın.yani onları sen tanıyosun tahmin edersin tepkilerini

kizlarr..lutfen bu son durum hakkinda bi yorum yapin..cok ihtiyacim varr.. su an annemlerdeyim halla..onlarada bazi seyleri anlatmak sorunda kaldim kapida kalip aksam vakti geri gelmek zorunda kalinca..sizce bu yapilirmi..eve gitmeyi dusunmuyorum..haksizmiyimmm napmaliyimm yoruldumm

E$in eve geldiginde ona gözükmemi$sin, yokmu$ gibi saymi$sin. E$in yemek yapmi$ bu olanlara ragmen seni yemege davet etmi$. Cevap vermemi$sin sen bilirsin demi$.
Sonrada kalkiyorsun di$ari çikiyorsun sana soruyor nereye diye? Cevap vermiyorsun trip yapiyorsun. O da sen geldiginde öyle trip yapmi$.

Yani kisacasi kar$ilikli bir$eyler yapiyorsunuz evet hakli oldugun ve dü$ünceli oldugun bi durum var borçlarin ve altinlari harcamak istemiyorsun hamilesin ve gelecekte seni neler bekliyor bilmiyorsun, orayi anladim.

Bunu oturup iki yeti$kin insan gibi de konu$abilirsin. Yurtdi$inda mi ya$iyorsunuz buarada?
Borçlari kapatmak için e$in 5000 euro'luk kredi çeksin zor bir$ey degil. ;-)
Arabaniz varsa satsin ikinci el biraz az konforlu araba alin nolcak yani.

Iki tarafli konu$arak bir çözüm arayi$iina girseniz böyle durumlara dü$mezdiniz gibi geldi bana.

Geçmi$ olsun buarada, umarim bir an önce araniz düzelir çünki bir de hamilesin stress iyi degil.

arkadaslar diger konumu okuyanlar durumumu az cok bilir esimle olan tatsizliklari.. evleneli 5 ay oldu ve ustelik hamileyim( malesef plansiz bir bebekti ama oldu).

kisaca diger konum sundan ibaret okumayanlar icin,esim son 2 aydir filan degisti,soguk ve ters davraniyor falan filan..sorunumuz aslinda maddi, yani borclarimiz var yaklasik 5 bin euro civari( esimin ayrica evlenmeden onceye ait borclari var hneyse onlari su an dusunmek istemiyorum!

sorum su lutfen fikir verin.

benim dugunden takilan bileziklerim var, diger kucuk altin vs bozdurmak zorunda kaldik.. altinlarim yaklasik 5 bin euro civari, bilezik set filan.. esim bi kac kez onlari bozduralim ben sana tekrar alicam soz dedi.. sicak bakar gibi oldum ama sonra hamile oldugumu ogrenince geri cekildim.. bu konu kapandi gibi oldu ama ara ara esim bu konuya girmek istiyor duyuruyor filan..

simdi esimin asil onemli problemi HARCAMALARI COK GEREKSIZ OLMASI..mesela su an bebegin birsuru ihtiyaci varken alinmasi gereken ve biz bu aynasil neyi odeyelim derken o cok pahali bir telefon almayi tutturdu, hayir deyince ben kotu oluyorum..uzerime gelme canim SIKKIN deyip duruyor,,,
son zamanlarda tuhaf kisilerle gorusmeye basladi.. is yapicaz, para kazanicaz gbii ama o insanlar pek hayirli kisiler degil.. merak etme basimi belaya sokmam ama mecburum onlara filan diyor..

simdi bisey olunca kotu bisey ben kizinca napim sen yardimci olmadin diyecek biliyorum.. ( tereyagi gibi uste cikmayi iyi beceriyor cunki) ama bebegim olcagini bildigimden beri onun gelecegini dusunmek zorundayim.. ben altinlarimi bize garanti olarak saklamak istiyorum.. bir yandan evliligimiz rahatlasin diye bozduralim tekrar yapalim diyorum kendi kendime ama esime maddi yonden guvenemiyorum yani ayrani yok icmeye, kurkle gider .... 'ya hesabi nasil biriktirecekte sonra yapacak bidaha.hadi tamam yapmasin istemiyorum geri ama bununla sorun cozulecekmi emin degilim ama yapmassam dahami kotu olur.
hem diyorum bu adam boyle devam ederse altinlarda bosyere gidecek bide zaten aramiz bozuk dahada kotu olursa gelecekte bebegimle ben icin garanti onlar diye dusunuyorum..baska hicbiseyim yok kedime ait..aileminde durumu kotu.

