- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi medidnired
-
İçmesini boşuna dert ediyosun. Eşinde arkanda durmuyosa artık tek çıkar yol var. O içiyosa sen daha fazla içir onu ayyaş ayyaş sokağa sal konu komşu görsün rezilliğini. Eşinin erkek iş arkadaşlarını eve davet et o günde senin ayyaşı yine içir eşinin arkadaşları onu öyle ayyaş ayyaş görsün eşini kınarlar kardeşine bak diye. Yani artık utandırma rezil etme yöntemi yapacaksın
Hayatım boyunca hiç alkol almadım, dediğiniz gibi nefret ederim.Yazmayayım dedim ama hayretle okudum. Beğenenler bile olmuş.
Ironidir dedim , yok böyle yorum olmaz dedim.
Erkek bile katmissiniz yorumunuza.
Alkolden nefret ediyorum. Kontrollerini kaciranlari zavallı buluyorum çünkü en büyük sermayemiz akıl ama bu kadarı hiç aklımin ucuna gelmez.
İçmesini boşuna dert ediyosun. Eşinde arkanda durmuyosa artık tek çıkar yol var. O içiyosa sen daha fazla içir onu ayyaş ayyaş sokağa sal konu komşu görsün rezilliğini. Eşinin erkek iş arkadaşlarını eve davet et o günde senin ayyaşı yine içir eşinin arkadaşları onu öyle ayyaş ayyaş görsün eşini kınarlar kardeşine bak diye. Yani artık utandırma rezil etme yöntemi yapacaksın
Aynısını yazacaktım , eşinin kızkardeşi yahu , üstelik kadın , eşinin kızkardeşini eşinin erkek arkadaşlarına rezil etmeyi tavsiye etmek...Gerçekten yorumunuzu hayretle okudum ve cevap yazmadan edemedim. Bir kadın bir kadına kendi hemcinsi için bu tavsiyeyi nas verebilir? Yani o kadının içki içiyor olması bunları mı hak ettiğini gösteriyor size? İşin içine bir de alakasız erkekleri dahil ediyorsunuz. Gerçekten bunları ciddi yazmış olamazsınız değil mi?
görümcen geldiği için neden evler ayrılmaktan erteleniyorArkadaşlar Merhaba;
Bu aralar o kadar allak bullak durumdayım ki.. Yarın için psikologtan randevu bile aldım..
Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum ki üçüncü,dördüncü,beşinci bir göz olarak görüşleriniz benim için çok değerli..
Eşimle zaten yolunda gitmeyen,düşe kalka devam eden bir evliliğimiz var.. Çocuğumuz için bir şans daha bir şans daha diyoruz sürekli..
Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimle dublekste kirada oturuyoruz.. Bunu ben istedim ilk başta evet..
Çalıştığım için oğluma destek olurlar, onun bir düzeni olur diye düşündüm..
1 buçuk yıldır birlikte oturuyoruz ve her iki tarafta artık birlikte oturmak istemiyor.. Eylül ayında evleri ayıracağız diye konuşmuştuk eşimle.. Bu dönemde de kayınvalidemler yazlıklarında.. Oğlum da orada kalıyor bazı zamanlarda. Eylül ayında okula başlayacak..
Ama gelin görün ki görümcem damdan düşer gibi girdi hayatımıza. 3. seferdir Amerikaya gidiyor evini satıp dağıtıp gitti bir daha geri dönmeyeceğim dedi ama 10 ay sonra geçtiğimiz hafta aldı bavullarını geldi..
Gidecek bir yeri olmadığı için bizim üst kata,annelerinin katına yerleşti ama tabi sonuç olarak aynı evde yaşamaya başladık.Hal böyle olunca eşim eylüldeki taşınma işimizi erteledi..Ama ben 1 dk daha aynı evde yaşamak istemiyorum artık.. Çünkü kendisi çok başına buyruk bir insandır.. En basit örnek.. Geçtiğimiz akşam oğlum hastalandı,hastaneye gittik serum falan aldı. Görümcem de duyunca çıktı geldi ama içmiş öyle gelmişti leş gibi kokuyordu.. Birde saçma sapan kahkahalar gereksiz bir neşe.. İnanın çıldırdım o akşam ve eşim ablasının o halini anlayıp da hadi abla sen istersen eve git demedi..
Görümce kişisi geri döndüğünde sözler vermişti hayatım düzenli olacak artık içmeyeceğim söz falan..
36 yaşında bu arada.Dün kayınvalidem aradı oğlum için geçmiş olsun demeye.. x nasıl o geldi mi hastaneye falan dedi. Bende dayanamadım dedim anne valla içmiş öyle gelmiş hastaneye onun adına gerçekten üzülüyorum artık dedim. Ama aramızda kalsın olur mu dedim.. Sanki ben öyle demedim kaynanam aramış hemen kızını kızmış falan.. Sonra beni aradı ben dayanamadım aradım konuştum falan bende tamam dedim kapattım..O kadar yoruldum ki artık 5 yıldır sadece sorun çıkaran bir insan ve o evde bir çocuk var içip gelmesini istemiyorum.. Arada sırada arabamızı da alıyor o halde gitse bir duvara patlatsa yine biz zarar göreceğiz..
Sonra onlar söylemeden konuyu ben anlattım eşime böyle böyle oldu ama kasten yapmadım annen için üzüldüğüm için paylaştım dedim.. Eşim sen manyak mısın rahatsız mısın.. Sorun çıkartmaya yer arıyorsun.. İçiyorsa sananeeeee falan bayağı bir saldırdı bana..Bende anneni de babanı da ablanı da al başına çal gül gibi geçinip gidin o evde dedim.. Dün gece eve gitmedim.. Bundan sonra ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum..
