• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

İngilizce öğretmeni olmana rağmen yazı yazman bukadar kötüyse eşinin yazdıkları hiç aanlaşılmıyo olmalı valla okuyasım gelmedi ama 7 yıl olmuş çok muhabbet tez ayrılık getirir diye bi laf var çok sıkı fıkı içli dışlı olursan bin tane sözden azara denk gelmen normaldir
Şahsen ben hiç konuşmam bişey sorarlar hı derim geçerim eşim der yabancı gibi durma aşkım diye ben samimiyeti sevmiyorum kv kple samimi olsam nolur
Tepene çıkarlar çok muhatap olmuşsun çok gelip gidiyosunuz da belli ki mesafe koy kendi yuvana odaklan zamanla eşinle de düzelirsiniz diye düşünüyorum

Dişlerini göster Susma bende çok sustum tepeye çıktılar evi terkettim bosanmayalim diye çok ugrastilar konuş güzel güzel evliliğini kurtarmak istiyosa gidin ailesinden uzak bi yere yok istemiyosa kendini heba etme daha kötü olur
Bu olay olalı baya oldu ama etkileri hala devam ediyor en son benim hamileligimde babası anasına oraya gidersen geri gelme demiş haklı ya üzerime yürümekte uzağa gideceğiz ama o zamana kadar ben dayanabilirmiyim bilemiyorum tak etti çünkü eşimin onları savunması

Nasıl yani sen mi dovdun onları ciddi mi çok sasirdim
mecburdum esimle tartisiyoruz kadin yapma zeynep etme zeynep bagiriyor beni tutuyo felen kavgada yok ha bende kaktirdim hemen yere atti kendisini artist iste sonra gorumcem bana sayiyo iste oda sandalyeyi kafasina yiyince ee kocamda bisey demedi daha oda onlara kizdi ne boka karisiyosunuz diye o gunden sonra hic bana cay koy bile demediler deli yanini gostermelisin illa:D

mecburdum esimle tartisiyoruz kadin yapma zeynep etme zeynep bagiriyor beni tutuyo felen kavgada yok ha bende kaktirdim hemen yere atti kendisini artist iste sonra gorumcem bana sayiyo iste oda sandalyeyi kafasina yiyince ee kocamda bisey demedi daha oda onlara kizdi ne boka karisiyosunuz diye o gunden sonra hic bana cay koy bile demediler deli yanini gostermelisin illa:KK70:
Diyorlar ya deli Deliyi görünce çomak saklarmis aferin sana oylelerinin haddini bildiricen :)

Bu olay olalı baya oldu ama etkileri hala devam ediyor en son benim hamileligimde babası anasına oraya gidersen geri gelme demiş haklı ya üzerime yürümekte uzağa gideceğiz ama o zamana kadar ben dayanabilirmiyim bilemiyorum tak etti çünkü eşimin onları savunması
Ne zaman gdiceksin iz başka memleket mi yoksa aynı semtte başka yere mi

Eşimle severek evlendik ama ailesi iyi değil baslardan beri beni hep ezdiler esim de seslenmedi bende beceremem zaten tepki vermedim becerememek değilde aile T erbiyem ve yüzünden sonra eltumub davranışlarını ve de onların ona davranışlarını gördükçe kendimi ezdirdigimi çok iyi farkettim ben seslenmedikce tepeme çıkmışlardı ve en sonunda esigimde benden taraf olacağını düşünerek ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum kaynanam hariç onunla da arada öylesine aslında onunla da konuşmak istemiyorum ama arıyor yada geliyor çünkü evliligimizi zehir eden onlar bu yuzden nefret ediyorum Ben onlardan şimdiye kadar da çok sabsabrettim azarladilarda bagirdilarda ama artık yeter dedim bu durum eşimin pek umrunda degil gibi ama yinede onlar yüzünden arada tartisiyiruz eskisi kadar olmasa da suan tek isteğim eşimin ailesinin yaptığı kötülüğü görmesi ama aksine hala onlar tarafında bu durum beni çok yordu suan birde hamileyim esim adam olur sanmıştım ama yanılmışım sizce ne yapmalıyım arkadaslar
kendini ezdirmemek terbiyesizlik değildir. kocalarından ayrılmak istemeyen hanımlar hayvan gibi adamdan çocuk yaparlar. ama evlilik daha da kötüye gider

Kp ne diye ustunuze yurudu agir mi konustunuz bu denli sorun cikardilar?

