How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sorun kimde?

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Merhaba kızlar 3-4 aylik bir ilişkim var. Memleketimde yazın bir yerde çalıştım orada tanıştık. Simdi ben üniversitede okuduğum için okuduğum sehire geldim. Erkek arkadasimla memlekette iken çok iyiydi aramiz. Ona aşık da değilim ama seviyorum. Hayatıma çok kişi girdi ama onun kadar seveni görmedim bu yüzden çok mutluydum.
Ama geldiğimden beri sanki birşeyler değişti, ya da ben fazla sorun ediyorum bilmiyorum. Sorun kimde anlamak için size sormak istedim. Erkek arkadaşım geldigimden beri sanki daha az ilgilenmeye başladı benimle. Gün içinde konuşmamız şöyle : sabahları mutlaka günaydın mesajı atar. Gün içinde bir kaç defa ve aksam konuşuyorduk ama çok azdı ve ilk günler birşey demedim. Bu arada bir gün sabah günaydın mesajı attı aksama kadar hic atmadi aksam da atmadi ve ben baya sorun çıkardım. Özür diledi sonra hasta oldum gerçekten çok kötüyüm ve sana söylemek istemedim dedi tamam dedim. Ertesi gün konuştuk gerçekten hastaydı sesi baya kötüydü. Ama bu hasta olduğu süreçte çok çok az mesaj attı. Günde bir iki tane ve sık sık kavga ettik gerçekten çok kotu olduğunu falan söyledi. Kötüydü de gercekten. Anladığım kadarıyla ve oradaki çalışanlarla da konuşuyoruz arada onlar da söyledi, neyse biraz daha iyi oldu. Bu arada onun dakikası bitti bu süreçte ve yenilenmemisti daha o yüzden ben ariyordum genelde . bende cok sıkan surekli mesaj atan arayan biri degilim ayrıca. Onun mesajina cevap veriyorum, gun icinde 3-4 defa atiyorum.atmadigi zaman ustune gitmiyorum normal dencek kadar hatta benimkinede az bile denilebilir. geçenlerde konuştuk ve eve gidince tekrar konuşalım dedi haber vericekti haber vermedi, yorgundum telefona bakmadim yattim falan dedi. Ama ben orda onu bekliyorum aradım bu sefer herşeyi söyledim istemiyorum bitsin dedim . özür diledi bir kaç gün konusmadim hic. bundan sonra dikkat edeceğini söyledi falan sonra baristik. Ama ben soylediktn sonra anlami kalmadi ve sen yine istedigin gibi davran ben istiyorum diye boyle yapma ama ben mutsuz hissedersem devam edemem kusura bakma dedim, tamam dedi. ama simdi daha çok mesaj atmaya başladı sürekli atıyor ama dediğim gibi ben söyledikten sonra ne anlamı kaldı ki içten içe ben kizdigim için mi atıyor diye düşünüyorum. Bu yüzden sürekli ilgilense de tam olarak mutlu değilim.

Birde bugün telefonda konuşuyorduk.(ben ordayken sürekli ayrı kaldigimizda ne yapicaz? ben gelirim, sen gelirsin gibi konuşuyorduk ve gelmek istiyordu. buraya geldiğimde de konustuk bir arkadaşıyla gelmekten bahsetti ayarlayabilirsek bakalim dedi . arkadaşının da sanırım burda bir arkadaşı varmış beraber geliceklerdi falan ) bugün konuştuk arkadaşı gelmiyicekmis, ben kendim nasıl geleyim en azından yol arkadaşı olurdu dedi ( bu arada ben sürekli gel falan demiyorum konuşurken özledim gel sen gel muhabbeti açılıyor) ki zaten su an gelme ihtimali de yok haftalık bir gün izini var ve o kadar kısa bir mesafe değil. Daha sonra ya oraya gelmek istemiyorum başka bir şehir olsa falan tamam da orası ne hem çok uzak hem bilmem ne boyle konuştu ve ben gerçekten üzüldüm ne önemi var hangi şehir oldugunun dedim. Üzüldüğümu fark edince gerçekten saka yaptım ciddiye alma vs konuştu. Ama ben gerçekten üzüldüm. Bilmiyorum ben mi çok abartiyorum herşeyi ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Abartmiyosun canım bi erkek ilgisizliğe başlamışsa tehlike canları çalıyordur bence senin erkek arkadaşın sıkılmış umarım yaniliyorumdur:KK51:

Akışına bırak canım biraz.Çok üstüne düşme o koşsun peşinden.
Ayrıca demişsin ya ben söyledikten sonra ne anlamı kaldı diye.Erkekler böyle.Söyleye söyleye başına vura vura anca anlıyorlar.Sadece sen de yok o sorun yani kuzum.
Üzme kendini.Bugününün tadını çıkar.

