- 23 Mayıs 2018
- 75
- 44
- 8
- 34
- Konu Sahibi medidnired
-
görümcenin gelmesi ile sizin taşınmanızın bi bağlantısı yok ki. ailesi nereye giderse onlarla yaşar 36 yaşında kadın, size ayak bağı olmasının sebebi ne eşinize göre?
bence taşınmak konusunda ısrarlı olun.
Sizin tasinmanizla ne alakasi var ki? Alip esyanizi gideceksiniz,gorumce de anasi yazliktan dondugunde ne istiyorsa onu yapacak hepsi bu. Tum sorun esinizde,tasinmak istemiyor bahane turetiyor gibi geldi bana
şuan oturduğumuz evin kirası 1700 tl ve biz karşılıyoruz.. ( bu da sinir bozucu zaten önceden 300 tl de olsa kiraya destek oluyorlardı onu da kestiler )
Bir oradan çıkarsak emekli maaşıyla kirayı ödeyemiyorlar..
Bir yerden bekledikleri bir para var onunla ev alacaklarmışta öyle çıkacaklarmış.
Eşim annemlere eşyalarınızı alın çıkın diyemem bekleyeceğiz diyor..
O evde kim bilir ne zaman alınacak.
Ben 1 dk daha aynı evi paylaşmak istemiyorum..
Gidebileceginiz baska yer yok mu? Aileniz nerede?evet bu da beni delirtiyor
e görümceniz gelmeden önce eylülde taşınmayı planlamışsınız ama.
evet planlamıştık bir anda rafa kalktı
Gidebileceginiz baska yer yok mu? Aileniz nerede?
Sizin taşınmanızla görümcenizin ne alakası var ki? Zaten evleri ayırmaya karar vermişsiniz. Eşiniz ya da ailesi bahane buluyor gibi. Hazır siz ödüyorsunuz kirayı tabii ki ayrılmak istemezler.
Ayrıca 36 yaşındaki bir kadını annesine şikayet etme amacınız nedir? Gerçekten de içip içmemesi ya da ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Eşiniz haklı sinirlenmekte.
Bence eşinizle geçimsizliğinizin ana sebebi birlikte oturmaniz, cocugun bakımı bile söz konusu olsa bu yanlis bir karar..
Hiç birşey rafa kalkmaz.
Rafa kalkmak için bahaneler türetilir...
Eşiniz ailesinle oturmaktan memnun.
Bunun için de kendisine bahaneler yaratıyor.
Sizi de bu bahanelere mecbur bırakıyor.
Evet başta hata yapmışsınız kabul etmekle ama makul sebeplerden dolayı istemişsiniz.
Kimse bilemezdi bu şekilde olacağını.
Görümcenizin varlığı sizi bağlamaz aslında, ancak diyorum ya eşiniz bahane yaratıyor.
O yüzden gerçekten dayanamadığınızı hissediyorsanız ve hazır eve gitmemişken, yerinizde olsam alırdım çocuğumu, eşime de derdim "sen bilirsin, orada yaşamaya devam etmek istiyorsan yaşayabilirsin".
Siz çalışıyor musunuz?
Kendi maddi özgürlüğünüz var mı?
Eğer öyleyse, kendinizi bir kaç gün idare edebilir misiniz eşinizin desteği olmadan?
Buna göre hareket edin derim.
Eğer aileniz yakınsa (tam takip edemedim aileniz yakında mı uzakta mı) onlardan da destek alabilirsiniz.
Eğer onun yaptığı şeyler bizi direk etkiliyorsa ilgilendirir. Sonuçta kendimi düzelticem diye bir söz verdi ve aynı evde yaşıyoruz.Ben burda üzüm üzüm üzüleceğime ailesi de bilsin ki çözüm bulsunlar istedim.