Eşim bir gün olsun beni savunmadı.. Haklısın demedi.. Bu ve buna benzer daha çok olay yaşandı daha önce..
Kızlar haksız mıyım Allah aşkına.. Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Yazlıklarını satıp ev alsınlar.kirasını ödeyemeyen insanın otırmadıgı yazlığı olmasına gerek yok bence yada emekli insanlar hep yazlıkta kalsınlar.kiralarını sizin ödemeniz de garip geldi.aynı soruyu bende sordum
o zaman arayı kapatacakmış
ki oturduğumuz ev satılık.
Ev sahibi sattım çıkın dese ne olacak
bu akşam konuşacağım ya onların kirasına destek olalım burada otursunlar biz 2+1 e çıkalım
yada ben çıkıyorum demeyi düşünüyorum
Görümce döndüğüne göre destek olabilir anne babasına. Sizin Eylül'de taşınma işiniz niye rafa kalkıyor?şuan oturduğumuz evin kirası 1700 tl ve biz karşılıyoruz.. ( bu da sinir bozucu zaten önceden 300 tl de olsa kiraya destek oluyorlardı onu da kestiler )
Bir oradan çıkarsak emekli maaşıyla kirayı ödeyemiyorlar..
Bir yerden bekledikleri bir para var onunla ev alacaklarmışta öyle çıkacaklarmış.
Eşim annemlere eşyalarınızı alın çıkın diyemem bekleyeceğiz diyor..
O evde kim bilir ne zaman alınacak.
Ben 1 dk daha aynı evi paylaşmak istemiyorum..
Beğenenler de olduğunu demekki ironim yolunu bulmuş:)Yazmayayım dedim ama hayretle okudum. Beğenenler bile olmuş.
Ironidir dedim , yok böyle yorum olmaz dedim.
Erkek bile katmissiniz yorumunuza.
Alkolden nefret ediyorum. Kontrollerini kaciranlari zavallı buluyorum çünkü en büyük sermayemiz akıl ama bu kadarı hiç aklımin ucuna gelmez.
İroniyi anlayacak kadar zekaya sahipmisiniz acabaUmarım öğretmen değilsinizdir.
Arkadaşlar şakayı anlamadınız ya şu an gerçekten gülüyorum:)Gerçekten yorumunuzu hayretle okudum ve cevap yazmadan edemedim. Bir kadın bir kadına kendi hemcinsi için bu tavsiyeyi nas verebilir? Yani o kadının içki içiyor olması bunları mı hak ettiğini gösteriyor size? İşin içine bir de alakasız erkekleri dahil ediyorsunuz. Gerçekten bunları ciddi yazmış olamazsınız değil mi?
Bugün yorumlarınız hep ironiydi sanırım. Dünya ironi günü mü?İroniyi anlayacak kadar zekaya sahipmisiniz acaba
Annenin tüm parasını deli gibi harca. Binbir yalanla annenin paralarını al kardeşlerinin geleceği için bitir. Sende anneni kendi haline bırak kendi kendinin çöküşünü izlesin
Madem o senin canını acıtıyo sende onun canını acıt gezdiğin tozduğun fotoğrafları ona inadına göster. Mesela biz evlenir evlenmez görmemiş gibi hemen çocuk yapmayız daha eşimle birbirimize doyamadık de. Dahada çatlat onu. Allah kimisine para verir kimisine de eşim gibi seven bir eş verir de. Vallahi gece gece sinir oldum
Tatlım hiç merak etme eşin başka kadına gittiği zaman eşine deli gibi aşık olursun
Kız işin gücün yok mu evde boş boş oturmaktan sıkılıp herşeyimi incelemişsin:) yani tebrik ediyorum istesemde ailem ve düşmanım dışında kimseyi böyle araştıramam maşallah:) ama senin gibi sorunludan korktum kibledim seniBugün yorumlarınız hep ironiydi sanırım. Dünya ironi günü mü?
Zeka derken yorum yapamıyorum size.
m
Evdeyim işim yok. imkânım vardı baktım iki dakikaKız işin gücün yok mu evde boş boş oturmaktan sıkılıp herşeyimi incelemişsin:) yani tebrik ediyorum istesemde ailem ve düşmanım dışında kimseyi böyle araştıramam maşallah:) ama senin gibi sorunludan korktum kibledim seni
Görümceniz de gelmiş,çalışsın ödesin kirasını,içmeye ,gezmeye para buluyorsa kiraya da gayet bulabilir.şuan oturduğumuz evin kirası 1700 tl ve biz karşılıyoruz.. ( bu da sinir bozucu zaten önceden 300 tl de olsa kiraya destek oluyorlardı onu da kestiler )
Bir oradan çıkarsak emekli maaşıyla kirayı ödeyemiyorlar..
Bir yerden bekledikleri bir para var onunla ev alacaklarmışta öyle çıkacaklarmış.
Eşim annemlere eşyalarınızı alın çıkın diyemem bekleyeceğiz diyor..
O evde kim bilir ne zaman alınacak.
Ben 1 dk daha aynı evi paylaşmak istemiyorum..
Beni neden KiB ledin. Bana geri zekalı dedin cevap bile vermedim.Kız işin gücün yok mu evde boş boş oturmaktan sıkılıp herşeyimi incelemişsin:) yani tebrik ediyorum istesemde ailem ve düşmanım dışında kimseyi böyle araştıramam maşallah:) ama senin gibi sorunludan korktum kibledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?