sorunlu evlilik!

1 ay önceki konunuzdan alıntıdır:

Bugün açtığınız konu ve yazdığınız cevaplarla üst üste koyup tekrar okuyun. Annem gelsin , babam gelsin konuşsun demeden önce bu konuşma sonrasında ne beklediğinizi kendinize itiraf edin. " Tamam baba , özür dilerim deyip babanızın elini öpen ve bir anda peri masalına dönen bir evlilik mi ? "

1 ay önce açtığınız çok ciddi bir konu var iken ve sonrasında bu olay olmuş iken bebek istediğinizi söylüyorsunuz. Çocuk olunca düzelir , eve bağlanır düşüncesi ile hareket etmemenizi dilerim.
Hayır ben bu olaydan sonra Rabbime bebek vermediği için şükrediyorum.. İstiyoduk o kavgaya kadar doğru..
Beklentim hatalarının farkına varmasını sağlamak,bundan sonraki tavırlarını değiştireceğine dair söz almak, haa ben değişmem işine geliyosa derse o zaman ayrılık var kesin!

Bu konuda "aah beni kiskaniyor, bak beni nasil seviyor nasil" düsünen kizlar için olsun. Okuyun ve geleceginizi görün. :KK14:

Bu arada konu sahibi, ben olsam bu adamdan bosanirdim. Benim namsuma laf uzatacak, birde ben küçük çoçukmus gibi beni babama sikayet edecek? Böyle bir psikopat erkekten ilk isim ayrilmak olurdu. Bide anldigim kadari ile çoçuk için deniyormusunuz. Ya çoçuk olunca daha iyi olur mu diye saniyordun? Adam seni çoçuk ile yalniz basina park'a bile yollamaz! Bu adam bildigin hasta iste. Ise siddet girmeden önce derhal ayril bundan.
Bir kaç sayfa yukarda "benim kocam da böyle şekerim sevinmelisin kıskanıyor ki seviyor seni" çizgisinde bir yorum var.
Konu sahibi boşan diyen yorumculara pek yorum yapmıyor sanırım.

Siz kesinlikle iyi değilsiniz. Psikolojiniz bozulmuş. Çocuk istiyor, korunmuyor ne demek? Dua ile olmaz o işler, siz korunacaksınız. Bu evliliğe bir de bebek ekleyip onun da günahına girmeye hakkınız yok. Çocuğunuzun psikopat bir babası olacak farkında mısınız? Sizi dövmekle tehdit eden biri var karşınızda ve siz hala babam gelsin konuşsun kendine gelmesi lazım diyorsunuz. Evet babanız gelmeli ama sizi almaya gelmeli. Kolay kolay kimseye evliliğini bitirmelisin demem ama size diyorum.

Evliliğinizde bir evlilikte olmaması gereken her şey var.
Kumar var.
Hakaret var.
Psikolojik şiddet var.
Kıskançlık var.
Kısıtlama var.

Bunların birkaç adım ötesi ne biliyor musunuz?
Dayak.
Aile içi tecavüz.
Yaralama.
Öldürme.

Olmaz demeyin, bu gidişle yukarıdaki listeye birer birer bunlar da eklenecek.
bana doktora gidelim çocuk neden olmuyo die diyodu, korunuyorum ondan olmuyo mu dicektim napıcamı şaşırdım :KK43: konuşup karşılıklı karar almak lazm,evlilik oturana birbirimizden emin olana kadar çocuk yapmayalım diye

Demekki çok kıskanıyoo kızz bi yandan sevinmen lazım. O lafları hep yaralamak için söylemiş seni sinirinden.bence

Umarim sirf kiskirtmak için söylüyorsunuzdur bu laflari. Aksi taktdirde bunlari gerçekten söylüyorsaniz sizi acilen ve acilen bir psikologa yönlendiririm.

Yahu adam bunu babasina sikayet etti, namusuna laf atti, keske eski sevgilisi ile evli olsaydi felan diyor. Bunlar psikopatin laflari degilse nedir? Ayrica seven bir erkek asla ve asla sevdigini yaralamak istemez. Ancak bir psikopat bir erkek bunu yapar.

Veee kiskanmak bir hastaliktir. Sevgi gösterisi degil. Kiskanan bir kisi ya kendi kusurlarini kapatmaya çalisiyordur (kendisi mesela aldatiyor), yada çok derin özgüven ve karakter problemi vardir. Her ikisindede evlenecek bir kisi degil yani.

Ben görmedim. Sadece söz verirse boşanmam, ben böyleyim derse boşanırım gibi bişey gördüm koskoca konuda. Hala bu adamın sözüne güvenebiliyorsunuz yani. Düzelirim deyip düzelecek mi? Ne diyelim aynen devam.
Ama ilk kez aileler girecek araya, şmdiye kadar kimseye bişey sölemedim belki de bu yüzden yüz buldu sahipsiz sandı

Kendimi doğmamış bebeğinizin yerine koydum.
Naparsanız yapın yeter ki çocuk yapmayın.

