Sorun eşimin ailesi ve eşimin onlar tarafında olusu

Ben 7 yillik evliyim ilk vuruşu değil babası böyle o da aynı onun gibi çözüm yok gibi

Valla 7 yıldır ezik bir sekilde yasamıssanız bu saatten sonra da birsey demeyin,yapmayın...
Aile terbiyesi ile alakası yok,hakkını savunmanın,kendini ezdirmemenin.Samar oglanı yapmıslar sizi,es vuruyor kayınbaba üstüne yürüyor,esin ilk vurusu da degilmis,ne güzel söylüyorsunuz bide valla aklım almıyor.Devam dayak yemeye..Cocugunu ezdirme bari.
Bir de cocuk olacak,sen ozaman gör şenligi.Ne diyim Allah mutlu etsin...

anladığım kadarıyla eşiniz ailesiyle görüşmemenize bir şey demiyor,sizde mesafenizi koyduğunuz sürece eşinizide seviyorsunuz madem neden hamileliğinizi zehir ediyorsunuz?size tek tavsiyem bu evlilik yürüyecekse asla eşinizin ailesiyle ilgili eşinize yorum yapmayın hatta o size birşey anlatsa bile,eşiniz görüşüyorsa görüşsün onu da engellemeyin ama siz asla görüşmeyin

Tanıştırayım:

Nokta: .
Virgül: ,

Kimse kendi sevmiyor bu şekilde bir hayatı burdan böyle konuşması kolay kimsem yok diyorum sığınacak bugün annemle konuştum bugün burdaki evin anahtarını bırakın siz gidince ben gidip böyle devam ederse orada kalırım dedim tmm dedi ama sonra dedim ki o değilde benim okul yol param felan dedim dedi ki o zaman biraz daha sabret okulunu bitirinceye kadar dedi sen olsan ne yaparsın ins seneye okul bitiyor çocuğu da ben bilerek istedim kimsesizligime destek olur diye şenlik niye olsun çok iyi burdan bu şekilde orseleyerek konuşmak ama işin aslına Bakmiyorsunuz bile çaresizlik nedir görmemissiniz belliki.

Sevmiyor degil secmiyor olacakti

Bana kızdıgın gibi burda onlarada o sekilde ol ev ver cevaplarını aynen bu sekilde.. Bak yapabiliyorsun sorun yok.
Esinde sana bir daha el kaldırdıgı zaman git polise..Ayaga kaldır heryeri,sus pus olma!!!
Ben neden hemcinsimin ve sıkıntılı bir kadının iyice kötülügünü isdeyim ki!

Sen olsaydın ne yaparsın demissin,ben öyle bir adamı koydum kapının önüne hicte arkama bakmadım,neden?
Cünkü ayaklarım yere basıyor,işim gücüm imkanım vardı öyle evlendim,bunların hepsini devam ettirdim öyle bosandım...
Caresizligi birazda siz yaratmıssınız.

Evet çocuk olunca daha çok problemler olacak saniyorum inşallah olmaz ama hiç de öyle görünmüyor ailesinden uzak yaşaması lazım konu sahibinin yoksa daha çok canı yanar benim gibi

Ben tepkimi elbette vermeyi bilirum ama başlarda yapmadım büyümede yok oyle yok böyle dedim sonra bir baktım yıllar oyle geçmiş tepeme çıkmışlar ki ben de 1sene sonra ins ingilizce öğretmeni olacağım okulumun bitmesini bekliyorum ins bitince hersey farklı olacak elbette

Allahim soyle o kalin kafali kocana ananla babanla evlen ben seni boyle cekemem de hem bugun tokat atan yarin neler yapan Allahtan kaynanamda gorumcemde benden tirsar dayagimi yediler kayinpederimde babamdan yedi no problem hepsi cadi topu cadi

Evet çocuk olunca daha çok problemler olacak saniyorum inşallah olmaz ama hiç de öyle görünmüyor ailesinden uzak yaşaması lazım konu sahibinin yoksa daha çok canı yanar benim gibi
Uzakta yasiyacagiz ama böyle devam ederse o bu güzel günleri goremiyecek

Allahim soyle o kalin kafali kocana ananla babanla evlen ben seni boyle cekemem de hem bugun tokat atan yarin neler yapan Allahtan kaynanamda gorumcemde benden tirsar dayagimi yediler kayinpederimde babamdan yedi no problem hepsi cadi topu cadi
Nasıl yani sen mi dovdun onları ciddi mi çok sasirdim

Uzakta yasiyacagiz ama böyle devam ederse o bu güzel günleri goremiyecek
Dişlerini göster Susma bende çok sustum tepeye çıktılar evi terkettim bosanmayalim diye çok ugrastilar konuş güzel güzel evliliğini kurtarmak istiyosa gidin ailesinden uzak bi yere yok istemiyosa kendini heba etme daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…