- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi cimcimeninannesi10
-
MalesefAy koca koca insanlar koşa koşa geliyor demek bir dedaha sevgiliyken ailesine tartismanizı yansıtan süt kuzusunu neden koca diye kolunuza taktınız onu da anlamadım. Öyle öyle birliktiginizin altına dinamit döşeniyor. Siz boşanmazsiniz belki ama annesi doldurup en son ayrıl der o da ayrılır Allah korusun. Ciddi bir şekilde kavga etmeden oturup konuşacaksınız, tekrarlarsa çift terapisi alın. Gerekirse rest çekin.
Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedimAy koca koca insanlar koşa koşa geliyor demek bir dedaha sevgiliyken ailesine tartismanizı yansıtan süt kuzusunu neden koca diye kolunuza taktınız onu da anlamadım. Öyle öyle birliktiginizin altına dinamit döşeniyor. Siz boşanmazsiniz belki ama annesi doldurup en son ayrıl der o da ayrılır Allah korusun. Ciddi bir şekilde kavga etmeden oturup konuşacaksınız, tekrarlarsa çift terapisi alın. Gerekirse rest çekin.
Hayal ettiğim gibi olmadı yapmaz sandımAklimda kavga sonrasi “seni anneme soyliyycemmm” diyen bir cocuk canlandi. Zor is walla. Oyle kisiye adam mi denir ya. Cocukla evlenmissiniz
7 yillik hazirlik ve 6 yillik evlilik baz alindiginda sadece 2 kez tartisilmissa tahtalra vurun bence.6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyorÇok çıkmazdayım
Tartıştığınız zaman ilk ailesini arayan siz olun sen zahmet etme diyipBana bir çare
Bir ömür boyu bu ana kuzusu ile yaşamayı göze alabiliyor musunuz?Eşiniz henüz gelişimini tamamlayamamış.Siz de kendi ailenizi çağırın,kapışsınlar oldu olacak.6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
İmza atınca otomatik güncelleme geliyor bilmiyor musun aaa çok ayıp!hah işte kilit cümleyi aradım buldum
''sevgiliykende bunu yaptı evlenince değişir sandım''
evlenince niye değişsin ? bir insan neyse o dur, evlenince insanların değişmesini beklemenizin sebebi nedir ki ? değişmez tam aksine daha yüz göz olunur ,
maalesef değişmeyecek huyu bu ''şımarık'' bir kocanız var. geçmiş olsun
Psikolojik tedaviyi siz görmeyin bence. Eşinizi götürün. En olmadı beraber çift terapisine gidin.Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedimBı şekilde cozucem artık kendim psikolojik tedavi gorucem öyle düşünüyorum
ahh ahh böyle böyle ne çok yanlış evlilikler yapılıyor değil miİmza atınca otomatik güncelleme geliyor bilmiyor musun aaa çok ayıp!
Aynı güncelleme bir de çocuk doğunca geliyor.
Üyeleri karıştırdınız bahsettiğiniz üye umutsuzvaka01Hayırlı olsun ne zaman evlendiniz siz. Siz yenge ile yaşayan üye değil misiniz. Hatırladığım kadarı ile ilişkin yok en son 6 yıllık ex aşkın konuşuyordun. Yengenin karması sizi bulmuş anlaşılan.
Olabilir çünkü ikiside umutsuzvaka ama bence tepki çekmemek için yeni üyelik almış olabilirÜyeleri karıştırdınız bahsettiğiniz üye umutsuzvaka01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?