Heyecanını kaybetmiş sevgisi.insan deli gibi koşar yol arkadaşı olurdu ne demek.üzgünüm ama çok uzun süreli olacağını sanmıyorum beraberliğinizin.

Yahu bildigin istemiyor iste yaz askiymis bitmis. Ben almanyadan turkiyeye gidiyordum sevgilime. Siz ne kadar uzak olabilirsiniz erkek adam gelemiyor yanina. O onu dedi o sunu yapti bunu yapti. Yani en guzel zamaninizda surekli bi tartisma bi sıkıntı bosver okuluna odaklan

Adam sıkılmış. Sebebi de nefes aldirmamaniz. Ne o oyle ara mesaj at surekli yok aksama kadar yazmadi bilmem ne. Yasiniz 10 mu?

Yahu bildigin istemiyor iste yaz askiymis bitmis. Ben almanyadan turkiyeye gidiyordum sevgilime. Siz ne kadar uzak olabilirsiniz erkek adam gelemiyor yanina. O onu dedi o sunu yapti bunu yapti. Yani en guzel zamaninizda surekli bi tartisma bi sıkıntı bosver okuluna odaklan
İstemiyor değil ayrıldıktan sonra özür diledi kaç kere. Ve dediğim gibi zaten gelmek için bir zamanı yok yani sadece konuştuk

Yani ne yapmalıyım bitirmeli miyim sizce

Bence biraz bekleyin.çok üzerine düşmeyin.bakalım ilişkinin seyri nasıl olacak biraz akışına bırakın.eğer gerçekten istiyorsa ilgisini artırır kaybetmek istemez çünkü.ama eğer bunu fırsat bilip o da uzaklaşıyorsa bence o zaman bitirmeyi düşünebilirsiniz.hatta bitirin.

Adam sıkılmış. Sebebi de nefes aldirmamaniz. Ne o oyle ara mesaj at surekli yok aksama kadar yazmadi bilmem ne. Yasiniz 10 mu?
Yok ben anlayamiyorum. Okuduğunuzu anlayarak okumuyorsunuz sanırım. Ve bunun üzerine yorum yapıp birde on yasında misiniz diyorsunuz. Benim nefes aldirmadigimi nerden biliyorsunuz bende az atiyorum ve o bir gün boyunca sadece bir mesaj attığı için sorun çıkardım anlatabildim mi

Bence biraz bekleyin.çok üzerine düşmeyin.bakalım ilişkinin seyri nasıl olacak biraz akışına bırakın.eğer gerçekten istiyorsa ilgisini artırır kaybetmek istemez çünkü.ama eğer bunu fırsat bilip o da uzaklaşıyorsa bence o zaman bitirmeyi düşünebilirsiniz.hatta bitirin.
İlgisini arttırdı zaten ama bu sefer de acaba ben istediğim için mi yapiyor yani zorla mi yapiyor yoksa değil mi anlayamiyorum

İlgisini arttırdı zaten ama bu sefer de acaba ben istediğim için mi yapiyor yani zorla mi yapiyor yoksa değil mi anlayamiyorum

Bunu zamanla anlayabilirsin.yine de biraz kendi haline bırak şunu yap bunu yap diye ısrar etme.yapmaya devam ediyorsa kendi isteğiyle, sizin zorlamadığınızı görüp vazgeçer arayı soğutursa zorladığın için yapıyordu sonucunu çıkartabilirsin.o yüzden bira zaman ver

Bunu zamanla anlayabilirsin.yine de biraz kendi haline bırak şunu yap bunu yap diye ısrar etme.yapmaya devam ediyorsa kendi isteğiyle sizin zorlamadığınızı görüp vazgeçer arayı soğutursa zorladığın için yapıyordu sonucunu çıkartabilirsin.o yüzden bira zaman ver
Bu çok yardımcı oldu tesekkur ederim

Yok ben anlayamiyorum. Okuduğunuzu anlayarak okumuyorsunuz sanırım. Ve bunun üzerine yorum yapıp birde on yasında misiniz diyorsunuz. Benim nefes aldirmadigimi nerden biliyorsunuz bende az atiyorum ve o bir gün boyunca sadece bir mesaj attığı için sorun çıkardım anlatabildim mi
İlle mesajlasilacak,mesaj sayisi su olacak diye bir kural mi var? Sart mi? Gun gelir 10 mesaj atilir,bazen hic atilmaz. Bu mudur iliski yani mesaj sayisi,arama sayisi. Adam kacmis tasi taragi toplayip. Kim olsa o kacar

