Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

Seneye ins okulum bitiyor benim hiçbir yönden sansim yok benim kendi ailemde destek olmaz bana bu yuzden belkide suan eşimi birakamuiyorum bilemiyorum çocuğu aslında bilerek istedim hatta tup bebek bire diyeceksiniz yanımda o olursa güçlü olurum bu sorunlar devam ederse boşanmak kolay olur diye dusundum esim iyi bir insan ama ailesi düzgün değil benimde pek tahammulum kalmadı bugün olanlardan sonra annemgili aradim gelin beni götürün diye ama gidemedim nedenini bende tam bilemiyorum alışkanlık oldu belkide 7yildir biz ailesiyle hiç aynı evde yaşamadık ama hep yakın yerkerdeydk iki kuruş burs aldiyaan bile hem kendisine hem de ailesine yedirdi ama çok salakmisim esim sayede tir sahibi oldu ilk sermayesinu vermiştim şimdi ise bosansam olmuyor boşanmadan ne yapacağımı bilemiyorum ama okulum bitmesi daha mantıklı gibi çünkü suan okutacak kimsem yok bur etken de o ama tahammül edemezsem bilemiyorum

Col üzüldüm basiniz sagolsun
ilk olarak nefret etmen gereken kişi eşin diye düsünüyorum kayinbaban ve kayinvaliddn degil onlar esindsn yüz buluyorki sana böyle davraniyorlar
bide kayinbaban üstüne yürümesi nedemek ya bunlari sana yaşatan eşin onun ailesi degil canim Allah sabir versin eşin seni gercekten hic de hak etmiyor

Bence ne olursa olsun bundan sonra kendinizi ezdirmeyin. görüşmeyin konuşmayın. bol bol dua edin hamileliğiniz sorunsuz geçsin

Benim iyiyi oynamama gerek yok ki o salakliğı cok afedersiniz yıllarca yaptim

Canim baya oldu görüşmuyorum gidip gelmiyorum kb ahlaksizdie zaten ama bu seferki yaptığını kaldiramadim

Eşin kesinlikle herşeyin farkında. Bunu bil bir kere. Sadece senin tarafını tutmak istemiyor. Ailesinden korkuyor. Seni kurban etmek kolay geliyor, kendisini kurtarıyor. O yüzden anlatmaya çalışma. 100000000 ispatın, delilin olsa o ailesini tutar. Sen kimbilir ne yaptın ki onlar öyle davrandı olur. Ona göre davran.

Bence ne olursa olsun bundan sonra kendinizi ezdirmeyin. görüşmeyin konuşmayın. bol bol dua edin hamileliğiniz sorunsuz geçsin
Uzun zamandır gorusmuyorum zaten ama eşimi bugün arayıp istediklerini yaptırmak isteyisleri beni sinir etti insan bu kadar olur ya hem üzerime yürüdü adam hemde haklıymış kaynanama diyormuski ben hamileligimden dolayı rahatsizdim esim söylemiş benimle ilgilenmesini iste kb duymuş demis ki kaynanaya oraya gidersen bu eve gelme ben eşime şunun için çok kızıyorum ellerine daha büyük kiz verdin zaten eziyorlardı şimdi daha cok edin dedin dedim aslında eşimin o ara hakkı ayrilmalkti ama ben yok dedim evimi bırakıp onları sevindirmeyecem dedim ama boşatana kadar ugrasacaklar Belki ki hem zate iki kaynim var ikisi de ikinciye evli bunlarda gelenek olmuş sanirim

Neye gore davraniyim

canım işin zor vallahi. ne diyeyim Allah yardımcın olsun ama bilki düzelmiyor anneci tipler

Canim baya oldu görüşmuyorum gidip gelmiyorum kb ahlaksizdie zaten ama bu seferki yaptığını kaldiramadim

Anladim canim en iyisi görüşmemek zaten insallah bebegini saglikla kucağına alırsın ve insallah bütün eşler hanımlarının arkasinda durur ve eşlerine laf söyletmezler

Neye gore davraniyim
Anlasın diye uğraşma: bana şöyle davrandılar falan diye. Kendini boşuna yorma. Buradaki kadınların en büyük hatası bu. Onlara göre eşleri aslında çok iyi ama ailesi kötü. Hiç öyle değil. Eşleri de aileleri gibi. Onlardan bir farkları yok. Eşiniz ailesinin size değer vermediğini çok iyi biliyor. Siz de kendisine ona göre değer verin.

Esimemi ona gore değer vereyim yok ben zaten biliyorum eşimin de ailesinden farkı hiç yok

Anladim canim en iyisi görüşmemek zaten insallah bebegini saglikla kucağına alırsın ve insallah bütün eşler hanımlarının arkasinda durur ve eşlerine laf söyletmezler
Çok zor kuş beyinli erkekler olduğu sürece çok affedersin yok yani kendisine gerçekten değer verseler içim yanmaz

Bosanirken bi konu acmistim, orda bi arkadas 'mis gibi yuvalardan cikip fitne fesat yuvasina dusmek cok zor imtihan' gibi bsy demisti; ne kadar da hakli.. Cidden zor.. Senle benzerini yasamisiz, yazmak istedim..
Konu sahibi, hamileymissin de, bence esine ailesi hakkinda konusma, en azindan bi muddet.. Sen kendini parcalasan da, gormek istemedikten sonra gormez.. Dua et, Allah göstersin dofruyu yanlisi..

Çok zor kuş beyinli erkekler olduğu sürece çok affedersin yok yani kendisine gerçekten değer verseler içim yanmaz
Zaten erkekten
Allah razi olsun dua hep ediyorum H amileligimi hata olarak görmeye başladım ki bizim ikinci çocuğumuz daha once bir evladımız kaybederek imtihan olmuştuk eşimin ailesi yine kosteklerdi ben eşimi sık sık arar sorarım adamlar bunu bile başıma kaktu hem de çocuğumun hastalık döneminde mevlam onları bildiği gibi etsin çok ettiler halada zaman zaman bugünkü gibi onlar yüzünden huzursuzuz ama haberleri bile yok rahatlar benim ailem hep üzülüyor sorumsuzlar zaten esim de oyle yetişmiş ailesi de

Birde o sözü anlamadım nasil fitne yuvası acar mısınız yani bosandiktan sonra mutsuz olmaktan mi bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…