- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Seneye ins okulum bitiyor benim hiçbir yönden sansim yok benim kendi ailemde destek olmaz bana bu yuzden belkide suan eşimi birakamuiyorum bilemiyorum çocuğu aslında bilerek istedim hatta tup bebek bire diyeceksiniz yanımda o olursa güçlü olurum bu sorunlar devam ederse boşanmak kolay olur diye dusundum esim iyi bir insan ama ailesi düzgün değil benimde pek tahammulum kalmadı bugün olanlardan sonra annemgili aradim gelin beni götürün diye ama gidemedim nedenini bende tam bilemiyorum alışkanlık oldu belkide 7yildir biz ailesiyle hiç aynı evde yaşamadık ama hep yakın yerkerdeydk iki kuruş burs aldiyaan bile hem kendisine hem de ailesine yedirdi ama çok salakmisim esim sayede tir sahibi oldu ilk sermayesinu vermiştim şimdi ise bosansam olmuyor boşanmadan ne yapacağımı bilemiyorum ama okulum bitmesi daha mantıklı gibi çünkü suan okutacak kimsem yok bur etken de o ama tahammül edemezsem bilemiyorumValla ne diyeceğimi bilemiyorum, aynı şeyleri yasamisiz. ben de ingilizce öğretmeniyim bu arada. Benim tek şansım hamile kalmamamdi ( ki çocuk yapmamami da kV söylemişti ) O zamanları hatırlamak bile istemiyorum,şu an çok rahatım. Sadece eşime yazık ettiler,bizi bize bıraksalardi çok da güzel bir evliligimiz vardı. Tek kavga sebebimiz bu mevzulardi.. Düşün ki "anne sen otur ben yaparım işleri, yorulma" dediğim için gelin beni istemiyor,bu kız bize nasıl bakacak vs. Diye KP doldurup bir güzel azarlatti beni, eşim de kenarda dikilip öylece izledi..
Cahil insan enn tehlikeli insan, çocuğuna bile kiymazlar da boşativerirler. Suç eslerimizde, ne erkekler var eşlerini koruyup kolluyarlar...
Kaç kez azarladilar da dayanamayıp surat yaptığımda kayinvalidemin isteğiyle ve azarlamalari aglamalari esliginde psikiyatriste gidip ilaç kullandım, 1 yılda 15 kilo aldım . 1 sene sonra Evimi ayirdim ve o ilaçlardan kurtuldum. Normalde insan bosaninca depresyona girer ama ben ayrılınca huzura kavustum. Biraz Daldan dala atladım kusura bakma , ben de o kadar doluyum ki hala... Ilerde atanirsan ve bu da böyle devam ederse boşa gitsin. Seven insan ezdirmez, hiç olmazsa sabret diye destek olur ama senin eşinde de o potansiyel yok gibi