Bence hic konusma ailesi hakkinda kurnaz olun onlar geldiginde susun fazla muhabbet kurmayip tanri misafiri diyip gonderin evinizden tavrinizla uzak durdugunuzu anlasinlar. Esiniz bir sey derse de evet kirgin ve kizginim ama sen benim esimsin ve bizim yuvamiz var onemli olan bu. Saygisizligim olmaz. Onlar beni ezmedikce hakaret etmedikce der konuyu kapatirsin vidi vidi konus istedigini soyle hatta o bilsede yine ailem der atsa atilmaz satsa satilmaz belli ki esiniz aileci arkanizda dursa cekin kilinclari dicem ama durum oyle degil esinizden memnunsaniz bu konu disinda kurnaz olun akilli olun yuz vermeyin ne de onlara koz vermeyin

Ayrilmakta çözüm değil ki hem çok kolay ama niye onları yani ailesini sevindiriyorsun ki yarin birgün geberip gidecekler çok affedersin yaslilarsa ki onlar için değmez Esin de az da olsa iyiyse ayrılma bende bekle sabret ben kac yildir çekiyorum ama sabretmek gerek güzel gelecek için ayrılma sende o ara inat zaten onların istediği de o Benimkinin ailesi de aynı hatta büyük kaynimin ilk hanimina da aynısını yapmışlar bana yaptıklarının ıslah olmazlar ama ben yumuşak yüzlü olduğum için kendime de kızıyorum tabi o tren kaçtı artık ve ins aynı ben asla olamam haksızlık ta bir yere kadar
Şuan zaten hayatında biri var..öncesinden süregelen belki de..beni bir kez bile arayıp sormayan adice terkedip giden biri..o bneim için tamamen bitti canım...ona karşı hiçbir şey kalmadı içimde..ben çoktan vazgeçtim..

Eşimle severek evlendik ama ailesi iyi değil baslardan beri beni hep ezdiler esim de seslenmedi bende beceremem zaten tepki vermedim becerememek değilde aile T erbiyem ve yüzünden sonra eltumub davranışlarını ve de onların ona davranışlarını gördükçe kendimi ezdirdigimi çok iyi farkettim ben seslenmedikce tepeme çıkmışlardı ve en sonunda esigimde benden taraf olacağını düşünerek ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum kaynanam hariç onunla da arada öylesine aslında onunla da konuşmak istemiyorum ama arıyor yada geliyor çünkü evliligimizi zehir eden onlar bu yuzden nefret ediyorum Ben onlardan şimdiye kadar da çok sabsabrettim azarladilarda bagirdilarda ama artık yeter dedim bu durum eşimin pek umrunda degil gibi ama yinede onlar yüzünden arada tartisiyiruz eskisi kadar olmasa da suan tek isteğim eşimin ailesinin yaptığı kötülüğü görmesi ama aksine hala onlar tarafında bu durum beni çok yordu suan birde hamileyim esim adam olur sanmıştım ama yanılmışım sizce ne yapmalıyım arkadaslar

Cnm eşin sana tokat atıyor sen neden hamile kalıyorsun
Kaç yıllık evlisiniz
Bence eşin değişmez ailesi hakkında tek laf etme eşine
Aileye de soğuk resmi ve sessiz tavrını surdur ağzını bile açma senden kerpetenle laf alsınlar

Kaç yıllık evlisiniz
Aileye de soğuk resmi ve sessiz tavrını surdur ağzını bile açma senden kerpetenle laf alsınlar

mecburdum esimle tartisiyoruz kadin yapma zeynep etme zeynep bagiriyor beni tutuyo felen kavgada yok ha bende kaktirdim hemen yere atti kendisini artist iste sonra gorumcem bana sayiyo iste oda sandalyeyi kafasina yiyince ee kocamda bisey demedi daha oda onlara kizdi ne boka karisiyosunuz diye o gunden sonra hic bana cay koy bile demediler deli yanini gostermelisin illa:KK70:
Hadi ya ama böyle bir durum olsa benim kocam benden tarafa asla olmaz ben bu yuzden cesaret edemem.

Kaç yıllık evlisiniz
7ci senemize girdik.ama ben bu yillara kadar ailesine hep guler yüz gösterdim ne yaptılarsa yuttum ama artık bu sene tak etti eltilerime farklı bana farklı onlar ikinci eşler tabi kayinlarinim bende bizimkine diyorum sende al ikinciyi rahat et benim büyük kaynin ilk haniminada aynı bana yaptıklarını yapmışlar şimdi ben yaşıyorum.suan g orusmuyorum ama esimle onların yüzünden zaman zaman tartışıyoruz ve büyük oluyor malesef ben affedemiyorum kb üzerime yürümesini.hamilelige gelince ben çocuğu evliliğim için istemedim ki ben kimsesiz sayılırım çocuğu kendime yoldaş olsun diye istedim yanlızlık beni korkutuyor ilerde mesleğimi elime alınca ins zaten ekonomik sıkıntım olmayacak ins çocuğuma bakmakta sıkıntı yasamiycam ins