İçmesini boşuna dert ediyosun. Eşinde arkanda durmuyosa artık tek çıkar yol var. O içiyosa sen daha fazla içir onu ayyaş ayyaş sokağa sal konu komşu görsün rezilliğini. Eşinin erkek iş arkadaşlarını eve davet et o günde senin ayyaşı yine içir eşinin arkadaşları onu öyle ayyaş ayyaş görsün eşini kınarlar kardeşine bak diye. Yani artık utandırma rezil etme yöntemi yapacaksınArkadaşlar Merhaba;
Bu aralar o kadar allak bullak durumdayım ki.. Yarın için psikologtan randevu bile aldım..
Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum ki üçüncü,dördüncü,beşinci bir göz olarak görüşleriniz benim için çok değerli..
Eşimle zaten yolunda gitmeyen,düşe kalka devam eden bir evliliğimiz var.. Çocuğumuz için bir şans daha bir şans daha diyoruz sürekli..
Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimle dublekste kirada oturuyoruz.. Bunu ben istedim ilk başta evet..
Çalıştığım için oğluma destek olurlar, onun bir düzeni olur diye düşündüm..
1 buçuk yıldır birlikte oturuyoruz ve her iki tarafta artık birlikte oturmak istemiyor.. Eylül ayında evleri ayıracağız diye konuşmuştuk eşimle.. Bu dönemde de kayınvalidemler yazlıklarında.. Oğlum da orada kalıyor bazı zamanlarda. Eylül ayında okula başlayacak..
Ama gelin görün ki görümcem damdan düşer gibi girdi hayatımıza. 3. seferdir Amerikaya gidiyor evini satıp dağıtıp gitti bir daha geri dönmeyeceğim dedi ama 10 ay sonra geçtiğimiz hafta aldı bavullarını geldi..
Gidecek bir yeri olmadığı için bizim üst kata,annelerinin katına yerleşti ama tabi sonuç olarak aynı evde yaşamaya başladık.Hal böyle olunca eşim eylüldeki taşınma işimizi erteledi..Ama ben 1 dk daha aynı evde yaşamak istemiyorum artık.. Çünkü kendisi çok başına buyruk bir insandır.. En basit örnek.. Geçtiğimiz akşam oğlum hastalandı,hastaneye gittik serum falan aldı. Görümcem de duyunca çıktı geldi ama içmiş öyle gelmişti leş gibi kokuyordu.. Birde saçma sapan kahkahalar gereksiz bir neşe.. İnanın çıldırdım o akşam ve eşim ablasının o halini anlayıp da hadi abla sen istersen eve git demedi..
Görümce kişisi geri döndüğünde sözler vermişti hayatım düzenli olacak artık içmeyeceğim söz falan..
36 yaşında bu arada.Dün kayınvalidem aradı oğlum için geçmiş olsun demeye.. x nasıl o geldi mi hastaneye falan dedi. Bende dayanamadım dedim anne valla içmiş öyle gelmiş hastaneye onun adına gerçekten üzülüyorum artık dedim. Ama aramızda kalsın olur mu dedim.. Sanki ben öyle demedim kaynanam aramış hemen kızını kızmış falan.. Sonra beni aradı ben dayanamadım aradım konuştum falan bende tamam dedim kapattım..O kadar yoruldum ki artık 5 yıldır sadece sorun çıkaran bir insan ve o evde bir çocuk var içip gelmesini istemiyorum.. Arada sırada arabamızı da alıyor o halde gitse bir duvara patlatsa yine biz zarar göreceğiz..
Sonra onlar söylemeden konuyu ben anlattım eşime böyle böyle oldu ama kasten yapmadım annen için üzüldüğüm için paylaştım dedim.. Eşim sen manyak mısın rahatsız mısın.. Sorun çıkartmaya yer arıyorsun.. İçiyorsa sananeeeee falan bayağı bir saldırdı bana..Bende anneni de babanı da ablanı da al başına çal gül gibi geçinip gidin o evde dedim.. Dün gece eve gitmedim.. Bundan sonra ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum..
Eşim bir gün olsun beni savunmadı.. Haklısın demedi.. Bu ve buna benzer daha çok olay yaşandı daha önce..
Kızlar haksız mıyım Allah aşkına.. Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?