Sorunlar bitmiyor...

Sana normal geliyor mu bu emrivaki? Görümceye bak kendinde hak görüyor. Ezdirme kendini şu cahillere

Tabi ki de gelmiyor. Ki ben hayatım boyunca, ne bir arkadaşımda ne de başka bir kimsede kaldım, teyzem ablamlar hariç. Böyle yetiştim ben...

Görümcede kendinde herşey berbat gitmiş, mutlu olamamış - habire çekiyor kaynanadan erkek tarafından. Piskoloji gitmiş, bana habire birşeyler dayatmaya çalışıyor...

Onlarınkine de uygun değil. Laf olur falan diyorlardı baştan :) ama şimdi nedense israrcılar...

O dahada garipmis.
Sonra kv dan isitmede : evlenmeden erkek evinde kalmayi uygun goren basit bi gelin' diye. Demez snra benim gelinim beni kiramadi ne iyi bi gelinim varmis diye.

Agizlarina laf vermeye gelmez.
Sen kalmiycagin uzerinde dur, karar degistirme.

O dahada garipmis.
Sonra kv dan isitmede : evlenmeden erkek evinde kalmayi uygun goren basit bi gelin' diye. Demez snra benim gelinim beni kiramadi ne iyi bi gelinim varmis diye.

Agizlarina laf vermeye gelmez.
Sen kalmiycagin uzerinde dur, karar degistirme.

Laf yapmayı çok sever ve ben tabi ki de kimsenin ağzına laf vermem. Belki dediğin gibi olacak, olamaz demiyorum - olabilme ihtimali çok yüksek...

Ben kararımda kesinim, ben kendimi geçtim, Babam izin vermiyor. İsrar da etsem nafile. Babam hayır diyorsa, hayır'dır. İşlerine geliyorsa...

Laf yapmayı çok sever ve ben tabi ki de kimsenin ağzına laf vermem. Belki dediğin gibi olacak, olamaz demiyorum - olabilme ihtimali çok yüksek...

Ben kararımda kesinim, ben kendimi geçtim, Babam izin vermiyor. İsrar da etsem nafile. Babam hayır diyorsa, hayır'dır. İşlerine geliyorsa...
Aslında babanı öne sürme sadece. Evlenince baskı yapabileceklerini, babanın senin üzerinde söz hakkının kalmayacağını düşünebilirler. Bana ters düğün olmadan sizde kalamam de açık açık.

Guzel karar.
Nisanlinada soyle babam izin vermiyor diye.
Gecip karsisina durmaz yani seni kizini bize niye yollamiyon diye.
Nikahli karisimisinda diyebilsin.

Guzel karar.
Nisanlinada soyle babam izin vermiyor diye.
Gecip karsisina durmaz yani seni kizini bize niye yollamiyon diye.
Nikahli karisimisinda diyebilsin.

O zamana kadar nikahlı karısı olcam ama yine de Babam izin vermiyor ve bende istemiyorum zaten :KK70:

Ya bizim evimiz şimdi tutuldu ya, ben orda kalsam olmaz mı? Ay neler düşünmeye başladım...

Anlayan olursa tabi :/
Anlamazlarsa anlamasınlar kolundan tutup sürükleyecek değiller ya. Senin nasıl olduğunu bilmeleri gerek. Klasik erkek tarafına ait olmaya amade bir gelin olmadığını bilsinler. Nişanlının tavrı değişmezse zaten işin iş söyliyim. Yani şunu diyebilmeli, anne bu onlara uygun değil bizde kalmak istemiyorsa kalmayacak. Amma pasif bu tip erkekler ya. Çok itici.

O zamana kadar nikahlı karısı olcam ama yine de Babam izin vermiyor ve bende istemiyorum zaten :KK70:

Ya bizim evimiz şimdi tutuldu ya, ben orda kalsam olmaz mı? Ay neler düşünmeye başladım...
,

Hehe:KK45: dogruya demstin.
Yinede yaa.
Olmaz.
Adami hasta etmesinler.

Ona hic izin vermezler, bence en guzeli bi otel. Babam tutmus bile oteli uygun bulup, pesin odemis parayi dersin.

Anlamazlarsa anlamasınlar kolundan tutup sürükleyecek değiller ya. Senin nasıl olduğunu bilmeleri gerek. Klasik erkek tarafına ait olmaya amade bir gelin olmadığını bilsinler. Nişanlının tavrı değişmezse zaten işin iş söyliyim. Yani şunu diyebilmeli, anne bu onlara uygun değil bizde kalmak istemiyorsa kalmayacak. Amma pasif bu tip erkekler ya. Çok itici.

