Sorun eşim, lütfen yardım edin... !!!!! boğulmak üzereyim...

bugün iki konudada benim yasadıklarımı okudum resmen kaderlerdemi benzio napıo bende eşimin çok borcunu kapattım 30 bin olmuştur belki kredi çekmiş bekarken gezmiş tozmuş eglenmiş telefonda konuşmuş konuşmuş yatırmamış faturasını 5 bin sadece tlf ödedik belki giydigim gelinlige kadar ben ödedim evle evlendi gün cebinde sıfır parası vardı benim bile en az 500 600 param vardı güne girmiştim o şekilde balayına gittik bide orda borçlandk şimdimi umrunda deilim öenmim yok degerim yok kafam rahatladı mutlu deilim

bir arkadaşım sabret sen en iyisi ol, geriye dönüp baktığında şunu da yapmadım diye pişman olma, tevekkül et ve bekle dedi ama benim sabrım kalmadı..
Allah korusun kendini hasta edersin sonra kimsenin umrunda da olmaz.o zaman esınle konuş bence,şu huylarını düzeltmeyi düşünüyomusun yoksa ayrılalım mı de bakım ne dior

Bosanmak kolay degil ama senin sabrina karsilik ne verdi onu sorgulaman lazim bu kadar sorumsuzluga karsi birde bebek yapma

ilk isin cocuktan vazgecmek olsun, en azindan su an icin.. hele bi guveniniz otursun

Kadin parasi yiyen suluk tipli erkekler ne kadar cogaldi.
Bunun bence bir araştırilmasi lazim. Nedenler ve sonuçları üzerine. Cok üzücü. Ne cok kadin var böyle somurulen. Sabret kizim idare et denilen. Bana da öyle dendi yıllarca.

aslında cesaretim yok bitirmeye sonrası beni yıldırıyor, elimle kurduğum yuvayı bozmak zoruma gidiyor... dedikodular çevrenin bakış açısı... aslında dışardan bakılınca çok güçlüyüm ama yapamıyorum... annemde olayın başka bi boyutunda diyor ki; aman kızım boşansan bundan iyisi mi gelecek, en azından aldatmıyor, sadık, seni gezdirmeyi seviyor, evinden çıkmıyor birde bunları düşün diyor...

30 bin borc icin amma olay yaratmissin. Ayrica dugun takilari senin degil ikinizin sanki cebinden vermis gibi abartma. Yani bir ailede bu kadar senin benim olmamali para pul meseleleri. Ev isi konusunda biraz daha yardimci olmasini iste tabi suyunu ayagina goturme. Cocuk konusundaki tavri da yanlis.

Peki tum bu huylari seni mutlu etmeye yetiyormu ben 37 yasindayim ve 7 ay oncesinde yasadigim evlat acisindan sonra sunu ogrendim kimse yasamadigi bi konuda ahkam kesmesin sana mutlaka akil veren yon vermek isteyenler olacak sunu unutma hayat senin hayatin ve ne yasarsan yasa bedelini ruhun ve bedenin odeyecek o yuzden kendi muhakemeni kendin yap neyin dogru neyin yanlis olacaginin kararina sen ver ve kararin ne olursa olsun korkma kararli ol ve kararlarinin getireceklerini gogusle Allah yarrimcin olsun bol dua et duayla cok sey degisir

Bu adamdan koca olmamis , Baba nasil olsun ?
Birde bebek yapma bence .

aylık geliri toplam 2350 tl olan bir evin sadece kredi giderleri 1470 tl olursa ne düşünürsünüz.. onların taktıkları bütün takıları verdim zaten borçlarına sadece annemin taktığı 6 bilezik kaldı... ayrıca yazdıklarımı okumamışsınız paranın önemli olmadığını hep söyledim...

Ben sadece ilk mesaji okudum hepsini okumadim, dort dortluk evlilik yok burada millet bosan yazmis diliyosan bosan bana gore cok buyuk problemler degil yani ben dogru bildigimi yazdim

eşin seni bulmuş yoluyor da yoluyor,
kullandırma kendini.

hayır yetmiyor, mutsuzum zaten evlendiğimden beri mutsuz.. iki ayrı dünya.. aramızda artık iletişim bile yok... zaten bol bol dua ediyorum... ve düşünüp kendim için en doğru kararı almak istiyorum.

İlk defa yorunladigim birine bosan diyorum. Bosan kardesim baska yolu yok..

ben boşandığımda kendimi enayi gibi hissettim eşi tarafından dolandırılan enayi.. senin kaybolan altınların inanki eşin tarafından götürülmüştür, aynı şeyleri yaşadığım için hiç yabancı gelmiyor sizin yazdıklarınız...

biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, bir erkek eşine ait takıları nasıl çalar, nasıl el sürer, aklım almıyor bu nasıl bir insanlık, işte bu da beni deli ediyor, eğer öyle bir adamsa yarın birgün çocuğunun rızkını da altınlarını da çalar...ama emin değilim işte emin olsam inanın 1 sn bile durmam, canım anneciğim daha ilk yüzüğüm kaybolduğunda kızım yoksa eşin mi aldı demişti... zaten kaybolanlara da hiç ses etmedi ben beddualar ettim kim aldıysa diye o hiç sesini çıkarmadı.. ya bende bir tuhaflık var takılarımı kaybediyorum ya da çalındı...

konu sahibi arkadaşım yazdıklarında kendimi gördüm
bende 1 aylık evliyken altınları istedi eşim vermeyince o gece eve gelmedi
boşanacam senden dedi.aileler girdi araya falan geçti gitti o olay
hayatımın en zor günüydü demiştim ama sonrasında çok çok daha kötülerini yaşadım.
kavgalar,tartışmalar,ayrılıklar dağılan eşyalar vs.vs.
yinede olmadı boşanmadım boşanamadım.hala sıkıntılarımız var ama böyle yaşamaya alıştık sanırım.
boşanmayı asla düşünmüyorum hatta çocuk istiyorum
yuva yıkmak öyle kolay değil
boşan diyenler boşansın kocalarından böyle şeyler yaşarlarsa..
herkesin hayatı tercihi kendisine..
benim eşim eskiye nazaran çok daha iyi ve anlayışlı
oda yaşananlardan ders aldı.
yıllar geçtikçe evlilikte oturuyor buna çok eminim..

Dün akşam 8 de işten çıktım, o da vardiyeli çalışıyor sabah 9 da eve geliyor uyuyor akşam 8 olmuş hala yatıyor, geldim
koşa koşa yemek hazırladım, evi toparladım, masayı hazırladım, zaten çok yorgunum, eşimi zorla kaldırdım hadi uyan hadi uyan on defa yanına gittim.. kalktı sonra tabi surat kırk karış, hiç konuşmuyor naptın ne zaman geldin demek yok... neymiş uykudan uyanınca çok sinirli olurmuş... neyse geldi masaya herşey hazır, yok bunu neden koymadın, illa hep olmayan bişeyi ister on defa masadan kaldırır, bende artık derman kalmadı zaten çok zayıfım açlıktan elim ayağım titriyor artık onun tabağı bitti sadece arkadaki tezgahta tepsiden yemek koyacak o arada bana dedi elimde lokma olduğu için alamadım vay efendim neden yemek koymamışım bişeyde demiyor kalktı ayağa o tabak şak konuluyor bir sinir bismillah çekmeler... hiç mi acıma duygusu yok... bizimki istiyor ki ben eve para getireyim, ev işlerine bakayım, her yere koşturayım, her işi ben halledeyim, yatakta onu mutlu edeyim ona da mükemmel hizmet edeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…