lutfen akil verin.. bencilcemi dusunuyorum? esim haklimi sizce ne yapmam lazim siz olsaydiniz ne yapardiniz????

tesekkurler simdiden

canım eşine engel ol telefon nasıl almayı düşünüyor ki hiçmi yok telf.baba olacak sonuçta sorumluluklarının farkına varması gerek benım eşimde sana benzıyor herkese çabuk kanıyor bizde çok borç ödedik ben evime hiçbirşey alamadım eşimin borçlarını ödemekten hepte işle iligili kknı kullanmış umarsızca hemde iş yapılmayacak insanlar için,neyse altınlarını bozdurma sakın canım maaşı yokmu maaşından her ay kenara atıp ödesin yada borç alsın ailesinden birinden taksit taksit öder,o altınlar birdaha gelmez emin ol..benım eşimde kiradayız evımız yok altınları bozdurup sermayemı yapsam yenı işmi kursam dıyor asla dedim sağlık ve ev dışında vermem...

arkadaslar diger konumu okuyanlar durumumu az cok bilir esimle olan tatsizliklari.. evleneli 5 ay oldu ve ustelik hamileyim( malesef plansiz bir bebekti ama oldu).

kisaca diger konum sundan ibaret okumayanlar icin,esim son 2 aydir filan degisti,soguk ve ters davraniyor falan filan..sorunumuz aslinda maddi, yani borclarimiz var yaklasik 5 bin euro civari( esimin ayrica evlenmeden onceye ait borclari var hneyse onlari su an dusunmek istemiyorum!

sorum su lutfen fikir verin.

benim dugunden takilan bileziklerim var, diger kucuk altin vs bozdurmak zorunda kaldik.. altinlarim yaklasik 5 bin euro civari, bilezik set filan.. esim bi kac kez onlari bozduralim ben sana tekrar alicam soz dedi.. sicak bakar gibi oldum ama sonra hamile oldugumu ogrenince geri cekildim.. bu konu kapandi gibi oldu ama ara ara esim bu konuya girmek istiyor duyuruyor filan..

simdi esimin asil onemli problemi HARCAMALARI COK GEREKSIZ OLMASI..mesela su an bebegin birsuru ihtiyaci varken alinmasi gereken ve biz bu aynasil neyi odeyelim derken o cok pahali bir telefon almayi tutturdu, hayir deyince ben kotu oluyorum..uzerime gelme canim SIKKIN deyip duruyor,,,
son zamanlarda tuhaf kisilerle gorusmeye basladi.. is yapicaz, para kazanicaz gbii ama o insanlar pek hayirli kisiler degil.. merak etme basimi belaya sokmam ama mecburum onlara filan diyor..

simdi bisey olunca kotu bisey ben kizinca napim sen yardimci olmadin diyecek biliyorum.. ( tereyagi gibi uste cikmayi iyi beceriyor cunki) ama bebegim olcagini bildigimden beri onun gelecegini dusunmek zorundayim.. ben altinlarimi bize garanti olarak saklamak istiyorum.. bir yandan evliligimiz rahatlasin diye bozduralim tekrar yapalim diyorum kendi kendime ama esime maddi yonden guvenemiyorum yani ayrani yok icmeye, kurkle gider .... 'ya hesabi nasil biriktirecekte sonra yapacak bidaha.hadi tamam yapmasin istemiyorum geri ama bununla sorun cozulecekmi emin degilim ama yapmassam dahami kotu olur.
hem diyorum bu adam boyle devam ederse altinlarda bosyere gidecek bide zaten aramiz bozuk dahada kotu olursa gelecekte bebegimle ben icin garanti onlar diye dusunuyorum..baska hicbiseyim yok kedime ait..aileminde durumu kotu.

lutfen akil verin.. bencilcemi dusunuyorum? esim haklimi sizce ne yapmam lazim siz olsaydiniz ne yapardiniz????

tesekkurler simdiden

canım ben olsam eğer altınlarımı düşünmeden veriridim sorunlarınızın tek nedeni altınlar anladığım kadarıyla çünkü eşin vermiyorsun diye sana öyle davranmaya başlamış gülüm altınlar senin mutluluğundan önemli olmamalı ya rabbim yenısını verir sn hiç merak etme eğer vermezsen sana hep soğuk ve anlayışsız davranacak inşallah aranız düzelir ama bence ver gitsin bebişinde rızkıyla gelir zaten canım kafana takma hakkında hayırlısı olsun...guclubacismile

Back