sorunum:(

Eşiniz istediklerini , beklediklerini açıkça dile getirmiş.
Tartışmayı uzatan taraf siz olmuşsunuz.
Geçmişte olanlar için eşinizin ailesine karşı sürekli ön yargılı olursanız
her tartışma sadece onların çerçevesinde döner durur.
Bu da sizi eşinizin gözünde anlayışsız bir insan yapar çıkar.

Ailesini artık olduğunu gibi kabul edin, değiştiremezsiniz onları bu saatten sonra
ama sınırınızı koymayı bilin.

Eşiniz sizi sevmese, değer vermese balkona çıkıp ağlamazdı.
Biraz da onun kırıldığı noktaları siz tamir etmeye çalışın.

Bu sitede ne eşler görüyoruz , ailesine laf söyledi diye
eşine fiziksel şiddet uygulayanlar mı dersiniz ,
yoksa k.peder ve eşin üstüne yürüdüğü bayanlar mı dersiniz?
Neler neler var dünyada.
Onun için eşinizin kıymetini bilin ve biraz da ona değer verdiğinizi hissettirin.

Pardon ben mi yanlış anladım, tartışma konunuz ailesi yüzünden çıkmamış mıydı? Davranış şekli de sizin onun ailesi yanındaki tutumunuz yüzünden değil miydi?
Ben yorumu isabetli yaptığımı düşünüyorum fakat sizin işinize gelmemiştir muhtemelen.
Ailesinin yanında sıkıldım kalkalım demek mahçup etmiyor mu eşinizi? Onlar duymasa bile buna üzülmez mi eşiniz, bozulmaz mı? Ya da sizin ailenizin yanında o dese sizin moraliniz birden bozulmaz mı?

ya ailesi yüzünden derken orda sıkıldım dedim ama eşimin ailesinden kimse anlamadı bunu tepki vermedim çünkü ve sessiz bir şekilde dedim sorun çıktıktan sonra bana verdiği tepkiydi bağırması ve sinirli olmasıydı ve evet tabi ki bozulur moralim ama gergin ortam olduğundan dedim

Evli olsam, eşim ailem hakkında -haklı veya haksız- olumsuz konuşsa "Ne halin varsa gör!" diye bir tepki verirdim herhalde.

Hepimiz öyle değil miyiz, ailesine laf söyletebilen var mı?

Eşiniz bence tepki vermemiş bile.

Üstüne ağlayacak kadar bozulmuş morali, ayrıca soğukluğu gidermek için telefon da etmiş.

Bu kadar uzatmasanız daha huzurlu olmaz mısınız, eşiniz yeterince uğraşıyor bakın.

Aileler yüzünden bir daha kavga etmeyeceğinize dair eşinle konuş...Sonra bak gör nasıl bitecek kavgalar...Sadece yapman gereken tek bir şey....

evlilik fedakarlık demektir gerekirse haftada bir bir kaç saat sıkılıvereceksin ve bunu eşine dahi belli etmeyeceksin. ancak sen 1. saatinde sıkıldım gidelim demişsin, 5 dk geçmeden hadii demişsin. bu çok gereksiz. küçük çocuklar yapar sıkıldım gidelim yarım saat sonra değil hemen gidelim. aile ziyareti bu pat diye kalkılmaz ki, ki biz misafirliğe gideriz arkadaşlara, ben eşime ya da eşim bana gidelim dediğinde bi 10 - 15 dk daha oturulur illa ki. biraz çocuksu davranıyorsunuz bence. olgun olmanız gerek evliliğiniz çok daha güzel olur böylece. bunları yazdım çünkü sizi ve eşinizi bize benzettim. biz sorunlarımızı aşıyoruz boyle yaparak. o sebeple tavsiyelerde bulundum alınmamanızı temenni ederim.

Oyyy walla kusura bakma cok basit kaldi bu dert benim icin, en kotu gununuz biyle olsun dicem kizicaksin sen bana simdi....

yok canım kızmıyorum inşallah bizde aşarız sorunlarımızı

yine de en kötü günümüz böyle olmasın üzülüyoruz.Allah herkese mutluluk versin

bence hatalısınız.bir kere gidelim demenizi geçelim,soğuk insanlar demeniz çok yanlış olmuş.eşinize de size de yabancı olan insanlardan bahsetmiyorsunuz ki eşinizin ailesinden bahsediyorsunuz.kim olsa tepki verir.haftada bir uğruyormuşsunuz çok sık değil.tabi gitmeniz gerekir,evlisiniz siz artık.size hakaret ediyorlarmı saygısız davranıyorlar mı bunlar yoksa gitmemeniz için hiçbir sebep yok.gidip de orda suratınızı asıp oturuyorsanız eşiniz de bir yere kadar sabreder.tabi tepki verir sinirlenir.bence sürekli ailesi hakkında birşeyler söyleyip eşinizi bıktırmayın.bu size birşey kazandırmaz,dediğiniz gibi sürekli tartışmaya sebep olur.siz soğuk insanlar dediğinizde eşiniz haklısın öyleler ne yapalım diyemezdi.bence artık böyle şeyler yüzünden tartışmayı bırakın,eşinizi çaresiz bırakıyorsunuz.size istemiyorsan gelme diye sitem ettiğine göre gerçekten bıkmış.

Eşinin ağlamasından çok etkilendim ve ona üzüldüm,
Ailesiyle sewdıgı kadın arasında bırakmayın onu.
Onlar hakkında eleştırmemeye calısın lutfen.

ailesine gittiğiniz zaman hiiç bişey söyleme...
çıkıncada bişey söyleme..
erkekler böyle işte..
sende sevmeye çalış oyalanacak bişeyler bul orada kendine...
hiç bişey yapamıyosan oturduğun yerde hayal kur....

Bundan sonra ailesi ile ilgili görüşlerinizi dikkate alıp konuşmamaya çalışıcam huzurum kaçmasın boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…