sorunlu evliliğe bir de görümce..

burdan hepberaber çıkın eşiniz madem kiraları karşılıyor iki ayrı ev tutsun. atıyorum siz bin liralık bir ev tutarsınız onlara daha ufak bir ev zaten aynı paraya geliyor. herkeste kendi evinde yaşayacak. ama görümceyi şikayet etmeniz iyi olmamış. sarhoş bile olsa çocuğunuzu görmeye gelmek istemiş. burda ne görümceler okuyoruz. çocuk gözünün önünde sefaletten hastalıktan kırılırken kılını kıpırdatmayan. görümceyle arayı ısıtın. eşinize iki ayrı ev kiralamasını şart koşun.

Yazmayayım dedim ama hayretle okudum. Beğenenler bile olmuş.
Ironidir dedim , yok böyle yorum olmaz dedim.

Erkek bile katmissiniz yorumunuza.

Alkolden nefret ediyorum. Kontrollerini kaciranlari zavallı buluyorum çünkü en büyük sermayemiz akıl ama bu kadarı hiç aklımin ucuna gelmez.

Hayatım boyunca hiç alkol almadım, dediğiniz gibi nefret ederim.
Ama bir kadını sırf alkol alıyor diye bu hale düşürmeyi planlamak sağlıklı bir beynin ürünü olamaz sanırım.
Bu nasıl bir cezalandırma yöntemidir inanamadım

Aynısını yazacaktım , eşinin kızkardeşi yahu , üstelik kadın , eşinin kızkardeşini eşinin erkek arkadaşlarına rezil etmeyi tavsiye etmek...

Konu sahibi kirayı biz veriyoruz demişsiniz ama siz çalışırken onlar da çocuğunuzla ilgilenmişler.Üstelik 300 TL yardım da yapıyorlarmış kiraya.Gerçi sonradan yapmaz oldularsa bilemem de.Ayrıca iki taraf da beraber yaşamayı istemiyor diyorsunuz.Her şey planlanmış sonra eşiniz vazgeçmiş görümceniz de bahanesi olmuş.Onunla bir ilgisi yok bu planın iptalinin bence.Görümcenizi de lütfen rahat bırakın.Hayatınızdaki mutsuzlukları ona yüklemişsiniz gibi geldi bana.

görümcen geldiği için neden evler ayrılmaktan erteleniyor
koca kadın istediği gibi yasar bu sizi ilgilendirmez
ben de alkol almıyorum ama alan kişiye de saygı duyarım, banane

orası ailesinin evi tabiki çıkıp gelecek

memnun değilseniz siz gideceksiniz, cocugunuza baksınlar diye aynı evde yasamayı siz istemişsiniz
sizin cocugunuza bakılacak diye kendi öz kızları eve gelmeyecek değil

Yazlıklarını satıp ev alsınlar.kirasını ödeyemeyen insanın otırmadıgı yazlığı olmasına gerek yok bence yada emekli insanlar hep yazlıkta kalsınlar.kiralarını sizin ödemeniz de garip geldi.

Son düzenleme:
Görümce döndüğüne göre destek olabilir anne babasına. Sizin Eylül'de taşınma işiniz niye rafa kalkıyor?
Resmen eşin keyfi hareket ediyor. Senin gönlünü yapmak için tamam taşınalım diyor. Uzak bir tarih veriyor. Nasıl olsa Eylül'e kadar bir şey olur taşınmayı iptal ederiz diye düşünmüş ben fırsat ayağına gelmiş

eşin şimdi X geldi anne babam maaşlarından ona verir geçinemez mi diyor

bence tam eve çıkma zamanı

görümceye de diyecek ki hazır sen geldin, gir bir işe çalış kirayı sen öde

sonuçta ikide bir ABD ye giden bir kadının eğitimi yabancı dili vs vardır burada da çalışabilir

dublekste oturma zorunlu değil

siz de kv kp de 2+1 eve rahatça sığarsınız iki ev kirası da ancak o kadar eder

Beğenenler de olduğunu demekki ironim yolunu bulmuş:)

Arkadaşlar şakayı anlamadınız ya şu an gerçekten gülüyorum:)

İroniyi anlayacak kadar zekaya sahipmisiniz acaba
Bugün yorumlarınız hep ironiydi sanırım. Dünya ironi günü mü?
Zeka derken yorum yapamıyorum size.
Annenin tüm parasını deli gibi harca. Binbir yalanla annenin paralarını al kardeşlerinin geleceği için bitir. Sende anneni kendi haline bırak kendi kendinin çöküşünü izlesin

Tatlım hiç merak etme eşin başka kadına gittiği zaman eşine deli gibi aşık olursun

Burası tatlı sözlük değil KK

Son düzenleme:
Bugün yorumlarınız hep ironiydi sanırım. Dünya ironi günü mü?
Zeka derken yorum yapamıyorum size.

m
Kız işin gücün yok mu evde boş boş oturmaktan sıkılıp herşeyimi incelemişsin:) yani tebrik ediyorum istesemde ailem ve düşmanım dışında kimseyi böyle araştıramam maşallah:) ama senin gibi sorunludan korktum kibledim seni

1700 tl kira ödüyorsanız sizin geliriniz ne kadar?
Kaynana kayınbaba mutfak gideri, faturalar hiç mi maddi anlamda destek olmuyorlar?
Çalışan karı kocanın gidipte ana babayla oturması başlı başına saçmalık.
Kocan çok pasif bi adam anladığım kadarıyla. Hem çalışıp hem niye böyle sıkıntılar yaşıyorsunuz o evden ayrılın gitsin.

Evdeyim işim yok. imkânım vardı baktım iki dakika

Görümceniz de gelmiş,çalışsın ödesin kirasını,içmeye ,gezmeye para buluyorsa kiraya da gayet bulabilir.
Kesinlikle taşınma işini ertelemeyin.

Beni neden KiB ledin. Bana geri zekalı dedin cevap bile vermedim.

Tasinmak bu kadar zor bir mesele degil. Illa dublekste oturulacak diye bir kaide yok. Herkes butcesine uygun evi tutar. Kimsenin ev almasini beklemek zorunda degilsiniz.

Ama kocaman bir ama ekliyorum. Eger ki siz o insanlari davet edip duzenlerini bozdu iseniz bu sekilde evleri ayirmak dogru olmaz. Oyleyse onlar icin uygun zamani da gozetmek gerekir.

Gorumce ile olan meselede haksizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…