- 7 Mart 2013
- 6.504
- 19.614
- 448
- Konu Sahibi cimcimeninannesi10
-
Söyledim her cagirmasinda gelirseniz bu çocukluktan çıkamaz diye.
Madem azap çekiyor bosansin derdi neİşe onları katıyor katarken de kendisini bu evde her gün azap çekiyorum şeklinde anlatıyor. Ama aslında öyle bişey yokHer ailede oluyor diyorum sen alışmışsın diyor
Net olun.6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Karşınıza alıp konuşmak işe yaramıyor mu? Evlenen insanların sorınlarını kendisinin çözmesi gerektiğini bilecek yaştasınız.Bana bir çare
Eşiniz kaç yaşında ? Olgunlaşamamış hiç.6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Ailesi demiyor mu , artık evlendin, büyüdün çocuk değilsin koca adam oldun. Bi tartışmada bizi arama kendi aranızda halledin diye. Ay ne tuhaf insanlar var yAaa.6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Defol git o zaman sevgili ananın yanına diyeceksiniz. Adam sanıp evlemişsiniz ama sütten kesilmemiş kendisi. Buna koca denir mi ya.Aslında normalde çok mutlu eder beni. Elinden gelen herşeyi yapar. Fakat bu huyu hepsini silip süpürüyor. Ailesine de söylüyorum cagirirsa gelmeyin diye ama nafile. Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyorÇok çıkmazdayım
Terapi alması gereken sen değilsin. O.Malesef
Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedimBı şekilde cozucem artık kendim psikolojik tedavi gorucem öyle düşünüyorum
Benim eşimde öyleydi6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
En ufak tartışmada aileler çağrılıyorsa o evlilikten hayır gelmez, eşiniz birey olamamış ..6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Böyle diyen adamı anasının evine yollardım sonsuza kadar net...Aslında normalde çok mutlu eder beni. Elinden gelen herşeyi yapar. Fakat bu huyu hepsini silip süpürüyor. Ailesine de söylüyorum cagirirsa gelmeyin diye ama nafile. Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyorÇok çıkmazdayım
Allah kolaylık versin . Henüz evlilik için küçükmüş eşiniz maalesef6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?