Seneye ins okulum bitiyor benim hiçbir yönden sansim yok benim kendi ailemde destek olmaz bana bu yuzden belkide suan eşimi birakamuiyorum bilemiyorum çocuğu aslında bilerek istedim hatta tup bebek bire diyeceksiniz yanımda o olursa güçlü olurum bu sorunlar devam ederse boşanmak kolay olur diye dusundum esim iyi bir insan ama ailesi düzgün değil benimde pek tahammulum kalmadı bugün olanlardan sonra annemgili aradim gelin beni götürün diye ama gidemedim nedenini bende tam bilemiyorum alışkanlık oldu belkide 7yildir biz ailesiyle hiç aynı evde yaşamadık ama hep yakın yerkerdeydk iki kuruş burs aldiyaan bile hem kendisine hem de ailesine yedirdi ama çok salakmisim esim sayede tir sahibi oldu ilk sermayesinu vermiştim şimdi ise bosansam olmuyor boşanmadan ne yapacağımı bilemiyorum ama okulum bitmesi daha mantıklı gibi çünkü suan okutacak kimsem yok bur etken de o ama tahammül edemezsem bilemiyorumValla ne diyeceğimi bilemiyorum, aynı şeyleri yasamisiz. ben de ingilizce öğretmeniyim bu arada. Benim tek şansım hamile kalmamamdi ( ki çocuk yapmamami da kV söylemişti ) O zamanları hatırlamak bile istemiyorum,şu an çok rahatım. Sadece eşime yazık ettiler,bizi bize bıraksalardi çok da güzel bir evliligimiz vardı. Tek kavga sebebimiz bu mevzulardi.. Düşün ki "anne sen otur ben yaparım işleri, yorulma" dediğim için gelin beni istemiyor,bu kız bize nasıl bakacak vs. Diye KP doldurup bir güzel azarlatti beni, eşim de kenarda dikilip öylece izledi..
Cahil insan enn tehlikeli insan, çocuğuna bile kiymazlar da boşativerirler. Suç eslerimizde, ne erkekler var eşlerini koruyup kolluyarlar...
Kaç kez azarladilar da dayanamayıp surat yaptığımda kayinvalidemin isteğiyle ve azarlamalari aglamalari esliginde psikiyatriste gidip ilaç kullandım, 1 yılda 15 kilo aldım . 1 sene sonra Evimi ayirdim ve o ilaçlardan kurtuldum. Normalde insan bosaninca depresyona girer ama ben ayrılınca huzura kavustum. Biraz Daldan dala atladım kusura bakma , ben de o kadar doluyum ki hala... Ilerde atanirsan ve bu da böyle devam ederse boşa gitsin. Seven insan ezdirmez, hiç olmazsa sabret diye destek olur ama senin eşinde de o potansiyel yok gibi
Canim ben evliligimde 7.yıla girdim esim okumamış bu ilk cocugum degil okumadin sanırım suan hamileyim daha once de bir çocuğumuz oldu ama Vefa at etti üç aylıkken malesef ben okumuş bur insanım ıngilizce öğretmeni adayıyım esim beni hiç haketmiyor ama beni seviyor diye düşünüyorum gerçi benim sevgim daha çok malesef beni çileden çıkarıyor suan zaten ve ilerde de asla babası olacak ahlaksizlar görüşmem herşeylerini yedim yuttum ama benim üzerime yurumeyecektu tak etti bana ama esim ailemden taraf degilim desefe davranışları tam zıttı olduğunu gösteriyor sen suan mutlu musun ayrıldığında nasil oldu biz bugün tartıştık yine onlar yüzünden uzun zamandan sonra ve beni deli etti
Bence ne olursa olsun bundan sonra kendinizi ezdirmeyin. görüşmeyin konuşmayın. bol bol dua edin hamileliğiniz sorunsuz geçsinEşimle severek evlendik ama ailesi iyi değil baslardan beri beni hep ezdiler esim de seslenmedi bende beceremem zaten tepki vermedim becerememek değilde aile T erbiyem ve yüzünden sonra eltumub davranışlarını ve de onların ona davranışlarını gördükçe kendimi ezdirdigimi çok iyi farkettim ben seslenmedikce tepeme çıkmışlardı ve en sonunda esigimde benden taraf olacağını düşünerek ilk defa tepki verdim ama beklediğim gibi esim benden taraf olmadi ve tartıştık çok kötü hemde esim bana tokat attı babası olacak huysuzsa üzerime yürüdü şimdi kac ay oldu konuşmuyorum kaynanam hariç onunla da arada öylesine aslında onunla da konuşmak istemiyorum ama arıyor yada geliyor çünkü evliligimizi zehir eden onlar bu yuzden nefret ediyorum Ben onlardan şimdiye kadar da çok sabsabrettim azarladilarda bagirdilarda ama artık yeter dedim bu durum eşimin pek umrunda degil gibi ama yinede onlar yüzünden arada tartisiyiruz eskisi kadar olmasa da suan tek isteğim eşimin ailesinin yaptığı kötülüğü görmesi ama aksine hala onlar tarafında bu durum beni çok yordu suan birde hamileyim esim adam olur sanmıştım ama yanılmışım sizce ne yapmalıyım arkadaslar
