Sorun eşim

Malesef
Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedim Bı şekilde cozucem artık kendim psikolojik tedavi gorucem öyle düşünüyorum

Üye adınız gibi kocanız da umutsuz vaka gerçekten 2 küçük çocuğum var üstelik daha 3 ve 4 yasindalar bu kadar şikayet etmiyorlar birbirlerini..kocana evlilikte iletişimin nasıl olması gerektiğini anlat iki yetiskin insan sorunlarını nasıl çözer onu anlat nasıl birey olunur önce bunları bi öğrensin sonra topluma karışsın..Ne bu böyle anne saçımı çekti diye sikayette eder bu..tövbe estağfurullah gece gece actirdilar ağzımı..cokmu arıyorsunuz bu tipleri koskoca 7 sene hicmi anlamadın kusura bakma sende haketmissin şimdi otur bebeğini büyüt..

Ben bu kadar birey olamayan birini sevemezdim sanırım, insan olarak saygı duymak bile zor bir kere. Siz kendinizi neden yıpratıyorsunuz, neden uykularınız kaçıyor? Resti çekin. Evlilik böyle bir şey değil. Biliyorum uzun süreli birliktelikten sonra hemen boşanmak istemezsiniz, bu seçenek çok uzaktır şimdi size ama düzelmezse çekilecek dert değil. Böyle ömür geçmez maalesef.

7 yillik hazirlik ve 6 yillik evlilik baz alindiginda sadece 2 kez tartisilmissa tahtalra vurun bence.
Demek sizde tarsima yok denecek kadar az ama oldugu butun birikimleri ortaya cikaracak kadar siddetli oluyor.
Soyle de biri durum,daha once bir erkegin esiyle dustugu anlasmazlik(ayrilik karasi vs gibi algilamayin o baska bir boyut) nedeniyle ailesini cagirdigina hic sahit olmadim.
Bence esiniz sizin onu anladigini dusunmuyor.Bu nedenle tercumanmis gibi iletisime gecmek adina ailesini cagiriyor.Belki de ben yaniliyorum.

7 yılda tanımanız gerekirdi..büyük olal8likla 7 yılda böyle geçti.. siz düzelir dediniz ,evlendiniz.sonuc ayni..kendi sorun cozemiyor.buyuk olasılıkla hep anne ve babası sorun çözdüğü ve sorumluluk aldığı için buna alışmış..değişeceğini düşünmüyorum ama Allah tan umut kesilmez

Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyor Çok çıkmazdayım

Çok özür dilerim, biliyorum çok üzgünsünüz ama gülesim geldi buna. Sizin de zamanla komiğinize gidecek ve sonra sonra da soğuma evresine geçeceksiniz. Yegane tavsiyem bir aile danışmanı bulup yardım almanız yoksa bu işin sonu hayırlı görünmüyor. Daha yeni evlisiniz çünkü, ilerde evlilik hepten rutine oturunca sinirleriniz kaldirmayabilir böyle bir durumu. Ki gerçekten buna katlanmanıza gerek yok aşırı sinir bozucu bir huy. O yüzden beraber terapi alın, umarım iyi gelir

Bir ömür boyu bu ana kuzusu ile yaşamayı göze alabiliyor musunuz?Eşiniz henüz gelişimini tamamlayamamış.Siz de kendi ailenizi çağırın,kapışsınlar oldu olacak.

İlk olarak tartışmalarinizda eğer hakliysaniz aman ailesine yansitmasın alttan alıyım gibi bir düşünceye sakın kapılmayın siner kalırsınız.

Ailesi gelince hiç muhattap olmayın kimseyle eşiniz dahil duvar gibi durun ne işiniz var burda demeye getirin yüz vermeyin çünkü eşiniz ailesinden alıyor bu gücü

Yada tam tersi eşiniz ailesini çağırıp konuşmaya başlayınca ağzından alın lafı hiç kimseye laf söyletmeyin bagirin çağırın çirkefleşin

Siz kendi ailenize bu durumu bildirin boyle bir olay yaşanınca ilk onları arayın gelsinler aynı eşiniz gibi davranın damada bı güzel ayar çeksinler empati yapar belki

Eşinizle dalga geçin buradaki kadınların yorumlarında ki gibi.

hah işte kilit cümleyi aradım buldum
''sevgiliykende bunu yaptı evlenince değişir sandım''
evlenince niye değişsin ? bir insan neyse o dur, evlenince insanların değişmesini beklemenizin sebebi nedir ki ? değişmez tam aksine daha yüz göz olunur ,

maalesef değişmeyecek huyu bu ''şımarık'' bir kocanız var. geçmiş olsun

Her kavgada sürekli aileleri çağırıyorsa eşiniz, sizin babanız geldiğinde hadi kızım anlaşamıyorsunuz madem toparlan gidiyoruz dese eşinizin bir daha cesaret edeceğini sanmıyorum. Bizim bir tanıdıkta her kavgada aileleri çağırıyormuş en sonunda erkek tarafı bıkmış madem anlaşamıyorsunuz boşanın bizi karıştırmayın demiş o son olmuş.

Eşinizin her kavgada milleti toplayıp sizin kusurlarınızı ortaya dökmesi çok ayıp. Siz iki gün sonra unutursunuz aileler unutmaz

İmza atınca otomatik güncelleme geliyor bilmiyor musun aaa çok ayıp!

Aynı güncelleme bir de çocuk doğunca geliyor.

Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedim Bı şekilde cozucem artık kendim psikolojik tedavi gorucem öyle düşünüyorum
Psikolojik tedaviyi siz görmeyin bence. Eşinizi götürün. En olmadı beraber çift terapisine gidin.

Bu nedir yahu özgüveni olan çocuklar bile kavgalarda velisini çağırmıyor.

İmza atınca otomatik güncelleme geliyor bilmiyor musun aaa çok ayıp!

Aynı güncelleme bir de çocuk doğunca geliyor.
ahh ahh böyle böyle ne çok yanlış evlilikler yapılıyor değil mi
kadınlar değeri hakediyor , en baştan bu sıkıntılarla bile bile başlayanlara nasıl kızıyorum nasıl kızıyorum bir anlatabilsem keşke

Hayırlı olsun ne zaman evlendiniz siz. Siz yenge ile yaşayan üye değil misiniz. Hatırladığım kadarı ile ilişkin yok en son 6 yıllık ex aşkın konuşuyordun. Yengenin karması sizi bulmuş anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…