7ci senemize girdik.ama ben bu yillara kadar ailesine hep guler yüz gösterdim ne yaptılarsa yuttum ama artık bu sene tak etti eltilerime farklı bana farklı onlar ikinci eşler tabi kayinlarinim bende bizimkine diyorum sende al ikinciyi rahat et benim büyük kaynin ilk haniminada aynı bana yaptıklarını yapmışlar şimdi ben yaşıyorum.suan g orusmuyorum ama esimle onların yüzünden zaman zaman tartışıyoruz ve büyük oluyor malesef ben affedemiyorum kb üzerime yürümesini.hamilelige gelince ben çocuğu evliliğim için istemedim ki ben kimsesiz sayılırım çocuğu kendime yoldaş olsun diye istedim yanlızlık beni korkutuyor ilerde mesleğimi elime alınca ins zaten ekonomik sıkıntım olmayacak ins çocuğuma bakmakta sıkıntı yasamiycam ins
Birde aslına bakarsan esimle bir bunlar yüzünden sıkıntımız var yoksa iyi bir insan benim içinde herşeyi yapar.

Şuan zaten hayatında biri var..öncesinden süregelen belki de..beni bir kez bile arayıp sormayan adice terkedip giden biri..o bneim için tamamen bitti canım...ona karşı hiçbir şey kalmadı içimde..ben çoktan vazgeçtim..
Öyleyse orasını bilemem hayirlisi hakkında ben mücadele etmeyi severim insanlar hariç evliligimde mücadele ederim

Kaç yıllık evlisiniz
Birde ben oyle soğuk resmi olmayı becerememki suan hic gorusmuyorum zaten

Hadi ya ama böyle bir durum olsa benim kocam benden tarafa asla olmaz ben bu yuzden cesaret edemem.
iste kocanada bagli aynen 4 aydir gorusmuyoruz onlarla gidemezsin diyorum torunlarina hamileyim gelemiyorlar gorumcem kiskanc herkesi dolduruyor benim icin bende ya onlar ya ben dedim beni tercih etti ama mecburdum cunku oyle cins biriki gorumcem ve kayinvalidem cocugum dogsa onu doldururlar benim icin uzak durmak gerek ve gercekten seni huzursuz edenler varsa uzak dur

iste kocanada bagli aynen 4 aydir gorusmuyoruz onlarla gidemezsin diyorum torunlarina hamileyim gelemiyorlar gorumcem kiskanc herkesi dolduruyor benim icin bende ya onlar ya ben dedim beni tercih etti ama mecburdum cunku oyle cins biriki gorumcem ve kayinvalidem cocugum dogsa onu doldururlar benim icin uzak durmak gerek ve gercekten seni huzursuz edenler varsa uzak dur
Zaten gorusmuyorum uzun zamandır ama eşimin onları savunma imasi bile beni deli ediyor.Bende hamileyim çok istiyorum torunlarına hasret bırakmayı ama okulum var mecbur kaynanam bakacak gibi eğer benim annem bakmazsa

Siz ne demek istiyorsunuz siz kim oluyor da bana nokta ve virgulu öğreniyorsunuz ki ben o mesajı dün çok kötü bir şekilde yazmıştım doğru uzaktan davulun hesabı sizinki
Geçen gün kötüydünüz anladım da hep mi kötüsünüz? Yazdıklarınızı anlamak zorlaşıyor böyle. Hem de öğretmenmişsiniz, cahil de değilsiniz ki nokta virgül nedir hayatınızda görmemişsiniz diyeyim. Özen biraz lütfen.

İngilizce öğretmeni olmana rağmen yazı yazman bukadar kötüyse eşinin yazdıkları hiç aanlaşılmıyo olmalı valla okuyasım gelmedi ama 7 yıl olmuş çok muhabbet tez ayrılık getirir diye bi laf var çok sıkı fıkı içli dışlı olursan bin tane sözden azara denk gelmen normaldir
Şahsen ben hiç konuşmam bişey sorarlar hı derim geçerim eşim der yabancı gibi durma aşkım diye ben samimiyeti sevmiyorum kv kple samimi olsam nolur
Tepene çıkarlar çok muhatap olmuşsun çok gelip gidiyosunuz da belli ki mesafe koy kendi yuvana odaklan zamanla eşinle de düzelirsiniz diye düşünüyorum
Esimle tek sorunumuz ailesi ve suan sıkıntı yok hallettik bu arada ne alaka sen okuma sorunluysan anlayan anlıyor sen çok bilmisssen anlamayiver.ukalalık yapacağına eşimin yazısı çivi var mi diyecegin burada senin nicin güzel yazma dersi verecek yada diksiyon kullanacak halim yok begenmediysen okuma sana zorla okutan olmadi okuyasi gelmemismis senin gibi samimiyetsizler seviliyor iste biz samimi olunca sıkıntı oluyor çünkü insanoğluna iyilik yaramaz benim yazımı eleştirmek sana veya birbaskasina düşmez.

Back