Heeeeeh aynen canım, işte beni çözemediler hala - buna şaşıyorum. Ben hep net bir şekilde kendimi ifade ettiğimi sanıyorum ama demekki edememişim. Baştan beni tanımadan, avrupadan bu almanyadan gelme laylaylom demişler - sonra gördüler laylaylomu :) herkes beni soruyormuş, ne kadar hanım hanımcık saygılı tatlı bir gelinin var diyormuşlar. Kendimi övmim ama ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama benden daha da daha da fazlasını beklemesinler. Kalmicaz, Kalmicam, dememizin üzerine israr da israr... Annem de sinir oldu niye israr ediyorlar diye

,

Hehe:KK45: dogruya demstin.
Yinede yaa.
Olmaz.
Adami hasta etmesinler.

Ona hic izin vermezler, bence en guzeli bi otel. Babam tutmus bile oteli uygun bulup, pesin odemis parayi dersin.

:KK70:
Annemde diyo keşke söylemeseydik, Babamız otel tuttu orda kalacaz deseydik diyor ama... Şimdi evlerini falan boyatıyorlarmış, mobilya alacaklarmış falan. Bende bizim için hiç gerek yok demek için dedim onlarda kalmiyacağımızı...

Ben zaten yeterince olumluyum, genellikle susuyorum - saygımı gösteriyorum. Ama sürekli birşeylerime karışılıyor. Bunun adı fikir almak değil, geçen gittiğimde mobilyada bu nasıl diye sordum zaten mesela. Ama görümcem fırsat vermiyor. Bana habire Yatak odası resimleri gönderiyor, ben bunu çok beğendim diyor. Eski alışverişlerimde 1 keresinde yanımda götürdüm, ben birşey beğeniyorum - ağız burun büküyor, bunu al diyor...

Anliyorum kesinlikle emin olabilirsiniz. Bana esim internetten foto atmisti oyle begendim.

Kıyamam sana ya üzüldüm valla okurken.Zaten gurbete gelin olucaksın anne babandan uzak.Daha şimdiden herşeyine karışma niyetindeler.Nişanlında onların ağzına bakıyor gibi.Bu kadar ufak şeyler büyüyüp sorun oluyorsa eğer yarın önemli bişey olduğunda ne olacak.Hayat senin hayatın.Nasıl istiyosan öyle davran.Şimdi tavrını belli edersen ilerde rahat edersin.

Heeeeeh aynen canım, işte beni çözemediler hala - buna şaşıyorum. Ben hep net bir şekilde kendimi ifade ettiğimi sanıyorum ama demekki edememişim. Baştan beni tanımadan, avrupadan bu almanyadan gelme laylaylom demişler - sonra gördüler laylaylomu :) herkes beni soruyormuş, ne kadar hanım hanımcık saygılı tatlı bir gelinin var diyormuşlar. Kendimi övmim ama ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama benden daha da daha da fazlasını beklemesinler. Kalmicaz, Kalmicam, dememizin üzerine israr da israr... Annem de sinir oldu niye israr ediyorlar diye
Aslında nikahta kapıcaksın mikrofonu anan anam, baban babam, ablan ablam, varlığım hepinize armağan olsun diyeceksin. Sırtlarında çıkarırlar seni salondan :KK66:)))

Yolun başındayken aklını kurcalayan ne varsa nişanlınla otur konuş. Daha evlenmeden bunları yaşıyorsan evlendikten sonra yaşanacakları düşün.

Kıyamam sana ya üzüldüm valla okurken.Zaten gurbete gelin olucaksın anne babandan uzak.Daha şimdiden herşeyine karışma niyetindeler.Nişanlında onların ağzına bakıyor gibi.Bu kadar ufak şeyler büyüyüp sorun oluyorsa eğer yarın önemli bişey olduğunda ne olacak.Hayat senin hayatın.Nasıl istiyosan öyle davran.Şimdi tavrını belli edersen ilerde rahat edersin.

Sağol canım, bende üzülüyorum inan ki. Çünkü çok emek verdim bu ilişkiye. Kimsenin de ağzına laf vermedim. Ama işte olmuyor, onlar ve nişanlım bu kafada kalmaya devam ederse de, bitecek... Tavrımı asla değiştirmeye niyetim yok, neyse o. Değişmeyecek...

X