- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
"hayatımı mahfettin,sebepsiz ayrıldık biz birbirimizi seviyorduk mutluyduk aklını çeldiler senin" gibi saçma sapan açıklamalar yapıyor.
Aklım çelinecek kadar salak olmadığımı biliyor.Aynen söyle Velvette çeldi aklımı de bana gelsin, iki tokat yapıştırayım bizim kızı tehdit etmek neymiş görsün
Aklım çelinecek kadar salak olmadığımı biliyor.
Ama işte umut fakirin ekmeği.
Gururuna, kişiliğine neler neler söyledim ama yok bana mısın demiyor
Yüzsüz şey
Şunun tekrarına izin vermeden babanız arayıp ağzının payını vermez mi?"Seni linç ettireceğim,babana yaşadıklarımızı anlatacağım,annene herşeyi söyleyeceğim."
Patron da öyle söylüyor.Bence aç davayı artık.
Başka türlü anlamayacak.
Ayrıca iletişim kurma sen neden gidip kendini açıklıyorsun ki?
Babanı arasa bile baban elin zirzopuna mı sana mı inanacak.
Ben yüz vermiyorum, iftira atıyor dersin ki öyle zaten.
Ayrıca ayrılmakla ne kadar iyi ettiğini sana ispatlamış oldu.
Patronunun yakın akrabası çok ünlü ve başarılı bir avukat.patronunun gözetiminde değil git tek başına şikayetçi ol. madem bu kadar rahatsızsın adam herhalde “aa beni derhal şikayet et” demeyecek yani şikayet etmen gerektiğini sen de biliyorsun. ayrıca ailenden çekinme sebebini de anlamadım. bir konuyu tek başına çözemiyorsan başkasıyla değil ailenle paylaşırsın bu her zaman en sağlıklısı.
Annem üstü kapalı biliyor, babam bilmiyor.Ailenize durumu düzgünce anlatıp. Size yalan yanlış şeyler ( belki bilmemeleri gereken şeyler vardır) anlatmakla, iftiralarla beni tehdit ediyor deseniz.
Şunun tekrarına izin vermeden babanız arayıp ağzının payını vermez mi?
Tepkisiz kalınca damarıma basıyor bazenTepkisizlik en iyi tepkidir bazen
Bırak kabullenmenin aşamalarını kendince yaşasın
Bunlar öfke pazarlik depresyon kabullenme
Öfke aşamasında
Atlatır
Patronunun yakın akrabası çok ünlü ve başarılı bir avukat.
Bu gözetim değil aslında, yardım etmek istiyor, hani tecrübeli biriyle daha iyi sonuçlar elde edebiliriz demek istiyor.
Ailemden ya da babamdan çekinmiyorum annemde babamda kimseye inanmaz. Ama beni aşırı sıkarlar, ayrı evde annemsiz kalmama izin vermezler, daraltırlar diye korkuyorum.
Şikayet ettiğin zaman elinden geleni ardına koyma tehdit ediyor.
Bizim medeniyet sandığımız şey aslında adamın bariz saplantılı haliymiş.hem korkuyorsun hem ailem sıkar diyorsun ben anlamadım. bu adam tehditlerini gerçekleştirebilecek bir tip mi? ne olursa olsun ailen ne kadar sıkarsa sıksın hayatını tehlikeye atmanı gerektirecek kadar sıkmayacaktır bence.
zamanında yanlış seçimler yapmışsın (böyle bir ayıyla sevgili olmak, cezaevindekini ziyarete gitmek gibi) ve bunun bedeli de ailenle yaşamak olsun ne olacak ki 3-5 ay?
ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu herif senin koluna girip de seni cezaevindeki platoniğine ziyarete götüren ultra medeni adam değil miydi? nasıl birden böyle değişti anlayamadım.
Bizim medeniyet sandığımız şey aslında adamın bariz saplantılı haliymiş.
Hani bazı insanlar vardır aldatılsalar dahi ses çıkarmazlar yine de ayrılmazlar çünkü karşısındaki insana aşırı saplantılıdırlar.
Bu da öyle. Değişik birisi. Patronuna gezmem, cezaevine gitmeme zerre sinirlenmedi. O zamanlar "wowowowow aşkım çok medeniiiiğğ" diyordum ama işin rengi ayrılınca belli oldu.
Korkum başıma birşey gelmesi ama ailemi de biliyorum ki beni aşırı sıkıp zorlayacaklar. Patronum da boşver şikayet edelim, gözü korksun diyor.
Ama o da elinden geleni ardına koyma, bilmediğin şeyler var diyip alenen tehdit ediyor. Cezaevindeki hiiiiççç saymıyorum bile, o bambaşka bir kafa yaşıyor.
Teşekkür ederim.patronun normal şartlarda seni ailenden daha fazla düşünmez :)
öneri istemiyorsun herhalde o yüzden başka yorumum da yok. umarım başka bir gün konu açıp işler daha da büyüdü falan demezsin diyebileceğim son şey bu.
Patron da öyle söylüyor.
Onun ablasının eşi çok ünlü bir avukat, o yüzden bana yardımcı olmayı teklif etti.
Babam zaten takmaz, daha önce de olmuştu.
Ağzının payını verir ama aşırı korumacı davranır, beni çok sıkar annemiz kalmama müsaade etmez. Biraz rahatımı bozulmasından korkuyorum kuzum.
Evet ayrılmak hayatımın en doğru kararıymış daha yeni farkına varıyorum.
Yahu sorma keşke sizi dinleseydim.Eh şu cezaevindekine gitmeyecektin ziyarete sardın başına boş yere , diğerininde gözünü korkut dava falan ama çok takacak bi tip değil sanırım yada yeni birini bul ama gidip adama sarar bide , iki ucu boklu değnek....
Evet bebeğim haklısın aslında.Herkes arkanda bak ne güzel.
Annenin babanın sıkması, dışarıda biber gazıyla gezecek kadar korkmaktan iyidir, ayrıca ortalık durunca ailen de rahatlar.
Şimdi gerilmekte haklılar ki kendini düşünerek sıkıyorsun bir yerde baksana.
Hareket alanın zaten kısıtlanmış.
En azından arkanda destek olduğunu bilirsin şekerim.
Gitsin evine kağıt bakalım böyle rahat olabilecek mi.
Resmen blöf yapıyor hasta ruhlu.
Aç vallahi , bence bide babanı falan arasın yani yada baban diye başkasıyla konuştur , arkanda olduklarını bilsin ...Yahu sorma keşke sizi dinleseydim.
Bilmezdim adamın bana takacağını.
Başka birini bulmam artık ama dava aç alıyım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?