- Konu Sahibi benkimimki
canim valla abartmis iyice e$inde yani,bu kadarda olmaz hamile olmani hice sayiyor galiba,ne olursa olsun seni öyle kapida bekletmesi cok yanlis.annenlere hepsini anlat bence,en azindan arkanda bir destegin olur ve yanliz olmadigini anlar böylece e$in.e$in tam sopalikklava:bence artik yava$tan büyüklerin araya girme vakti geldi.ortaligi bo$ buldu seninki akli sira seni yola getircek..ben olsam simdi annemlerden hic geri dönmem ayaklarima yalvarana kadar kim inatciymis görür..hic takma keyfine bak o yansin kendi haline bence simdi.utanmadan iceri almamak neymis görsün
yorumun icin saol canim.. bugun bi mesaj geldi beyfendiden.. '' suan keyfin yerindemi, boyle dahami mutlusun?'' diye.. hic tepki vermedim.. sanki keyfimden geldim ben buraya.. evet burda beni en azindan kapida birakan yok..hem bunu sen istedin diye yazayim dedim..sonra dusundum..en buyuk tepki tepkisizliktir diye.. ama ne aradi, ne geldi.. sanirim annemlere anlattigimi dusunuyor.. annemle konustum..babamin daha olan bitenden tamamen haberi yok ama anlatmam lazim.. bilmiyorum..eve gitmek gelmiyor icimden..guvenim zaten yoktu..hic kalmadi.. beni sindirmeye mi calisiyor.. anlamadim bu nasil bir dusunce tarzi.. ama kabullenemiyorum artik.. hatasini iyice anlarmi..pisman olurmu bilmiyorm..ya olmassa.. sanirim bitecek hersey o zaman..