Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babam yüzyüze konuşacak kızlar ne diyecek ben de bilmiyorum ama sıcağı sıcağına konuşulmalı dimi bu konular, bu hafta sonu gelin konuşun demeli miyim?
bu babaya şikayet olayı nedir ya.Babam yüzyüze konuşacak kızlar ne diyecek ben de bilmiyorum ama sıcağı sıcağına konuşulmalı dimi bu konular, bu hafta sonu gelin konuşun demeli miyim?
Aman bacım boşver böle olsun daha mı iyi keyfini çıkar vallabenim eşimde hiç kıskanmaz nispet olsun diye söylemeyorum ama bazen gıcıklığına arkadaşına selam söyle filan diyorum hiç bişey demiyo ya
evet sarsmaları lazm kendi kendini yiyobu babaya şikayet olayı nedir ya.
ben asıl buna takıldım.
sizin babanıza sizi şikayet ediyor, saçmalığa bak.
eşinizi şöyle bi adam akıllı sarsın kendine gelsin!
öyle de dedim çıkıcam o zaman nie uğraşıyorum ben bu kadar dedim ne için! çık diyo.. e çıkarsam maaşının yarısıyla kredi ödüyo geçinemicez gene kavga olcak, onun sigarası var benim bi masrafım yok.. çıkmam çözümmü onu da bilmiyorumBendede var ayni modelden ... madem okadar erkekler karisini calistirmasin evde rahat ettirsin hem calisicam hemde hakaret cekicem.. susma ne kadar susarsan üstüne koyar.
aman canım,eğer böyle biriyle çıkıyosan halimi gör ve kaç derim,evlenince ayrılmak o kadar kolay olmuyo, bugüne kadar sabrettim ama artık aileler de girecek işin içineyazik allah yardimcin olsun ruh hastasi biriyle evlisiniz ve eger bende sevgilimle devam ettirirsem sizin durumunuza düsecegim
hiç bilmiyorum geleceğimden de endişeliyim, ayrılsam daha mutlu bi hayatım mı olacak,erkeklerden nefret ettim sadece bundan değilCanım peki sen bunla ayrılmayı düşünsen senin yakanı bırakır mı ?
Aynen böle düşünen kızlar kıskanç erkekten kaçın,kıskançlığın da bi derecesi var iyi tartın ölçün biçin....Bu konuda "aah beni kiskaniyor, bak beni nasil seviyor nasil" düsünen kizlar için olsun. Okuyun ve geleceginizi görün.
Bu arada konu sahibi, ben olsam bu adamdan bosanirdim. Benim namsuma laf uzatacak, birde ben küçük çoçukmus gibi beni babama sikayet edecek? Böyle bir psikopat erkekten ilk isim ayrilmak olurdu. Bide anldigim kadari ile çoçuk için deniyormusunuz. Ya çoçuk olunca daha iyi olur mu diye saniyordun? Adam seni çoçuk ile yalniz basina park'a bile yollamaz! Bu adam bildigin hasta iste. Ise siddet girmeden önce derhal ayril bundan.
Sen de bu eziklik varken,daha çok küfür yer babana çocuk gibi şikayet edilirsin.Yarın da evire çevire döver,yine af diler,tamam aramam gerekiyordu bi daha asla olmaz diye bir erkeğin oyuncağı olursun.Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Babam yüzyüze konuşacak kızlar ne diyecek ben de bilmiyorum ama sıcağı sıcağına konuşulmalı dimi bu konular, bu hafta sonu gelin konuşun demeli miyim?
Selam kızlar.. Artık düşünemez oldum şüphe şüphe nereye kadar. 8 aylık evliyiz. evlendikten sonra eşim dediki ablamlardan borç aldım 10 bin tl bu benim borcum babama yükleyemem, baştan kızdım neden benim haberim olmadı yeni söylüyosun diye neyse tamam dedim işe girince başlarız ödemeye eşim tek çalışıyodu ben şehir değiştirdiğimden iş arıyodum haliyle tek maaşla ödeme yapamadık,düğün takılarını da kaynatamlar aldı düğün borçlarını kapatmak için ona da ses çıkarmadım, ablası zamanla sıkıştırmaya başladı illa lazım hemen ödeyin paramı diye, eşim geceleri uyuyamamaya başladı borç sıkıntısından galiba bilezikleri bozucaz dedi başka çare yok borçlu adamın altını olmaz dedi baştan kabul etmek istemedim gene direnemedim baktım huzursuz moralsiz geziyo huzurumuz kaçmasın dedim neyse verdim 5 taneden 3 tanesini artı kınamda takılan 9 tane çeğrek altını, elimde 2 tane bilezik kaldı.. 5000 tlde borç kaldı..eşim tutturdu iddaa oynıcam bak görceksin kazancam bir tanesini ver bileziğinin çok inanıyorum buna başımın etini yedi kavgalar sinir krizleri sonrasında kabul ettim veririm ama eğer kazanamazsan karttan taksit yapıp alcaksın dedim gerekirse, tamam dedi.. tabi kazanamadı.. o para öle gitti bileziğimide yapmadı ablam kalan borç için sıkıştırıyo bu borca giremem şmdi dedi bir bileziğim kaldı, onun içinde tutturdu ablama lazımmış bozdurup vercem çok sıkıştırıyo neyse onu da verdim gitmiş onunlada iddaa oynamış ablasına vermemiş kavgalar kıyametler özürler yalvarmalar bi daha yapmıcam die, yapacak bişey yok dedim gene sustum.. sonra benden habersiz kredi kartımı almış 1500 tl taksitli nakit çekim yapmış onu da batırmış iddaa için borç için kendini batırdıkça batırdı anlayacağınız.. neyse ben işe girdim anca bu kendi borçlarını ödüyo tabi,ablası hala beklemede, sonra gss borcu vardı sgkya gittim 3000 tlye düşürmüşler dedi, düşürmekte ne ya silerler ya ödetirler dedim işte öle oldu patron ödedi benim yerime maaşımdan kesti dedi 2 ay maaş almıcam,bende şüpelendim sgkyı aradım tcsini verdim borç silinmiş dediler yine kavga kıyamet,niye yalan söyledin dedim ablamın borcunu kapatcaktım sana sonra sölicektim dedi çok saçma bi bahane tabi,ben yardımcı olmuyo olsam tamam dedim bu ne şimdi, bunların hiçbirini aileme söyleyemedim duyarlarsa büyük kavga olur çünkü.. Şimdi de ablam istiyo illa diyo senin maaş kartından avans kullanalım verelim ben de inanmıyorum tabi ablasına mı sorsam napsam bilemedim.. siz olsanız napardınız ve bu adam için nasıl bi para yönetimi uygulardınız, bikaç aydır oynamadığnı söylüyo bende yakalamadım bişeyini ama nasıl bi tavır sergilemem lazım sizce,yalanlarını da yakaladıkça güven kalmadı,en ufak bişeyde şüpeye düşüyorum.