- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Çirkin biri fln da değilim bilmiyorum çok üzgünüm şuan bu yorumları görünce ben çok sevdim ve seviyorum
anacım ben o yorumu azcık sertleş cemkir diye yazdım yok ayol pamuk gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çirkin biri fln da değilim bilmiyorum çok üzgünüm şuan bu yorumları görünce ben çok sevdim ve seviyorum
Boşanmaya kadar gider ödememen. Aracı satarsa sen ödemelere devam edeceksin. Aracı bana devret dersen olay çıkarak. Yanlış hamleler yapmışsın oldukça. Ben olsam hallederim de işte bende deli inadı var boşanırım. Sen emin değilsin ve belli ki istemiyorsun boşanmak. Erkeğini kandıran tatlı dilli hatunlara söz düşer bundan sonrası için ben çekileyim.Araba kredisi çektim eşyeları alırken yeni memur olduğum için kredi çıkmadı annesinin adına yaptırdık
Teşekkür ederim yorum yapanlara boşanmayı son çözüm ołarak düşünüyorum biraz daha bekleyeceğim bakalım belki zorluk görünce kendisi yanlış düşündüğünü fark eder ... etmezsede ...o zaman kadar yapabileceğim başka bişi varmı ? Tatlı dilde de konuşsam kar etmiyor kavga etsem küssem de.Boşanmaya kadar gider ödememen. Aracı satarsa sen ödemelere devam edeceksin. Aracı bana devret dersen olay çıkarak. Yanlış hamleler yapmışsın oldukça. Ben olsam hallederim de işte bende deli inadı var boşanırım. Sen emin değilsin ve belli ki istemiyorsun boşanmak. Erkeğini kandıran tatlı dilli hatunlara söz düşer bundan sonrası için ben çekileyim.
Amin... bize harcananı ödeyecek faiziyle ödesin artık ondan geçtim ama evleri varken ev yaptırması zoruma gidiyor . Aklınca hemde yatırım yapıyormuş anası babası ölünce payına düşenle ev alacakmış yineAilesinin size verdiği krediyi odeyecekse size harcanan kadarini odesin ailesine. Ancak eltinize alinan bilezikler sizi etkilememeli.
Ya da sizin eviniz olmadan bolluk bereket icinde yasamadiginiza gore daha kendinize ev almadan onlara ev almanin mantigi yok. Allahim su erkeklere akıl fikir.....
Ben nöbetli çalışıyorum çok yoruluyorum sağlık durumumda iyi olmadığından eve fazla yetemiyorum galiba çok uyuyorum diye kavga çıktı bu konuyuda açtım bende annesine babasına laf söyledim sinirle evi terkediyordu snra alttan aldım biraz şimdi fena değil aramız tabi konu açılmadığı sürece....Böyle evlilik olmaz ben olsam boşanırım. Benim eşiminde borcu çoktu çalıştı yetebildiği kadar ödedi ben de ödedim azaldı şimdi geldi maaşını masaya koyuyor ben de toplanıyor para. Asla kabul etmem böyle bir şeyi. Hem çalışmayacak hem çalışınca borç ödemeyecek ailesine verecek. Alnını karışlarım vallahi.
Kayın peder çok sinsi direk para bile istemiyor kendini acındırıyor eşime ve abisine. Her konuda alttan alta fişekliyorlar artık buna eminim önceden günahlarını almayayım eşim çalışmıyo ondan psikolojisi bozuldu evde yanlız ondan böyle değişti diye düşünüyodum meğer bunlarda az değilmişhiç bişey yapamazsın arkadasım..
ya kp ile konusup erteleyeceksınız bu işi.. yada paşa paşa o evı seyredeceksın.
evlendıgımden berı eşim ve kaynım babalarına ıyı bır araba almak ıstedıklerını soylerlerdı. babam ölür gderse içime dert olur vsvsvs..
biz sıfır arabalara bınerken babam o arabaya bınmemelı derdı ıkısıde.. kı arabasıda 2006 model ıyıde bır arabaydı. bende hep önce bana sonra babana alırsın derdım.
baktım gercekten üzülüyo eşim.. gt deıdm degıstır arabasını. kaynımda ortak oldu sonradan. buzları eridi.
yok o yatırımı yapmadan durulmayacak malesef. senın diklenmende boşanmaya kadar gider..
Onu düşündüm ama o zaman da olmuyor kendisi istemezse vermeyi hiç bi şekilde alamam ki söyleyince de ben maddeci güvensiz kocasını parasıyla satın almaya çalışan kadın olarak nitelendiriyorum.kayın babanın yanında dedim eşime o evi yaptırırsan boşanırım bende diye hiç bi değişiklik yok daha da huzurum kaçtı hattaben sizin yerinizde olsam arabayı bir şekilde üstüme alırdım ve o borçları ödemezdim sanırım bilmiyorum ama cok sinir bozucu ve yıpratıcı bir durum hatta arabayı da gider annemin üstüne yapardım ona satmış gibi gösterirdim. Bilmiyorum ilerde boşanma falan olsa ne olurdu ama böyle yapardım yani
Canım arabayı alana kadar hiçbir şikayette bulunma bugüne kadar nasılsa öyle devam et aldıktan sonra bırak borçları onlar ödesin, ayrıca maddeci olan asıl kişi eşiniz yani hiç mi çalışmıyor bu adam bütün gün evde mi oturuyor yani erkek sonuçta istese her işi yapabilir gitsin gerekirse simit satsın evde boş oturacağınaOnu düşündüm ama o zaman da olmuyor kendisi istemezse vermeyi hiç bi şekilde alamam ki söyleyince de ben maddeci güvensiz kocasını parasıyla satın almaya çalışan kadın olarak nitelendiriyorum.kayın babanın yanında dedim eşime o evi yaptırırsan boşanırım bende diye hiç bi değişiklik yok daha da huzurum kaçtı hatta
Birakin isi ya da alin maas kartinizi sizde kendi ailenize harcayin kendinize harcayin napiyorsa yapsin kendisi bakalim ...
Mesela nasıl bi ders ?Yahu bu adamı 1.5yıldır besliyorsunuz ve utanmadan olmayan işe girince ailesine yaptıracağı evi mi hesap ediyor.
Hemde metezore bir tavırla,size sormadan. Sizin yerinizde olsam, sen o evi yaptırıyorsan bende işten çıkıyorum o halde,ne halin varsa gör derdim. Size minnet edeceğine,fikrinizi alacağına hala bu kafada eşiniz.
iyi bir dersi hakediyor.
Vermez bence biz bunu düşünüyorsak o da düşünüyordur gıcıklığına yine vermez bi 3 ay kadar özelde çalıştı şimdi evde hep atama bekliyorCanım arabayı alana kadar hiçbir şikayette bulunma bugüne kadar nasılsa öyle devam et aldıktan sonra bırak borçları onlar ödesin, ayrıca maddeci olan asıl kişi eşiniz yani hiç mi çalışmıyor bu adam bütün gün evde mi oturuyor yani erkek sonuçta istese her işi yapabilir gitsin gerekirse simit satsın evde boş oturacağına
O işe başladığı anda alacağım maaş kartımı internet bankacılığını fln da değiştirecemeşya borcunu da ödemem arabayı satarsa da o zaman olacaklar olur içim karardı ya valla hiç böyle şeyler konışacağım aklımın ucundan geçmezdi.Birakin isi ya da alin maas kartinizi sizde kendi ailenize harcayin kendinize harcayin napiyorsa yapsin kendisi bakalim ...