Sorunlar bitmiyor...

Ya anlamadigim boyle diretilmezki ama ya.
Annem babam izin vermiyor olmaz dersin konu kapanir.
Niye bu kadr israr.

Söyledim söylüyorum da. Babam da geri adım atmıyor, istemiyor onlarda kalmamızı. Bana da, kendini ezdirmeye gidiyorsan oraya - beni daha tanıma dedi

Baban çok iyi yapıyor biraz babanın kızı ol bence sirf evlenmek icin ev filan hazir vs diye devam etme içine sinmiyorsa bunlar

Ailenin kararı gayet makul. Olması gereken de bu zaten. Nedemek o eve tek gidemezsin sen evlenince yanına korumamı tutacak. Ve sakın gelmeyin nedemek. Bundan sonra yapılacak şey bidaha hiç gitmemek. Yüzünü erken göstermiş nişanlın. Sende bunu değerlendir. Geri dönüp pişman oldum derse köprüyü geçene kadardır. Nikahta imzayı atana kadar tüm genç kızların böyle olayları değerlendirme si gerekir. Hakkında hayırlısı olsun

Kendi annesine gelince bişey yok ama senin annene gelince sakın gelmeyin asla kabul edemeyiz gibi kaba tavırlar benim nişanlım benim anneme böyle diyecek g.... Tekmeyi basarım. Hazır nişanlıyken ayrıl

Iyi de canım bu ev ıssız bir yerde ise sen evlendiği zaman ne olacak hiç mi evinde tek kalmiycan esin her dışarı çıktığında kaynanani çağıracak sin en baştan mesafeni koru diyorum ben.

2 günlük aradan sonra yine ben kızlar, gelişmeler var...

Ben inat ettim, nişanlımı aramadım. O aradı :)
özür diledi. Sonra tabi, bana asla yansıtmadığı şeyler çıktı ortaya. Kaynanama ve görümceme söylemediğini bırakmamış, bağırmış çağırmış ama tabi suçlu olan kim? Benim, çünkü ben doldurmuş oldum...

Kaynanam ve görümcem artık hiç birşeye karışmıyormuş, evime bile fazla gelmiceklermiş. İçimden tabi, canıma minnet dedim ama... Ev konusunda da, ben yanlış anlamışım - tabi ki de tek gidebilirmişim :) orası benim evimmiş. Annemle ve bende nerde istiyorsak orada kalabilirmişiz, ama onlarda kalmazsak da ayıp olurmuş...

Olaylar böyle şuanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…