Benim iyiyi oynamama gerek yok ki o salakliğı cok afedersiniz yıllarca yaptimAilesi hakkinda konusma gecmesin aranizda sikayet etmeyin her nekadar gecde olsa onlara karsi iyimsermis gibi gösterin kendinizi yani iyiyi oynayin esiniz bakar sizden birsey gelmiyor sizin hakkinizda hemen hüküm vermez belki zamanla daha cok sizin tarafinizda olur,, malesef erkeklerin hepsi ayni benimkide birsey oldugunda hemen ben haksizmisim gibi düsünürr ben artik biraktim ne halleri varsa görsün
Canim baya oldu görüşmuyorum gidip gelmiyorum kb ahlaksizdie zaten ama bu seferki yaptığını kaldiramadimCol üzüldüm basiniz sagolsun
ilk olarak nefret etmen gereken kişi eşin diye düsünüyorum kayinbaban ve kayinvaliddn degil onlar esindsn yüz buluyorki sana böyle davraniyorlar
bide kayinbaban üstüne yürümesi nedemek ya bunlari sana yaşatan eşin onun ailesi degil canim Allah sabir versin eşin seni gercekten hic de hak etmiyor
Uzun zamandır gorusmuyorum zaten ama eşimi bugün arayıp istediklerini yaptırmak isteyisleri beni sinir etti insan bu kadar olur ya hem üzerime yürüdü adam hemde haklıymış kaynanama diyormuski ben hamileligimden dolayı rahatsizdim esim söylemiş benimle ilgilenmesini iste kb duymuş demis ki kaynanaya oraya gidersen bu eve gelme ben eşime şunun için çok kızıyorum ellerine daha büyük kiz verdin zaten eziyorlardı şimdi daha cok edin dedin dedim aslında eşimin o ara hakkı ayrilmalkti ama ben yok dedim evimi bırakıp onları sevindirmeyecem dedim ama boşatana kadar ugrasacaklar Belki ki hem zate iki kaynim var ikisi de ikinciye evli bunlarda gelenek olmuş sanirimBence ne olursa olsun bundan sonra kendinizi ezdirmeyin. görüşmeyin konuşmayın. bol bol dua edin hamileliğiniz sorunsuz geçsin
Neye gore davraniyimEşin kesinlikle herşeyin farkında. Bunu bil bir kere. Sadece senin tarafını tutmak istemiyor. Ailesinden korkuyor. Seni kurban etmek kolay geliyor, kendisini kurtarıyor. O yüzden anlatmaya çalışma. 100000000 ispatın, delilin olsa o ailesini tutar. Sen kimbilir ne yaptın ki onlar öyle davrandı olur. Ona göre davran.
canım işin zor vallahi. ne diyeyim Allah yardımcın olsun ama bilki düzelmiyor anneci tiplerUzun zamandır gorusmuyorum zaten ama eşimi bugün arayıp istediklerini yaptırmak isteyisleri beni sinir etti insan bu kadar olur ya hem üzerime yürüdü adam hemde haklıymış kaynanama diyormuski ben hamileligimden dolayı rahatsizdim esim söylemiş benimle ilgilenmesini iste kb duymuş demis ki kaynanaya oraya gidersen bu eve gelme ben eşime şunun için çok kızıyorum ellerine daha büyük kiz verdin zaten eziyorlardı şimdi daha cok edin dedin dedim aslında eşimin o ara hakkı ayrilmalkti ama ben yok dedim evimi bırakıp onları sevindirmeyecem dedim ama boşatana kadar ugrasacaklar Belki ki hem zate iki kaynim var ikisi de ikinciye evli bunlarda gelenek olmuş sanirim
Boşanmak tek çözüm öyleyse değil micanım işin zor vallahi. ne diyeyim Allah yardımcın olsun ama bilki düzelmiyor anneci tipler
Canim baya oldu görüşmuyorum gidip gelmiyorum kb ahlaksizdie zaten ama bu seferki yaptığını kaldiramadim
Anlasın diye uğraşma: bana şöyle davrandılar falan diye. Kendini boşuna yorma. Buradaki kadınların en büyük hatası bu. Onlara göre eşleri aslında çok iyi ama ailesi kötü. Hiç öyle değil. Eşleri de aileleri gibi. Onlardan bir farkları yok. Eşiniz ailesinin size değer vermediğini çok iyi biliyor. Siz de kendisine ona göre değer verin.Neye gore davraniyim
Cnm iste is kocada bitiyorda ama gel gör ki biz o sanslilardan degilizBenim iyiyi oynamama gerek yok ki o salakliğı cok afedersiniz yıllarca yaptim
Esimemi ona gore değer vereyim yok ben zaten biliyorum eşimin de ailesinden farkı hiç yokAnlasın diye uğraşma: bana şöyle davrandılar falan diye. Kendini boşuna yorma. Buradaki kadınların en büyük hatası bu. Onlara göre eşleri aslında çok iyi ama ailesi kötü. Hiç öyle değil. Eşleri de aileleri gibi. Onlardan bir farkları yok. Eşiniz ailesinin size değer vermediğini çok iyi biliyor. Siz de kendisine ona göre değer verin.