Şu uzun mesafe ilişkisinden ne anlıyorsunuz? Ben bi kere yaşamaya çalıştım illallah yani böyle bir stres yok. Sonra o kişinin bana karşı hiç dürüst olmadığını anladım sonra bitti. Anlayamasam, mantıklı düşünemesem başıma neler gelecekti kim bilir!
Gerçekten birbirini doğru düzgün tanıma, anlama şansın bile olmuyor.
Canım istediğinde bi kahve içemeyeceğim, yarım saat dahi görmeyeceğim ilişkiyi napayım.
Huzur değil sadece stres bence.

İlle mesajlasilacak,mesaj sayisi su olacak diye bir kural mi var? Sart mi? Gun gelir 10 mesaj atilir,bazen hic atilmaz. Bu mudur iliski yani mesaj sayisi,arama sayisi. Adam kacmis tasi taragi toplayip. Kim olsa o kacar
Yalniz kimsenin kaçtığı yok. Ha az mesaj atması kacmaksa da kendinizle çelişkiye giriyorsunuz . ben sadece fikir almaya geldim. Ama gerçekten anlayamiyorsunuz okuduklarinizi ben çocuğa sürekli mesaj atmiyorum ben çocuğu sürekli aramiyorum . sadece o abarttığı için sorun çıkardım ondan önce birşey de demedim . bakin gerçekten anlamiyorsunuz okudugunuzu "anlamiyorsunuz" o yüzden önce anlayun sonra konusun

Şu uzun mesafe ilişkisinden ne anlıyorsunuz? Ben bi kere yaşamaya çalıştım illallah yani böyle bir stres yok. Sonra o kişinin bana karşı hiç dürüst olmadığını anladım sonra bitti. Anlayamasam, mantıklı düşünemesem başıma neler gelecekti kim bilir!
Gerçekten birbirini doğru düzgün tanıma, anlama şansın bile olmuyor.
Canım istediğinde bi kahve içemeyeceğim, yarım saat dahi görmeyeceğim ilişkiyi napayım.
Huzur değil sadece stres bence.
Sizin ilişkiden anladığıniz buysa saygı duyarim ama gün gelir esinizden de ayrı kalırsınız yani hayat bu her ayrı kalınca bitirmek mi gerekiyor sonuçta ?

Yalniz kimsenin kaçtığı yok. Ha az mesaj atması kacmaksa da kendinizle çelişkiye giriyorsunuz . ben sadece fikir almaya geldim. Ama gerçekten anlayamiyorsunuz okuduklarinizi ben çocuğa sürekli mesaj atmiyorum ben çocuğu sürekli aramiyorum . sadece o abarttığı için sorun çıkardım ondan önce birşey de demedim . bakin gerçekten anlamiyorsunuz okudugunuzu "anlamiyorsunuz" o yüzden önce anlayun sonra konusun
Gün içinde bir kaç defa ve aksam konuşuyorduk ama çok azdı ve ilk günler birşey demedim. Bu arada bir gün sabah günaydın mesajı attı aksama kadar hic atmadi aksam da atmadi ve ben baya sorun çıkardım.

Ama bu hasta olduğu süreçte çok çok az mesaj attı.

Adami surekli sıkıstırmıssınız. Sorun kimde diye sormussunuz ben de sizde dedim,fikrimi soyledim. Once gelecekmis sonra vazgecmis. Normal. Bitmis gitmis iliski. Siz de zaten asik degilmissiniz,adam sizi herkesten cok sevmis ondan takilmissiniz. Uzulmeyin yenisini bulursunuz

Adami surekli sıkıstırmıssınız. Sorun kimde diye sormussunuz ben de sizde dedim,fikrimi soyledim. Once gelecekmis sonra vazgecmis. Normal. Bitmis gitmis iliski. Siz de zaten asik degilmissiniz,adam sizi herkesten cok sevmis ondan takilmissiniz. Uzulmeyin yenisini bulursunuz
Adamı sürekli sıkıştırmadim. Son zamanlar yanı su 5 günlük falan bir süreç bir defa kavga ettikten sonra devamı geldi. Ayrıca ilişki bitmedi. Ben fikir almaya geldim ve ne yapmam gerektiğini soruyorum . su andada bitmiş birşey yok. Ha bitirilcekse de bitiririm vazgeçemeyecek biri değilim. Yenisini bulmak gibi bir niyetim de yok .tesekkurler yine de

Back