- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Evet bebeğim haklısın aslında.
Hareket edebileceğim alan bu kadar kısıtlanmışken ailemden çekinmemem lazım.
Bir de okul bitiyor, annemin yanına döneceğim bunlardan haberi olsun, aynı semtteyiz sonuçta. Hasta ruhlunun ne yapacağı belli olmaz.
Daraldım yahu, bu hallere düşecek insan değildim ben.
Babamın sesini tanıyor.Aç vallahi , bence bide babanı falan arasın yani yada baban diye başkasıyla konuştur , arkanda olduklarını bilsin ...
Kuzum sadece adını soyadını ve neden açmak istediğini söyle 5 dakikaya bile açabiliriz dedi, özel avukat bir de bürosu olduğu için hemen hallolurmuş.Ne zaman açabilirsin en yakın davayı?
Patronuna yarın söylesen bu hafta hallolur mu?
Kuzum sadece adını soyadını ve neden açmak istediğini söyle 5 dakikaya bile açabiliriz dedi, özel avukat bir de bürosu olduğu için hemen hallolurmuş.
Sapkın ruhlu dengesiz herifler işteBenim de vardı böyle zekasızın teki. Yok öldü dediler, türlü türlü oyunlar. En son karakola düştük o kadar rezillik. Emniyetteki adamlar siz kimin itisiniz, bir daha bu kızın semtinden geçtiğini duymıcam diye iteledi bunu. Sonra ne bir ses ne de soluk. Milis güçler diyorum ben. Kesinlikle korkacaktır.
Adam ipe sapa gelmez dengesiz biriHaha bi' üstteki yoruma bayıldım
Bi' çeksinler karakola da "kimin itisiniz" desinler bakalım öyle kabadayı olacak mı
Ya polise karşı çıkabilecek mi sence bu inanıyor musun
Kuyruğu kıstırıp kaçacak:)
Hayır bilmiyorBenim de vardı böyle biri ayrılalı üç yıl oldu daha iki ay öncesine kadar hala peşimdeydi yakın erkek arkadaşıma söyledim çok sinirli biridir gidip biraz sert çıkıştı gözünü korkuttu zaten eski sevgilim korkak biriydi o sayede kurtuldum. Ailenin tepkisi nasıl olur o da önemli daha önce de böyle bir şey yaşandığı için hayatını kısıtlayabilirler. Yine de önce ailenle konuş haberleri olsun sonra dava aç. Korktuğunu fark ederse daha çok üstüne gelir ailenin her şeyden haberi olduğunu ve senin arkanda durduklarını bilsin. Sanırım başka şehre gidecekmişsin gideceğin şehri o biliyor mu? Ya da cezaevindeki kişi?
İmkanınız varsa dava açın. Benim olay biraz farklıydı. Aramızda arbede yaşandı polis aracı geldi falan vesaire. Ama şimdi olsa direkt dava açardım, çünkü aslında o kadar korkaklar ki. İşleri güçleri boş yapmak.Sapkın ruhlu dengesiz herifler işte
Ayrılmayı kabullenemiyorlar bir türlü
Benimki de öyle hergün bir dünya sayıyorum ama gurursuz adam bir kere bile alınmadı
O kadar lafı ben yesem bırak kapısından geçmeyi ilçesine bile adım atmazdım
Peki dava mı yoksa şikayet mi? Dava abartı mı olur?
EvetBi eski sevgiliniz sizi taciz ediyor diğeri cezaevinde o da takıntılı. Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım umarım kısa sürede kurtulursun ama şunu da söylemeden edemeyeceğim; huzura kavuştuğun an bu arıza erkekleri tespit radarlarının neden çalışmadığını neden bunları hayatına aldığını bi sorgulasan iyi olur sanki
Annem üstü kapalı biliyor, babam bilmiyor.
Daha önce de böyle bir durum olduğunda babam arayana ağzının payını vermişti. Bana sorgusuz sualsiz güvenir ama çok kısıtlar. Bundan dolayı bu konuları açmak istemiyorum.
O kötüymüş ya, umarım çok ağır bir hasar almamışsınızdır. Çok geçmiş olsun.İmkanınız varsa dava açın. Benim olay biraz farklıydı. Aramızda arbede yaşandı polis aracı geldi falan vesaire. Ama şimdi olsa direkt dava açardım, çünkü aslında o kadar korkaklar ki. İşleri güçleri boş yapmak.
Yok suç değil de Türkiye de kadın olarak büyümek bir sürü arızayı travmayı beraberinde getiriyor bu yüzden çoğu zaman sevgiyi hükmedilmekle ne bileyim şefkati hoyratlıkla karıştırıp psikopat adamlara meylediyoruz. Kendimizdeki yanlışı seçme sorununu çözersek bulduğumuz adamlar da düzgün olurEvet
Hatta uzun bir zaman hayatıma birini almak istemiyorum, sanırım yanlış ve çocukça seçim yaptım
Sağlıklı seçim yapamadım, biraz da suç bende
Evet öyle söz hakkı yoktubabanın senin hayatında söz hakkı yoktu diye hatırlıyorum.
hatta lanlı lunlu konuşuyorum bozuyorum yazmıştın da tuhafıma gitmişti..
şimdi neden nasıl müdahale etsin ki sana. üstelik yıllardır görmedim yazmıştın..
cezaevinde ki bile bulmuş yeni numaranı neden bilinmeyen numaralara kaydettirdin ki?
Cezaevindekini boşverin vicdanınıza oynamaya çalışıyor asla iletişime geçmeyin iletişime geçtikçe yüz bulur numaranızı tekrar değiştirin kimlik bilgilerinizi gizleyin. Başka şehre gittiğiniz zaman asla yerinizi bilmesinler. Bu kişinin ailesi yok mu? Onlara bi çıtlatsanız durumuHayır bilmiyor
Ben bile bilmiyorum daha sınava girmedim.
İkisi de birbirinden beter ya o cezaevindeki olan bambaşka bir kafa
Gırtlak kanseriyim bana iyi davranmazsan kötü olurum son zamanlarımı iyi geçirmem lazım diyor
Arkadaş ya da sevgili seçimlerinin yanlış olduğunu her zaman söylerimYok suç değil de Türkiye de kadın olarak büyümek bir sürü arızayı travmayı beraberinde getiriyor bu yüzden çoğu zaman sevgiyi hükmedilmekle ne bileyim şefkati hoyratlıkla karıştırıp psikopat adamlara meylediyoruz. Kendimizdeki yanlışı seçme sorununu çözersek bulduğumuz adamlar da düzgün olur
Ailesi var da bilmiyorum yaniCezaevindekini boşverin vicdanınıza oynamaya çalışıyor asla iletişime geçmeyin iletişime geçtikçe yüz bulur numaranızı tekrar değiştirin kimlik bilgilerinizi gizleyin. Başka şehre gittiğiniz zaman asla yerinizi bilmesinler. Bu kişinin ailesi yok mu? Onlara bi çıtlatsanız durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?