- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi medidnired
-
Evet herkes memnun sorun çıkarak sadece benim gibi bir imaj çiziyorlar sürekli.
Çalışıyorum,kendi paramı kazanıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim.
Çocuğumla çokta güzel bir hayat kurarım kendime evimi de tutup..
Ama yıkmak çokta kolay değil tabi..
Son raddesine kadar bekleyeceğim bakalım eşimden bir hamle gelecek mi..
Madem eşinden bir hamle bekliyorsun çokta muhattap olma bırak azicikta o uğraşsın ettin sen zaten 5 senedir ailesinle yasamissin ayrı eve geçmeden beni arama de bakalım ne yapacak o zaman anlarsın istiyor mu istemiyor mu. Ama bu süre içinde tekrar geri dönersen o yapacağı varsa da kilini bile kipirdatmaz.
aralıkta 2 yıl olacak birlikte oturuyoruz.
bende aynı fikirdeyim ama arkadaşlarım git mağdur kadını oyna yanında olduğunu hissettir falan diyorlar.
O kadar aradayım ki ne yapacağımı gerçekten bende bilmiyorum
Gerçekten yorumunuzu hayretle okudum ve cevap yazmadan edemedim. Bir kadın bir kadına kendi hemcinsi için bu tavsiyeyi nas verebilir? Yani o kadının içki içiyor olması bunları mı hak ettiğini gösteriyor size? İşin içine bir de alakasız erkekleri dahil ediyorsunuz. Gerçekten bunları ciddi yazmış olamazsınız değil mi?İçmesini boşuna dert ediyosun. Eşinde arkanda durmuyosa artık tek çıkar yol var. O içiyosa sen daha fazla içir onu ayyaş ayyaş sokağa sal konu komşu görsün rezilliğini. Eşinin erkek iş arkadaşlarını eve davet et o günde senin ayyaşı yine içir eşinin arkadaşları onu öyle ayyaş ayyaş görsün eşini kınarlar kardeşine bak diye. Yani artık utandırma rezil etme yöntemi yapacaksın
Evet herkes memnun sorun çıkarak sadece benim gibi bir imaj çiziyorlar sürekli.
Eşiniz çalışıyor mu cimri midir neden onlarla kalmak istiyor. Ayrılın nefes alsın herkesEvet herkes memnun sorun çıkarak sadece benim gibi bir imaj çiziyorlar sürekli.
Umarım öğretmen değilsinizdir.İçmesini boşuna dert ediyosun. Eşinde arkanda durmuyosa artık tek çıkar yol var. O içiyosa sen daha fazla içir onu ayyaş ayyaş sokağa sal konu komşu görsün rezilliğini. Eşinin erkek iş arkadaşlarını eve davet et o günde senin ayyaşı yine içir eşinin arkadaşları onu öyle ayyaş ayyaş görsün eşini kınarlar kardeşine bak diye. Yani artık utandırma rezil etme yöntemi yapacaksın
Yıllarca o bekledikleri para gelmedi diyelim o zaman nasıl olucak ?
Eşiniz çalışıyor mu cimri midir neden onlarla kalmak istiyor. Ayrılın nefes alsın herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?