• Beğen
Reactions: anu
Umarim sirf kiskirtmak için söylüyorsunuzdur bu laflari. Aksi taktdirde bunlari gerçekten söylüyorsaniz sizi acilen ve acilen bir psikologa yönlendiririm.

Yahu adam bunu babasina sikayet etti, namusuna laf atti, keske eski sevgilisi ile evli olsaydi felan diyor. Bunlar psikopatin laflari degilse nedir? Ayrica seven bir erkek asla ve asla sevdigini yaralamak istemez. Ancak bir psikopat bir erkek bunu yapar.

Veee kiskanmak bir hastaliktir. Sevgi gösterisi degil. Kiskanan bir kisi ya kendi kusurlarini kapatmaya çalisiyordur (kendisi mesela aldatiyor), yada çok derin özgüven ve karakter problemi vardir. Her ikisindede evlenecek bir kisi degil yani.
evet hastalık derecesinde kıskanıyo.. ve bunu normal görüyo, her evlilikte ilk yılda özellikle böle olurmuş çok normalmiş bu,kimsede görmedim ben dedim..

Kadın çalışıp para kazanıp getirirken iyi kazandığı parayı yerken iyi ama kadın iş yerinden evine gelirken iş arkadaşının arabasına binince namussuz. Yerim ben öyle güveni alsın başına çalsın:KK62:
evet başka zaman kucaktada gelirmişim ben bana göre normalmiş bu, o zaman beni bindirsinmiş herhangi birinin arabasına ben biner gidermişim benim için farketmezmiş ben aranıyomuşum..

Ben anlamiyorum, tek ayak ustunde onlarca yalan soyleyebilen, parasinin hesabini bilmeyip saga sola surekli borc yapan, elindeki kisitli parayla defalarca iddaa oynayan biriyle zaten nasil devam ettiniz? Hadi oldu neyse de bu tipten bir de cocuk mu planladiniz? Hele su son olay. Kesinlikle affedilemez. Ne olmus birinin arabasiyla geldiyseniz, teknik olarak servis te birinin arabasi, sadece daha buyugu ne farki var?

Cidden bu kadar mi asiksiniz?

Ben anlamiyorum, tek ayak ustunde onlarca yalan soyleyebilen, parasinin hesabini bilmeyip saga sola surekli borc yapan, elindeki kisitli parayla defalarca iddaa oynayan biriyle zaten nasil devam ettiniz? Hadi oldu neyse de bu tipten bir de cocuk mu planladiniz? Hele su son olay. Kesinlikle affedilemez. Ne olmus birinin arabasiyla geldiyseniz, teknik olarak servis te birinin arabasi, sadece daha buyugu ne farki var?

Cidden bu kadar mi asiksiniz?
ne aşk kaldı ne saygı zaten, sadece afallamış bi şekilde düşünmeye çalışıyorum onu da yapamıyorum ya :KK43: ondan sizden fikir almak için yazdım..

Acil bosan ve jac bence ya da psikologa gotur. Cunku bu psikologluk bir durum. Kendi kendine asamazsin

Ama ilk kez aileler girecek araya, şmdiye kadar kimseye bişey sölemedim belki de bu yüzden yüz buldu sahipsiz sandı
Burda ümesel sizi sahipsiz saması değil. Sornn büyük kısmı başka.

Arkanızda babanız olsa da size yalan söyleyecek, borç yapacaktı.
Arkanızda babanız olsa da kumar alışkanlığı var.
Arkanızda babanız olsa da sizi kısıtlıyor ve siz buna göz yumuyorsunuz.
Arkanızda babanız olsa da sizi kıskanacak.
Belki
Arkanızda babanız olduğu için hakaretlerine bir süre ara vercek.
Arkanızda babanız olduğu için bir süre size el kaldırmayacak.

Ancak aileniz arkanızda olsa da sizin sorunlarınız ortadan kalkmayacak. Sonucunda yaşananlar belki hafifleyecek ama sebepler olduğu gibi kalacak.

bu kadar psikolojik sorunlu biri sanmıyorum ki evlenmeden önce kendini gizleme gereği duysun.yaa çekeceksiniz yaa gideceksiniz baştan kabul etmişsiniz.

Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!

defol git eski sevgilinle evlen ben gidiorum diyeydiniz eyiydi :S

bu kadar psikolojik sorunlu biri sanmıyorum ki evlenmeden önce kendini gizleme gereği duysun.yaa çekeceksiniz yaa gideceksiniz baştan kabul etmişsiniz.
bu küçük bi yerde doğmuş büyümüş,evlenince daha büyük bi yerde yaşamak ağır geldi, burayıda orası gibi sanıyo sanırım.. bende alışır ayak uydurur dedim bilseydim ah bilseydim

X