Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

Canım benim senin annen baban neredeler? Bu olayları biliyorlar mı?

Eşin sana tokat attığında neden tepki vermedin?

Kayınpederin eşin yanındayken mi üzerine yürüdü? Eşin ne yaptı bu durumda?

Şöyle şeylere sessiz kalmayın lütfen. Tokat attığını laf arasında yazıyorsunuz. Şayet aynı şeyi ben yaşasam başlarım kayınpederine kayınvalidesine. En birinci ve tek mesele tokat olurdu.

Bir de kayınpeder üzerime yürüyecek? Allah biliyor da vermiyor bak oralarda yıkım olurdu, katliam olurdu.

Eğitimli bir bayanmışsınız. Lütfen kendi değerinizin farkına varın. Kibarlık/terbiye bilmeyene bunlarla muamele etmeyin. Anladıkları şekilde konuşun. Saygı görmüyorsanız saygı da göstermeyin. Ama herşeyden önemlisi kendi değerinizin farkına varın ve bunu belli edin ki herkes buna göre ayağını denk alsın.

İnan çok üzüldüm..ama şundan emin ol eşin hatalı eşin senin yanındaysa sizi hiçbir güç ayıramaz ve hep destek olur..hatta gizli gizli roller üstlenir üçüncü sahısların yaptıklarına bakıp bakıp gülersiniz....her şey eşinize bağlı...bu insana değer mi bence değmez..ama bunun kararını biz değil sen vereceksin..Allah kimseyi eşiyle imtihan etmesin...bu ana kuzuları evlenmesin evlenip de hayatı zindan etmesin temiz yüreklere..ben de bu sebepten ayrılıyorum ..ben artık tek suçlu o şahısı görüyorum..inan ona nefret bile duymuyorum..çünkü o da bir duygu....

Eşimin ilk tokatı değildi ama üzücü olan beni ezdiklerini bile bile onlarin yanında yapmasıydı ki onlarda bu ortamın oluşmasına zemin hazirladilar fakat ben eşimin böyle bir aptallık yapacağını aklımın ucuna bile getirmemistim çünkü kac sene oldu değişmiştir diye dusundum ama alakası yokmuş uzun zamandır gorusmuyorum onlarla iyiydik esim de mesafe koymuştu onlara ama dün akşam malesef yine tartıştık annesi aradı buna git amcangilden sunu getir dedi bende kızdım dedim hani sen mesafe kiymustun gorusmuyordun pek beni mi kandiriyorsun dedim yok arada annemle sadece konuşuyorum dedi bende devamlı gorusmesen yüz bulup ta sunu getir demezler dedim ki biz tup bebek yaptirdik eşimden dolayı çocuğumuz olmuyordu bir kez oldu ama onu da mevla doğduktan baya bir süre sonra aldi onların umrunda degil esim annesine demiş gelip bana bakmasını transfer sonrası nasil oluyorsa babası duymuş bence yalan annesi çok farezdir iste babası haklı ya benim üzerime yürümekte demis ki oraya gidersen buraya geri gelme demiş ki benim yaptığım gelinliği kimse yapmazdı onlara nankör insanlar kb benim üzerime yürüyünce bizimki itmişti zaten ben o ara sinir krizi geçiriyordum böyle birsey yaşamak çok ağır gelmişti bana ve hala da hazmedemiyorum

Ayrilmakta çözüm değil ki hem çok kolay ama niye onları yani ailesini sevindiriyorsun ki yarin birgün geberip gidecekler çok affedersin yaslilarsa ki onlar için değmez Esin de az da olsa iyiyse ayrılma bende bekle sabret ben kac yildir çekiyorum ama sabretmek gerek güzel gelecek için ayrılma sende o ara inat zaten onların istediği de o Benimkinin ailesi de aynı hatta büyük kaynimin ilk hanimina da aynısını yapmışlar bana yaptıklarının ıslah olmazlar ama ben yumuşak yüzlü olduğum için kendime de kızıyorum tabi o tren kaçtı artık ve ins aynı ben asla olamam haksızlık ta bir yere kadar

Birde tepki verdim elbet tokat attığında ama zaten kendimde bile degildimki Rabbim anasını ve babasını tez zamanda bildiği gibi etsin bizden uzak yerde başımıza bela etmesin ins

Birde tepki verdim elbet tokat attığında ama zaten kendimde bile degildimki Rabbim anasını ve babasını tez zamanda bildiği gibi etsin bizden uzak yerde başımıza bela etmesin ins
Ailem kardeşimin yanına gittiler atamasının olduğu yere zaten olsalar da birsey degismezdi diyecekleri şey iste siz gecimizine bakın yok şöyle yok böyle ve ben hep yanlız vede guclu olmaya çalışmaktan yoruldum

Eşin ailesinin yaptıklarının farkında olsa da görse de görmemezlikten gelecek, Hiç bir zaman onlar haksız demeyecek önce bunu kabullen...

eşin sana tokat atmış ve sen hala sorunuz kayın valide ve kayınpeder diyorsun. hayret bişey !
Onlar yüzünden attı birde ben onlar yüzünden ağır konuştum artık tak etti yıllardır bu yuzden erkek misin böyle yapıyorsun aileni savunuyorsun diye dedim oyle deyince vurdu ailesi yuzunden ilk vurdugu da degildi

Bencede burdaki en büyük sorun siddet!!!!
Boşuna dememişler CAHİL DOSTUM OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIM OLSUN diye
Üzüldüm ama okumuş,kendi ayakları üzerinde durabilen insansınız ,ne güzel ilerde mesleğiniz olucak,kendinizi ezdirmeyin ,karşısında durun işiniz zor üstelik hamilesiniz suanda yaşadığınız psikoloji ileride kat kat fazlasıyla sana geri dönecek sevgi biyere kadar Allah yardımcın olsun ...

Eşin senin yaşadıklarını görmüyor. .
Çok kötü bir durum. .
Evet belkide bu sıkıntılar okulum bitince ins bitecek

eşini değiştirmeye çalışma başarmazsın ailesinden darbe yemeden anlamıyorlar (benim babam yıllarca anneme bize çektirdi, sürekli ailesi ön plandaydı 45 inden sonra ancak anladı)
görüşmüyorsanız şanslınız eşiniz görüşmemenize birşey diyorsa da şanslısınız
ailesini görsün iyi olalım diye bakmayın ailesi yüzünden huzursuzluk yaşamayın takmayın onun ailesini artık bu saattensonra

Onlar yüzünden attı birde ben onlar yüzünden ağır konuştum artık tak etti yıllardır bu yuzden erkek misin böyle yapıyorsun aileni savunuyorsun diye dedim oyle deyince vurdu ailesi yuzunden ilk vurdugu da degildi

sebebi ne olursa olsun size tokat atmış bir insanla oturup bunu çözmeniz gerekmektedir. siz tokat atmasına bahane bulursanız o da bulur ve kendini haklı çıkarır. her kavganızda tokat atmaya başlar sonra döver de. bence şuan probleminiz şiddet eğilimi. bunu çözün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…