sorunlu evliliğe bir de görümce..

Madem eşinden bir hamle bekliyorsun çokta muhattap olma bırak azicikta o uğraşsın ettin sen zaten 5 senedir ailesinle yasamissin ayrı eve geçmeden beni arama de bakalım ne yapacak o zaman anlarsın istiyor mu istemiyor mu. Ama bu süre içinde tekrar geri dönersen o yapacağı varsa da kilini bile kipirdatmaz.

aralıkta 2 yıl olacak birlikte oturuyoruz.
bende aynı fikirdeyim ama arkadaşlarım git mağdur kadını oyna yanında olduğunu hissettir falan diyorlar.
O kadar aradayım ki ne yapacağımı gerçekten bende bilmiyorum

Bir kere bile beni savunmadi dediğin kocana mı mağdur kadını oynayacaksin? Siz bilirsiniz adam sizden çok kendi ailesini dusunuyor.

Yazlıktaki evi satsınlar gerekirse,siz de geri dönmeyin resti cekin,bu arada şu birlikte yaşamayı hangi akla hizmet kabul ediyorsunuz zerre anlamıyorum,orası aynı zamanda görümcenin de evi ne yazık ki,ailesiyle oturduğunuz için tabi ki tutunamayınca oraya gelicek bunlar sizi ilgilendirmez konusahibi

Şuan çıktığınız evin kirasını ödeyemeyeceklerse mecbur bekleyeceksiniz insanlar ev alsın. Baştan kabul edilmiş yapılmış. Birde içtiğini kv şikayet etmeniz hoş olmamış belki duygusal boşlukları vardır sıkıntıları vardır... sonuç olarak burda ne görümce ne kv problem . Sizin eşinizle olan sorunlarınız problem.
Çocuk okula başlıcAkmış haliyle bu güne kadar onlardan yararlanmışsınız gibi görünüyor.
Görümcenizi de görmezden geleceksiniz mecbur. Siz kendinize dert edinmişsiniz pisikologluk bi durum yok burda...

Gerçekten yorumunuzu hayretle okudum ve cevap yazmadan edemedim. Bir kadın bir kadına kendi hemcinsi için bu tavsiyeyi nas verebilir? Yani o kadının içki içiyor olması bunları mı hak ettiğini gösteriyor size? İşin içine bir de alakasız erkekleri dahil ediyorsunuz. Gerçekten bunları ciddi yazmış olamazsınız değil mi?

E kira verecek durumları yoksa yazlıklarında kalsınlar nasıl olsa emekli insanlar görümce de çalışmıyor orda yaşasınlar.
1700 tl nedir ya ne kadar çok.
İlla yazlıkta durmak istemiyorlarsa da yine evler ayrılabilir bin tl kiralık ev bulsanız iki bin tl olur 500ünü eşin yine versin 1500 tl çıkmış olur cebinden en azından ayrı evler olmuş olur. Dubleks olduğu için çok ödüyorsunuz.

Sizi hatırladım daha önce birlikte dubleks bir evde otursak mı diye konu açmıştınız .. iyiler fln demiştiniz çocuğunuza bakacaklardı .. o zmn herkes olmaz fln demişti.. maalesef bile bile lades dediniz. Siz o evden çıkın çocuğunuzu alıp sonrası Allah kerim..

Tabii ki yuvanızı yıkmayın, kastım o değildi.
Ancak eşiniz sizin tek başınıza da var olacağınızı idrak etmeli ki, elinden neyin kayıp gittiğini anlamalı.
Bunu ona yaşatmadığınız taktirde, siz nasılsa bu durumlara tahammül edebiliyorsunuz gözü ile bakacak.
Ve sürekli bu konuda sizi sınayacak.

Haksızsınız bence siz de pekala biliyodunuz kayınvalidenize kızını şikayet ettiginizde aranızda kalmayacağını. İcmesi yaşı sizi ilgilendirmez sizin sorununuz aynı evde yasıyor olmak onu da kendiniz istemissiniz zaten. Genelde bu durumlarda erkekler sonradan evi ayırmaya yanaşmıyolar keşke hiç yüz göz olmasaydınız. Geri adım atmayın evleri ayırın en kısa sürede

Esinizle ben dilini kullanıp halinjzj anlatirsaniz daha etkili olursunuz erkeklerin hep savunması karşı taraftır eşleri değildir suçlayarak konusulunca tamamen karşı tarafı savunurlar bence siz kendi rahatsız olduğunuz şeyleri annesini ailesini katmadan anlatirsaniz belki anlayabilir

Taşınmayı neden erteledi esiniz anlamadm. Keske kaynananiza görümceyle ilgili bisey demeseydiniz esinizde ablasını tutuyo belli eve gitmemekle olmaz bi şekilde eşinizi ordan çıkmaya ikna edip öyle kurtulursunuz.

Sorulmuş ama tam cevap verilmemiş.

Gorumcenizin gelmesiyle eşinizin taşınma işini ertelenmesi arasında bağlantı kuramadım.

Kendinizce haklı olabilirsiniz ama kızını annesine şikayet etmekte haksız davranmissiniz.

Icip içip küfür ediyorsa , ortalığı dagitiyorsa sorun edin , bu halde gormemelisiniz.

Eşinizle madem çocuğunuz için deniyorsunuz öyleyse daha fedakar olacaksınız.

Anlasamayip , dur yeniden deneyelim demek için bir üst kademeden devam etmek lazım. Aynı yerden devam etmenin manası ne ?

Ya karşılıklı gerçek sözler verilecek , ya terapiste gidilecek , ya da başkası bir yol bulunacak.
Bu sizin yaptığınız sadece uzatmaları oynamak.

Eşiniz çalışıyor mu cimri midir neden onlarla kalmak istiyor. Ayrılın nefes alsın herkes

Umarım öğretmen değilsinizdir.

Yıllarca o bekledikleri para gelmedi diyelim o zaman nasıl olucak ?

aynı soruyu bende sordum
o zaman arayı kapatacakmış
ki oturduğumuz ev satılık.
Ev sahibi sattım çıkın dese ne olacak
bu akşam konuşacağım ya onların kirasına destek olalım burada otursunlar biz 2+1 e çıkalım
yada ben çıkıyorum demeyi düşünüyorum

Eşiniz çalışıyor mu cimri midir neden onlarla kalmak istiyor. Ayrılın nefes alsın herkes

çalışıyor tabiki
kirayı ödeyemeyeceklerini düşünüyor ondan çıkmadığını söylüyor
ama böyle de evlilik gidiyor elden farkında değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…