• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

Ezan biter bitmez kıldım sagolun evet benim uykum kactı .
Maşallah bende çok sukur bugün nasip etti mevlam hamile olduğum için sık sık lavaboya kalkıyorum mecburen biraz da bol su icince oluyor bilmiyorum ama aşırı susuyorum geceleri su içmek zorunluluğu hissediyorum bu yuzden de gece lavabodayim gece 3-4 kez nasip ki çok sukur namaz da nasip oldu sonrasında da uykum kaçtı canim suan esimle pek bir sorun kalmadı hoş zaten esimle sorunumuz yok şükür ailesi dışında iste ailesinden bahsetmiyor bende birsey demiyorum bundan böyle bu şekilde sürüp gider böylesi daha iyi Rabbim herkese huzur mutluluk versin ins

Maşallah bende çok sukur bugün nasip etti mevlam hamile olduğum için sık sık lavaboya kalkıyorum mecburen biraz da bol su icince oluyor bilmiyorum ama aşırı susuyorum geceleri su içmek zorunluluğu hissediyorum bu yuzden de gece lavabodayim gece 3-4 kez nasip ki çok sukur namaz da nasip oldu sonrasında da uykum kaçtı canim suan esimle pek bir sorun kalmadı hoş zaten esimle sorunumuz yok şükür ailesi dışında iste ailesinden bahsetmiyor bende birsey demiyorum bundan böyle bu şekilde sürüp gider böylesi daha iyi Rabbim herkese huzur mutluluk versin ins
Amin amin siz sabredin sabrın sonu selamettir .

Canim kemdime guvenim tam ama esim daha da çok güvenir kendine daha doğrusu hiçbir konuda eyvallahi yok oyle büyümüşler çok farklılar ailesi ne kb nede ky okul yüzü görmemişler ama sorsan bilmedikleri yorum yapmadıkları konu yok birinde hiç unutmuyorum k aynanamla onların evinde sarma sariyorduk esim de isteydi aksamdi kb olacak huysuz televizyon varken hickimseyi konusturmaz bende aksine hiç sevmem televizyonu sesini de son acar ama duymadigindan değil senden benden iyidir kulağı gorgusuzlugunden acar sesini benle de ky sohbet ediyorduk tuttu dedi ki susun dedi cenenizi bilmem ne yaparım dedi çok zoruma gitmişti ama seslenmedim çünkü ben ömrümde babamdan böyle küfür felan duymadım inanki birde bunu kendi eşine söyleyebilir ama bana söyleyemez diye dusundum ama dile getirip huzursuzluk olsun istemedim bana bağırdı hem ky hem kb zaman zaman ama diğer gelişine yapamadılar o ağızlarına tukurur onu kocası da dışlı bizimki pısırık zaten bundan kaybediyoruz esim de farkında aslında ama ailesi iste atamıyor babasının ahlaksiz olduğunu kendi de der ama savunur yine de esim de diyor ataman çıksın gidelim diyor da ben eşime de güvenmiyorum çünkü yine ailesine tutkun yine olacaktır düzelmez sanmıyorum ama seviyor beni bende onu çok ama bakalım çocuk olsun da niyetim çocuğun ins yüzünü bile göstermemek kendine de kızıyorum eşimin ve benim sessizliğin yüzünden bizi kukla gibi oynsttilar yıllarca düşün diğer el tim ağızlarına tukurur dedim ya ama parası var papucumun anaokulu öğretmeni ve aksarayin gorgusuzlerinden çok uygun bunlara iste ona gelince ne çocuk ismine ne de başka birşeye karisabilirler bize gelince çocuğumuza kendi adını konulmasını istedi esim de illa koyacam diye koydu bende yanına kendi istediğim bir isim koymustum sonra kb denge sizi tesekkur edeceğine ben mi koyun dedim demesin mi iste kuzum da vefaat etti;malesef baya yaşadıktan sonra işte biz yıllarca böyle olduk hiçte yonetilmeyi sevmem aMa esimun hayri dedikçe seslenmedikce tepeme ciktilar sonradan farkettimki bunlar ne Allah korkusundan ne de aile terbiyesinden anliyorlar anladiklari dil farkli
sonradan gormeler Allah sabir versin canim sana

