Sorunlar bitmiyor...

Onlar da şimdiden senin sözünü dinlemiyorsa iyi düşün oğlum diyor olabilirler. Bir kere ailenin seni yetiştiriz tarzıyla onun ailesinin durumu farklı. Ben kendim gibi biriyle evlendim aile derdi yok en azından.

Yetiştiriliş tarzı zaten tamamen farklı. İnanır mısın? Babası O kadar farklı ki, ama HİÇ BİRİ ona çekmemiş. Babamla Babası O kadar iyi anlaştılar ki, teee baştan beri. Ama Babam Annesinin bir lafıyla, bu kadın bayraklı - dirlik vermez dedi...

[QUOTE="İşte onu diyorum ben de arkanızda kimse olmayacak. Aileniz uzakta. Nişanlınız ve ailesinin kafası da çok uzakta kalmış. Cahil cesareti göstermeye gerek yok böyle bir durumda. He dersen ki ben aşkından ölüp bitiyorum çekerim orası ayrı. Ama Nişanlınız da ailesine aşık gibi geldi orası da ayrı bi konu[/QUOTE]

Annem Babam yine desteğini kesmez ve kurban olurum ki onlara, istersen Şehir dışındaki evi satalım, ordan alalım. En azından Türkiye'ye geldiğimizde yakınında oluruz diyorlar Bende Anneme ve Babama aşığım, Annem ve Babam da onu çok seviyorlar ama benim Ailem onlarınki gibi sorun çıkarmıyor. Benimde Abim var benden bizden büyük, o bile sadece ''Kardeşime iyi bak, onu ezme'' demekten başka birşeye karışmadı demedi ona...

Evet çok güzel ama bizden kimse yok, varsa bile yaşlı akrabalar 40-50 km uzakta...

ben de bizden kimsenin olmadigi bi yere gelin gidicem inan seni cok iyi anliyorum.. simdiden acisi icine giriyor insanin, nisanlinla kafa yapilariniz uyuyor mu? genelde insanlar evlenmeden aileleri cook kiymetli olur

ben de bizden kimsenin olmadigi bi yere gelin gidicem inan seni cok iyi anliyorum.. simdiden acisi icine giriyor insanin, nisanlinla kafa yapilariniz uyuyor mu? genelde insanlar evlenmeden aileleri cook kiymetli olur

Bana çok değer veriyor, ikimiz tek olunca - üçüncü kişiler karışmayınca işin içine çok da iyi anlaşıyoruz... Ama işte Ailesinden girenler çalışınca, hep kavga çıkıyor. Eskiden ilişkimizin başlangıcında, rahat bırakmayan arkadaşları vardı. Onlardan kurtulduk ama işte şimdi de Aile sorun...

Sen nerden nereye gelin gideceksin?

ben de almanyadayim bu arada almanyada baska bi sehire gelin gidiyorum

Bizim oraya gidiş tarihimizle Nikah arası 8 gün var, mobilyalar falan alınacak seçilecek. Annemde nikahın ertesi günü geri dönüyor - bende düğüne kadar, yani 5 hafta onlarda kalacakmışım...
ohh ohh ohhh senin kız kardesin olsa elalemin oglu sonucta nikahlıda olsan dügün yok neden kalıyım diceksin bide 5 hafta yaa yuh yanii yatsan cocugun olcak 5 hafta cok fazla

ohh ohh ohhh senin kız kardesin olsa elalemin oglu sonucta nikahlıda olsan dügün yok neden kalıyım diceksin bide 5 hafta yaa yuh yanii yatsan cocugun olcak 5 hafta cok fazla

Bu sene içinde gitmem gerekiyordu, 2 hafta kalacaktım işlerimizi halletmem için, kaynanam ''2 hafta mı? Niye o kadar çok'' dedi 5 günde hem nikah işlemlerimi hem gelinliğimi hallettim. Şimdi gidip orda 5 hafta kalır mıyım orda? :)

Canim bu evlilik olacaksa eger herseye iyi yonunden bak. Ayrica almanya da dogup buyumussun ailende uzaktaolacak seni dusunup yalnizgitme diyor. Dusunceli davranmis. Ben gorumcen de lafsokuyorsa evrt devir degisti daha sansliyiz de. Sonucta ssnslisin diyo kufretmiyo. Hersey gozune batar simdi normaldir. Daha sakin ol. Sonucta nisanlinin ailesi. Onlarin da oglu evleniyor. Sen fikir al. Kafana yatmazsa sunu daha cokbrgendik aldik dersin. Olgun davran ki ezmesinler

Nerde kalmani istiyor simdi nisanlin?
O yasli akrabalrindami? ( baska misafir varken?)
Yada kendilerindemi?

Ben zaten yeterince olumluyum, genellikle susuyorum - saygımı gösteriyorum. Ama sürekli birşeylerime karışılıyor. Bunun adı fikir almak değil, geçen gittiğimde mobilyada bu nasıl diye sordum zaten mesela. Ama görümcem fırsat vermiyor. Bana habire Yatak odası resimleri gönderiyor, ben bunu çok beğendim diyor. Eski alışverişlerimde 1 keresinde yanımda götürdüm, ben birşey beğeniyorum - ağız burun büküyor, bunu al diyor...

Taaaa Almanyalardan boyle bir adami nasil buldunuz?
Nisanlinizin ailenize ve size karsi soylemleri cok agir. Bence bir daha dusunun evlilikte problemler yasayacaginiz simdiden belli.
Kendinize yazik etmeyin.

Taaaa Almanyalardan boyle bir adami nasil buldunuz?
Nisanlinizin ailenize ve size karsi soylemleri cok agir. Bence bir daha dusunun evlilikte problemler yasayacaginiz simdiden belli.
Kendinize yazik etmeyin.

Bir ortamda tanıştık. Ben 2 sene İstanbulda yaşadım, orda da sürekli görme imkanım oldu... Bilmiyorum, şuan biz burda düşünürken - o vurdumduymaz. Ailesini yemeğe çıkarmış :)

Bela geliyorum diye korna çalıyor sen üstüne gaza basıyorsun .Sonuç belli.. Şimdi Allah mi seni korumadi ? senin araba mi bozuktu yoksa bunlar kader miydi diyeceksin 2 sene sonra.. Kendine teselli bul çünkü ilerde çok ihtiyacın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…