• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşim

Söyledim her cagirmasinda gelirseniz bu çocukluktan çıkamaz diye.

Buna rağmen yine dinlemiyorlarsa sizi, siz de ailenize söyleyin. Büyükler konuşsun hatta sonrasında siz de bu konuşmaya dahil olun. Mızmız çocuk gibi davrandığını bilsin. Eşinizin yaşına bakınca davranışı normal de geldi. Bu yaşlarda alıklar çok. Daha büyümemiş paşazade.

6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Net olun.
Tartismazken normal süreçte bu davranışından çok sikildiginizi anlatın.

Bu sorunu çözmeniz lazım, yoksa ileride ailelerle iyice yüz göz olursunuz.
Evliliğinize büyük zarar verir.
Size tavsiyem kv nizi arayıp konuşun. "Oğlunun ufak bir sorunu bile aranızda çözmek yerine ailelere duyurmasından çok rahatsız olduğunu, bunun hem onları da üzüp huzursuz ettiğini, bu şekilde giderse gereksiz kırgınlıklar yaşanıp araya boş yere soğukluk girecebileceğini, o yüzden bundan böyle kendi sorununuzu kendiniz çözün şeklinde tavır almasını, aynı şeyi kendi ailenizden de istediğinizi, ancak bu şekilde eşini yola getirebileceğinizi" vs vs anlatın.

Eşinize de bunu bir daha tekrarlarsa o ortamın içinde olmak istemediğiniz için çıkıp gideceğinizi söyleyin ve gerçekten yapın. Böyle yaptığı sürece annesiyle aranızda hiç bir problem olmamasına rağmen sizi karşı karşıya getirip gerginlik yaşamanıza sebep olduğunu ve onun yüzünden soğumaya başladığınızı söyleyin.

Tüm bunlara rağmen eşiniz her kavgada ailesine duyurup rapor etmeye, kv ve kp müdahele etmeye devam ederse bir delilik bu işi çözer.

Bunu kizlar yapiyo ona bile deli oluyodum, bi de erkek yapıyor Ay midem 🤢 bu huyunu biraktirsan anneciligini biraktiramazsin ki. Allah yardim etsin sana, sanmiyorum kurtuluş yolun oldugunu

Bir dahaki sefer siz de bizi çağırın. Biz daha kalabalığız.

Şaka bir yana, sevgililikte de böyleydi diyorsunuz. Evlenince yapmaz diye düşünüp evlenmişsiniz. Yani üzgünüm ama sizde de biraz hata var. Şu anda bu konuyu nasıl çözebilirsiniz bilemiyorum. Ailesine "her çağırdığında gelmeyin" demişsinizdir zaten.

6 aylık evliyim. 2 seferdir eşimle saçma sapan şeylerden tartıştık. 2 seferde de ailesini çağırdı. Tek evlat olarak büyüdü el bebek gül bebek. 7 yıllık da bi sevgililiğimiz vardı. Bu huyunu nasıl bıraktırabilirim ne yapabilirim ? Tartışma büyümeyecekse barışacaksak da daha da büyüyor. Üstüne üstlük benim de babamı çağırıp konuşmaya çalışıyorlar. Ben aile katmak istemiyorum sonuçta ufak tartışmalar her zaman olur. Ne yapıcam bilmiyorum.
Eşiniz kaç yaşında ? Olgunlaşamamış hiç.

Anası babası gelince ben alır başımı giderdim yada hiç biriyle asla konuşmaz eşiminde yüzüne bakmazdım 10 gün kadar
Kendi bi çare üretmezsede boşanırdım

Ailesi demiyor mu , artık evlendin, büyüdün çocuk değilsin koca adam oldun. Bi tartışmada bizi arama kendi aranızda halledin diye. Ay ne tuhaf insanlar var yAaa.

Aslında normalde çok mutlu eder beni. Elinden gelen herşeyi yapar. Fakat bu huyu hepsini silip süpürüyor. Ailesine de söylüyorum cagirirsa gelmeyin diye ama nafile. Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyor 😢 Çok çıkmazdayım
Defol git o zaman sevgili ananın yanına diyeceksiniz. Adam sanıp evlemişsiniz ama sütten kesilmemiş kendisi. Buna koca denir mi ya.

O ne öyle ya. Hani çözülemeyecek sorunlar olur büyüklere danışalım denilirde. Sürekli her tartışmada böyle olması çok kötü.

Konuşup demediniz mi her tartışmada çağırma diye ne diyor bahanesi ne

Malesef 🥺

Her yolu denicem artık çünkü böyle olmuyor. Evlendik artık hemen de boşanmayı tercih olarak görmedim 🥺 Bı şekilde cozucem artık kendim psikolojik tedavi gorucem öyle düşünüyorum
Terapi alması gereken sen değilsin. O.

Benim eşimde öyleydi 😒Olay öyle büyürdü kiii.Ben bir yerden sonra kendimi erkek gibi hissetmeye başlamıştım🤣Annesi oğluma nasıl bunu yaparsın die çıkışıyordu bana yaaaa...Sonra al oğlunu al anneni dedim çekildim aradan🤷 Uzun ayrılık l,boşanma davası açılma vs o alışkanlık bitti şükür.Yerinizde olsam çocuk yapmazdım.(Ben o olaylarda hamileydim)Önce eşimle olmadı ailesiyle bu konuyu konuşur eğer ciddi çözülmeyecek bir şey varsa gelmelerini söylerdim.Aksi durumda zaten bu evlilik çok sürmez

Ailesine 'bu evde her gün azap çekiyorum' mu diyor :KK57:
Beni bu evden alın anneciğim falan da diyor mu. Eşiniz çocuk akıllı falan mı?
7 sene de flört etmişsiniz.
Valla çok enteresan...
İnsanın tekme tokat dövesi küfür edesi gelir🙄
Rest çekin. Bir daha olursa gitmekle boşamakla tehdit edin. (Çok karşıyım bu tip tehditlere ama başka yol yok gibi)
Annesine de tembihleyin bir daha kavga için gelmeyeceksiniz diye.
Ben babamı çağırırsam onunla giderim falan demelisiniz.
Ay sinir bozucu çok.

En ufak tartışmada aileler çağrılıyorsa o evlilikten hayır gelmez, eşiniz birey olamamış ..

Aslında normalde çok mutlu eder beni. Elinden gelen herşeyi yapar. Fakat bu huyu hepsini silip süpürüyor. Ailesine de söylüyorum cagirirsa gelmeyin diye ama nafile. Bir de annesine diyor sen beni bıraktın gittin kaldım burada diyor 😢 Çok çıkmazdayım
Böyle diyen adamı anasının evine yollardım sonsuza kadar net...

Allah kolaylık versin . Henüz evlilik için küçükmüş eşiniz maalesef

Back