- 13 Haziran 2016
- 31
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nazevren86
-
biliyorum evet. Ama korkuyorum aci cekmekten. Ayriyken cok aci cektim ama beraberkende hergun ben yillarca boylemi yasayacagim diye aci cekiyorum. Aslinda esimi sevdigimi soyleyemem. Sevmiyorum. Cok yiprandimYapılacak şeyi biliyosun. Sadece kararlı olman gerekiyo.
Tamamen alışkanlık. Sevmiyorum da diyosun. Sevmediğin biriyle nasıl evlilik olur kibiliyorum evet. Ama korkuyorum aci cekmekten. Ayriyken cok aci cektim ama beraberkende hergun ben yillarca boylemi yasayacagim diye aci cekiyorum. Aslinda esimi sevdigimi soyleyemem. Sevmiyorum. Cok yiprandim
sevgim bitti. Ama evliligide bitiremiyorum
cok tuhaf bir durum. Alislanliktan kopamamak mi acaba.
sorma gitsin. ama o dönem ayrilsaydim acabalarim cok olacakti icimde. Gercekten inandimda döndüm. 7-8 ay iyi gitti, yine cok tartistik onun gereksiz pis huylulugundan ama en azindan isine gidip geldi. Sonrasi malum. Simdi ise ayvayi yedin tabiri tam bana uygun. Bide cocuk yaptim güvenerek.Ay en sevmediğim erkek tipi.kadının üstünde parazit gibi yaşayan tipitip.nediyim Allah yardımcın olsun yapcak bişey yok sen kendin aranmışsın..
olmuyor iste katlanamiyorum ona artik. Aciyorum ona sadeceTamamen alışkanlık. Sevmiyorum da diyosun. Sevmediğin biriyle nasıl evlilik olur ki
Olmuşla ölmüşe çare yok derler.tek tavsiyem bidaha ayrılmaya kalkarsan geri dönme çnkü dönersen daha feci olur hersey.adamlar nasıl olsa gidiyo gidiyo geri geliyo moduna giriyorlarsorma gitsin. ama o dönem ayrilsaydim acabalarim cok olacakti icimde. Gercekten inandimda döndüm. 7-8 ay iyi gitti, yine cok tartistik onun gereksiz pis huylulugundan ama en azindan isine gidip geldi. Sonrasi malum. Simdi ise ayvayi yedin tabiri tam bana uygun. Bide cocuk yaptim güvenerek.
zaten birdaha gidersem geri dönmem ailemde ayni seyi söylediOlmuşla ölmüşe çare yok derler.tek tavsiyem bidaha ayrılmaya kalkarsan geri dönme çnkü dönersen daha feci olur hersey.adamlar nasıl olsa gidiyo gidiyo geri geliyo moduna giriyorlar
onuda düsündümBence evlilik terapisi almayı deneyebilirsiniz
Senin sabrın tasmadan daha da onun kendine gelmesini saglar belki..
On yıl once kizkardesim ayni boyle bir adamla evlendi kendisi kocasina bakyodu bir cocukta oldu ama gecen gün boşandilar. Yani sonunuz yok ne kadar erken o kadar acısız. Kardesim şimdi diyor keşke çocugum kücukken boşansaydim
biktim artik inanin evin hem kadini hem erkegi ben oldum. Bugun tartistii yine senin sorunlarindan biktim dedim. Kendi alabinda is bulamiyorsan baska alanlara bak hatta git cöp topla diyorum adama maasin önemli degil yeter ki bir ise yaraValla siz mi erkeksiniz o mu anlayamadım bu ne rahatlık
Cocugu dokuz yaşinda, sorunlari şuydu ki kocasi calismiyordu, ev gecimi hep kardesimden soruluyordu, cocugun her masrafi her soeumlulugu kardesimdeydi oda artik dediki heraeyi ben yapiyom kocaya niye bakayim deyip boşandilar. Ama onlarin baska aldatma gibi sorunlarda oldu.o keskeler hic bitmiyor degilmi? tam olarak neydi sorunlari? cocuk kac yasinda suan ve cok etkilendimi?
Kesinlikle çok haklısın erkek dediğin ekmeği taştan çıkartmalı ayıbı mı var sanki çöpçülükte garsonlukta v.s birer meslek evde boş boş oturmasından iyidir valla bence daha fazla onu besleme hakkında hayırlısıbiktim artik inanin evin hem kadini hem erkegi ben oldum. Bugun tartistii yine senin sorunlarindan biktim dedim. Kendi alabinda is bulamiyorsan baska alanlara bak hatta git cöp topla diyorum adama maasin önemli degil yeter ki bir ise yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?