Çok zor kuş beyinli erkekler olduğu sürece çok affedersin yok yani kendisine gerçekten değer verseler içim yanmazAnladim canim en iyisi görüşmemek zaten insallah bebegini saglikla kucağına alırsın ve insallah bütün eşler hanımlarının arkasinda durur ve eşlerine laf söyletmezler
Bosanirken bi konu acmistim, orda bi arkadas 'mis gibi yuvalardan cikip fitne fesat yuvasina dusmek cok zor imtihan' gibi bsy demisti; ne kadar da hakli.. Cidden zor.. Senle benzerini yasamisiz, yazmak istedim..Görmez bacım hiç bekleme..
Her konuya aynı şeyi yazıyorum sanki ama bunu da yaşadım;
Okumuş, kültürlü, kibar bir aileden zır cahil,dedikoducu bir aileye,psikopat bir kayinvalideye ve onun kurmalı oyuncağı bir kayinpedere gelin gittim. Ben ne kadar sustuysam onlar o kadar azarladilar, eşimi de bir güzel doldurdular, ne olduğunu anlamadan kV ve KP kararıyla ayrılıverdik. Eşim tam bir ana kuzusuydu ve hiçbir zaman arkamda durmadı, sustugumun, sabrettigimin karşılığını alamadım. Değerim bilinmedi. Senin eşin de aynı yolun yolcusu gibi.. çocuk yapmayı düşünme diyecektim ki hamileymissin. Geçmiş olsun. Umarım düzelir
Çok zor kuş beyinli erkekler olduğu sürece çok affedersin yok yani kendisine gerçekten değer verseler içim yanmaz
Zaten erkektenÇok zor kuş beyinli erkekler olduğu sürece çok affedersin yok yani kendisine gerçekten değer verseler içim yanmaz
Allah razi olsun dua hep ediyorum H amileligimi hata olarak görmeye başladım ki bizim ikinci çocuğumuz daha once bir evladımız kaybederek imtihan olmuştuk eşimin ailesi yine kosteklerdi ben eşimi sık sık arar sorarım adamlar bunu bile başıma kaktu hem de çocuğumun hastalık döneminde mevlam onları bildiği gibi etsin çok ettiler halada zaman zaman bugünkü gibi onlar yüzünden huzursuzuz ama haberleri bile yok rahatlar benim ailem hep üzülüyor sorumsuzlar zaten esim de oyle yetişmiş ailesi deBosanirken bi konu acmistim, orda bi arkadas 'mis gibi yuvalardan cikip fitne fesat yuvasina dusmek cok zor imtihan' gibi bsy demisti; ne kadar da hakli.. Cidden zor.. Senle benzerini yasamisiz, yazmak istedim..
Konu sahibi, hamileymissin de, bence esine ailesi hakkinda konusma, en azindan bi muddet.. Sen kendini parcalasan da, gormek istemedikten sonra gormez.. Dua et, Allah göstersin dofruyu yanlisi..
Birde o sözü anlamadım nasil fitne yuvası acar mısınız yani bosandiktan sonra mutsuz olmaktan mi bahsediyorsunuzZaten erkekten
Allah razi olsun dua hep ediyorum H amileligimi hata olarak görmeye başladım ki bizim ikinci çocuğumuz daha once bir evladımız kaybederek imtihan olmuştuk eşimin ailesi yine kosteklerdi ben eşimi sık sık arar sorarım adamlar bunu bile başıma kaktu hem de çocuğumun hastalık döneminde mevlam onları bildiği gibi etsin çok ettiler halada zaman zaman bugünkü gibi onlar yüzünden huzursuzuz ama haberleri bile yok rahatlar benim ailem hep üzülüyor sorumsuzlar zaten esim de oyle yetişmiş ailesi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?