- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Evet doğru tepkilerim yumuşak değil ama sonradan pişmanlık yaşıyorum böyle olsam bu kadar tepki almam zaten ve sabredemedim o anda kalkmak istedim.eşin bunaldı demişsin malesef buna da katılıyorumhissediyorum bunu ve bundan sonra daha sakin olmam gerekiyor
şu an beni aradı neden beni aramıyorsun dedi bende bilmem dedim öyle olsun dedi bende tamam dedim söylemek istediğin birşey varmı dedi bende çok şey var ama yok dedim neyse dedim kapattım küsmüş bana öyle dedi içim cız etti ama bakalım biraz o da düşünsün bende çok inatçıyım sanırım ama gönlünü alırım artık
Ben onları kendi ailem gibi görmüyorum eşimin ailesi bunu hep bu şekilde düşünüyorum.Eşim de bunun için birşey demiyor evet maddi olarak destekleri olmadı herşeyi biz yaptık ve ilk zamanlar ailesine bunu hep söyledim söz verdiniz ama yapmadınız dedim o yüzden de mesafe var
Eee herkesin böyle artık
Hatta benim de
Ne yapalım , evlenirken destek olmadınız diye kan davası mı sürdürelim
Ön yargılarından ötürü sevmiyorsun ailesini ve o yüzden herşeyi yanlış yere çekiyorsun bence
Bize de yardım etmediler, yardım etmediler diye öz anne babasını hayatından çıkarmasını isteyemem hatta ben daha çok düşünürüm ailesini.. Bu herkes tarafından sevilmeme belki de eski tavırlarından dolayı pişmanlığa dönüştü artık..
Sizin gibi yapılmayan şeylerin çetelesini tutsam burdan köye yol olurdu.. Ve sizin gibi huzursuz olurduk.. Her daim görüşmek zorunda olduğum kimseleri sevmeye çalışırım, sevmesem de saygı gösteririm yaşından ötürü eşimin hatırından ötürü ben..
"Ne yapalım , evlenirken destek olmadınız diye kan davası mı sürdürelim" kader bu cümleye bittim:) "Sizin gibi yapılmayan şeylerin çetelesini tutsam burdan köye yol olurdu" hatta buna da:)) aynen katılıyorum olmuş bitmiş kan davası sürdürzen ne olucak.tamam sevmek zorunda deilsin ama bunu eşininde ailesininde gözüne sokmana gerek yok.Bak kaybeden inan sen olursun.Eşin ne güzel aramış seni bu bile bir adım bence, ne erkekler var aileme sen bunu nasıl yapmazsın bilmemne die sayıp söven.Bence kıymetini bilin eşinizin ve bi arayın mesaj atın..
Eşinden yana artın çok, bu forumu takip ettikçe senden beter durumda olan nice kadın göreceksin, birincisi sen haftada bir gidelim diyomuşsun eşin tamam demiş, ama anladığım kadarıyla her dönüşte kavga ediyosunuz, ya her gün gidicez dese napıcaksın, el mi yaman bey mi yaman noktasına getirse? sinirli adam bunu yapar balkona çıkıp ağlamaz, içli bi eşin var demek ki adam bunalmış, haftada 1 gün 2 saat oturun dönün bırak onlar soğuk davransın konuşmasın bi arkadaş demişya eşinle konuş diye, aynen öyle, dön onunla konuş bugün şunları şunları yaptım senin günün nasıl geçti de vs,eşin ilk adımı atmış seni aramış, birazcık yumuşak konuşsaydın keşke
çok şükür demiyor öyle şeyler zorunluluk yok en önemlisi ve evet çok üzücü olaylar okudum forumda Allah onlarada yardım etsin zor tabi,zaten benim ki dert değil sorun yani olağan şeyler Allah daha kötüsünü vermesin bunun için de artık gerekeni yapmak bana düşüyor
Evet doğru söylüyorsun ama o an oluyor işte insan kızabiliyor bende onun bağırmasından dolayı inmek istedim belki inme der diye ama demedi
Buradaki bazı evli üyeler, evlendikten sonra eşinin sadece onunla ilgilenmesini, onu dinlemesini, sadece onu sevmesine, ona değer vermesini vs. istiyor. Bu olmayınca da sinirleniyor. Hakkında konuştuğunuz kişiler eşinizin ailesi. Size ne yapmış olurlarsa olsunlar onlar hakkında kötü konuşmak çok kırıcı. Şahsen ben asla kimseyi kendi ailem hakkında konuşturmam, yorum yaptırmam. Onlar hakkında yorum yapmak bana bile düşmez. İlk önce ben saygı duyacağım ki eşim de saygı duysun. Ben yaptığınızı çok yanlış buluyorum. Eşinizi çok yıpratmışsınız, ağlamış, ailesinin yanında mahçup etmişsiniz, bir de üstüne arabadan inmekle tehdit etmişsiniz. Herkes hata yapabilir, bence bir daha ailesi için en ufak bir fikir beyan etmeyin. Başka sorunlar oluşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?