Bebeginiz hayırlı olsun insallah hayırlı saglık bir evlat olur.Rabbim hamilelerin duasını tez kabul edermis duanızı eksik etmeyin esinizde sizi en kısa zaman da anlar insallah.
Allah razi olsun ins hersey yolunda gider de bir daha evlat acısı yapamayız dua ediyorum her namazimin arkasına hayirlisi herşeyin ins.

mrb zor bir durum.cok uzuldum allah sabir versin.sabret biraz istersen.kv kb ile pek muattap olma...cocugunuz olunca biraz degisebilir.baba. yada anne olunca dusunceler degisiyor.esinle pek ailesi ile ilgili tartisma.bu tarz ailesine duskun erkekler karisini hep ikinci planda gorur ama zamanlada karisina asiri duskun olur.zaman ....sabir..canini sikma hepsi gecer emin ol.

sonradan gormeler Allah sabir versin canim sana
Amin çok sahlkbbiz
mrb zor bir durum.cok uzuldum allah sabir versin.sabret biraz istersen.kv kb ile pek muattap olma...cocugunuz olunca biraz degisebilir.baba. yada anne olunca dusunceler degisiyor.esinle pek ailesi ile ilgili tartisma.bu tarz ailesine duskun erkekler karisini hep ikinci planda gorur ama zamanlada karisina asiri duskun olur.zaman ....sabir..canini sikma hepsi gecer emin ol.
Bizim ilk çocuğumuz değil canim malesef vardı kaybettik ama onda bile hep hüküm sürmeye çalıştı kb ve ky çocuğumuz hastaydı doğduğunda hep hastanelerde Surunduk ben konusalik nedir yasamadim en sonunda hasta oldum buz mersinde yasiyiruz son care olarak doktorla istanbula gönderdiler orda biraz düzeldi geldik düşün ben ve esim yorgunluktan oluyoruz güya çocuk için geliyorlardı hergün bizimle yeyip iciyorlardi eee akşam cayina da kalıyorlardı güya çocuk için ama kb elinde kumanda tv izliyordu devamlı canim çıkıyordu birde hizmet edecek diye ben oyle y etismedim ky yaşlı içim e lvermiyordu hizmet etsin hoş kıymeti olmadi da birde cocugumla bile ilgilenemiyirdum gec saatte evlerine gidiyorlardı ya ben olmuşum zaten hastanelerde surunmusum lohusa lohusa eşime söylüyordum şöyle ne olur gelmesinler artık ben dinlenemiyirum diye esim de ben söyleyemem oyle diyordu ama çocuğu sevmekse amaç çocuk uyuduktan sonra gider hemen insan yok oturup sanki ne yapıyorlarsa ki ky benim çocuğumu optugume bile karışıyordu tak etmiştiki cocugum tekrar kötüleşti amel acele mersin de hastaneye götürdük sonra ben istanbula tekrar gitmesi için prof araya soktum eşime de dedim ki maddi olarak sıkıştık kac aydır sen çalış ameliyatına gel çocuğun esim kalacaktı neyse ky diyir ki oraya gidince sık sık bu adamı arama o kadar zoruma gitmişti ki ben kiminle konusacam esim olmazsa bizimki de kuzu zaten seslenmedi herzamanki gibi eşime de dedim ne biçim insansınız siz dedim ya ragatsiz mi oluyorsun benimle konuşmaktan o zaman sen söyle kb kocam mi dedim esim zaten böyle durumlarda hep sessiz dir bana da cevap bile vermez oyle iste ben gittim esim sonra geldi ama yetisemedi ameliyata bile sonra 15 gün yoğun bakımın kapısında bekledik ama kısmet iste

canim yaa rabbim sabirlar versin.ne dersem diyim acini hafifletmez biliyorum.cennette annesine ve babasina sefaatci bi meleginiz var tek tesellin bu olsun canim.esin cok yanlis yapiyor sana ve ailesine esit davranmaliydi.benim iki oglum var ve onlari canimdan ote sevmeme ragmen ana kuzusu yetistirmicem yetistirmicem ki ilerde senin gibi melek gibi dusunceli gelinlerim olursa eslerinide beni sevdikleri kadar sevsinler diye.esini karsina alip arasira konusmalisin sakin bir dille bu sekilde olmicagini belirtmelisin.cok uzulup yiprandigini soylemelisin.aranizda bir tercih yapmicagini sadece esit davranmasi gerektigini anlatmalisin.ve bu arada esin egerki ailesine soz soyletmesine musade etmese asla onlar sana bi kaf bile edemezler.esinde is bitiyor.

Back