Merhaba hanımlar.
Sinir küpüyüm şuan hiç giriş paragrafı yazacak halde değilim,şimdiden devrik cümleler ve yazım hataları için özür dilerim.
Buraya yaklaşık 1 ay önce eski sevgilimle ayrılmak istediğime dair bir konu açmıştım. Ve ayrıldım,ayrıldığım gibi numaramı hatta kullandığım akıllı telefonumu bile değiştirdim.
Lakin kendisi beni o günden beri rahatsız etmekte,numaramı bilinmeyen numaralar servisinden almış.
Aynı zamanda babamın da numarasını almış. (annemin ve kardeşimin numarası zaten vardı.) kendisi "Seni linç ettireceğim,babana yaşadıklarımızı anlatacağım,annene herşeyi söyleyeceğim." gibi bir sürü tehdit yağdırıyor bana. Gerekçe diyorum "hayatımı mahfettin,sebepsiz ayrıldık biz birbirimizi seviyorduk mutluyduk aklını çeldiler senin" gibi saçma sapan açıklamalar yapıyor. Konuya en çok sevgili
Velvette hakim ki ben kimseyi sebepsiz bırakmadım. Anlaşamıyorduk,kavga ediyorduk bitirmek istedim bitti ama karşı taraf işi o kadar yokuşa sürüklüyor ki ne yapmak istediğine anlam veremiyorum.
"Nikah kıyalım,istediğin gibi olsun herşey"
"Ne istersen yaparım"
"Aslında sende seviyorsun beni ama belli etmiyorsun"
"Aşıksın sen bana,kafan karıştı senin"
Digip diyip duruyor gerçekten yıl-dım bıktım.
Anneme çok belli etmemeye çalışıyorum ama babamı aramış bir kere. Numarayı teyit amaçlı aramış, daha sonra babam bana anlatınca onun olduğunu anladım.
Korkuyorum,aslında hiçbirşeyden korkmuyordum ama sanırım cinayet ve kadın tacizlerinden fazla etkilendim. Biber gazıyla geziyorum,patronum dava açmak istersen sadece adını soyadını ve gerekçeni söylemen yeterli dava açmak 5 dakikamızı almaz diyor. Aslında herkes endişeli. Savcılığa versem ispatlayamayacağımı ve rezil olacağımı söylüyor.
Tamamen kafayı bana takmış durumda,ki ailesi de bunun farkında. Ailesiyle gidip konuştum olmadı,seni sevmiyorum dedim olmadı,numaramı değiştirdim olmadı.
Olmadı,olmadı,olmadı.
Cezaevindeki desem bir yakınımızdan numaramı almış açık cezaevinde günün her saati akşam telefon odası kapanana kadar defalarca arıyor. Telefonumu sürekli uçak modunda kullanıyorum, telefonumu açtığım anda çalmaya başlıyor, artık yıldım. Hangi birisiyle uğraşacağımı şaşırdım,işime okuluma sınavıma hiçbirşeyime konsantre olamıyorum. Bu şehirden gitmem için 3-4 ayım kaldı ama o zamana kadar ne yapacağım, hattımı yeniden değiştiremem çünkü kredi kartım, kimliğim değişecek herşey bu telefonun üzerine bu hattımı da daha yeni aldım. Babamdan da çekiniyorum sürekli hat değiştiriyorsun bir problem mi var diyecek, onları da tedirgin etmek istemiyorum bu olayları duysa ne ayrı kalmama izin verir ne de eskisi gibi rahat olabilirim.
Siz söyleyin ya ne yapayım ben,nasıl kurtulacağım bu beladan.