Sorun eşim, lütfen yardım edin... !!!!! boğulmak üzereyim...

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,Hayat hep imtihan gerçekten..evlenmeden önce bu durumu bilseydin eminim yanından bile geçmezdiniz,çocuğunuz olsun olmasın diyemem ,ayrıl ayrılma da diyemeyiz ama hayat kısa arkadaşım acaba gerçekten fedakarlık yapmaya değer mi değiyor mu? bunları bir düşün daha şimdiden sinir stres sahibi olmuşsunuz bundan 10 yıl sonrasını düşünün olacak olan çocuğunuzu düşünün sevgi ortamında büyüyeceğine eminmisiniz?hayat gerçekten kısa

Bebegin olmamis daha, Allah sana iyi dusunmen icin bir firsat vermis. Kocan hem yalanci, hem bencil biri. Dunya kendi etrafinda donuyor. Boyle adamdan koca olmaz, hayat arkadasi olmaz, mutlu huzurlu bir evlilik cikmaz. umarim ilerde bugunleri bile arayacak kadar pisman olmazsin.

bu kendi bencilliğim ve çocukları çok sevmemden kaynaklı bir durum herhalde... hayır daha beter olacak bir keresinde o çocuk hiç ağlamacak hele bir ağlasında o zaman görüşürüz demişti...

Bebek yapma çabaları niye? Eşiniz daha evine yetmiyor. Olgunlaşmamış. İstememesini gayet doğal buluyorum.

eşimin olgunlaşmadığı gerçek ama yaşım 32 ve ilerde istesekte zor olmayacak...

Boşanın diyeceğim ama boşanmadığınıza göre boşanmamak için bir sebebiniz var? Nedir?

Aslında ona karşı büyük bir aşk duymuyoru, sevgim ve saygım var... saygımı kaybetti... ailemi düşünüyorum boşanırsam gidecek yerim yok. bir erkek kardeşim var o da daha bekar.. birde ben sorun olmayayım istiyorum..

elim ayağım titredi sinirden..bu ne ya..yine iyi dayanmışsınız

yani siz böyle yazınca idrak ediyorum bazı şeyleri.. ben yuvam yıkılmasın derken bir çok şeyden taviz vermişim..

haklısınız çocuk başka bir sorumluluk, ama ben düzeleceğini umut ettim hep

ben bunu ailesine de anlattım, ama adamların dünya umrunda değil, ailece rahatlar... olsun diye kredi çeker yapıverirsiniz hep dedikleri bu... kredilerle yaşıyorlar... eğer eşimi sıkmazsan biz 100 milyar borcun içine rahat gireriz çünkü inanılmaz seviyor para harcamasını...

çocuk mevzusunu artık bende kapattım... zamana bıraktım.. tedaviye de gitmeyeceğim...

Açıkçası sabrına hayran kaldım.

bu kadar sabırlı olmak karşındaki insanın seni kullanmasına neden oluyor ve ben böyle olmasına üzülüyor, dayanamıyorum...

Hemen çocuk niye düşünüyorsunuz ki yaşıniz kaç bence evliliğiniz tam oturmadan çocuk düşünmeyin.

32 yaşındayız..

Seni sahiplenip , sana merhamet göstermeyen, doğucak bebeğe karşı sorumluluk sahibi olur mu dersin?

olmaz, onunda yükünü bana atar... hı olumlu tarafları da var, bazen ek iş yapıyor hafta sonları... tabi aldığımız maaş hiç bişeye yetmiyor.

üstelik bu bir defa olmadı 2 kez oldu...

Ben şu anlattığın özellikte adamı boşadım, hemde 6 aylık bebeğim varken...
Çocuk falanda yapma, kendini daha fazla kullandırma, gençliğinide onun borçlarını ödemekle çürütme tekmeyi vur gitsinn.......

Oncelikle yapmaman gereken boyle sorumsuz bi adamdan bebek yapmaya ugrasmamak olur ...

çocuk yuva kurtarmaz, iyi olan bir evliliği taçlandırır. klişe değil gerçek bu.
çocuk yuva kurtarsaydı bu kadar çocuktan sonra boşanan olur muydu? ya da hamile hamile babasının evine gidenler bile var.

Ne yaparsan yap ama bu adamdan çocuk yapma Bütün yük üzerinizde.. Allah kolaylık versin size..

Ailenize neden yük olasınız ki? Çalışıyorsunuz ve ayaklarınızın üzerindesiniz? Ailenize ne gibi bir sıkıntınız olabilir. İnanın bu adam yüzünden çektiğiniz sıkıntılar aileniz için daha yıkıcı olur bilseler.

32 yaşında olduğunuzu tahmin etmedim. Sizi 22-23 eşinizi de en fazla 25 diye hayal ettim. Yani tamam çocuk isteğinizi anlıyorum ama bu adam doğru adam mı? Ailesini devreye soksanız. Samimiyetiniz var mı ki?

Annenizle el ele verip evi geçindirmiş , kardeşini okutmuş , çalışan bir kadınsınız. Neden gidecek yerim yok diye düşünüyorsunuz ?

Duygularınızı ölçüp tartın , bu evliliği sürdürmeyi gerçekten istiyor musunuz ? Eşiniz 2 kez sizi kapı dışarı etmekten çekinmemiş , üstelikte ilkinde daha yeni evliymişsiniz. Mesele ne? Altınlar. O gün vardı verdiniz , olmadığında ne olacak ?

Annem elalem ne der bak şunun kızı boşanmış diyecek, gelsen ne olacak kızım, yuvan var az sabret ediyor devamlı...
çünkü annemin eliyle ördüğü kalesi yıkılmış olacak, o genç yaşında eşi onu terketmesine rağmen mücadele etti bizi okuttu güzelce yetiştirdi şimdi tüm aile bizi annemi örnek gösteriyor helal olsun diye... ama ben boşanınca sanki annem görevini yerine getirmemiş olacak.. yani ben öyle hissettim..

32 yaşında olduğunuzu tahmin etmedim. Sizi 22-23 eşinizi de en fazla 25 diye hayal ettim. Yani tamam çocuk isteğinizi anlıyorum ama bu adam doğru adam mı? Ailesini devreye soksanız. Samimiyetiniz var mı ki?

Ailesi de bir garip hani görseniz dışardan ne kadar iyi insanlar dersiniz... ama bir kere de yavrum borcunuz vardı ne oldu bir sıkıntının var mı demediler... bebeğimiz olmadığını biliyorlar bir kere sormadı ne yaptın tedaviyi diye... ben aşılama oldum sevgili kayınvalidem cepten aramış neyse çıktım hastaneden eve gelince aradım ayy aradım açmadın diyor bir de bana, dedim anne normaldir aşılama oldum.. ne var ki o kadar zor bişey mi diyor.. şaka gibi... açıkçası ailesinin ne faydaları var ne zararları var... sadece aile toplantılarında birine altın takılacaksa bebek görmeye gidilecekse hemen aranırız plan yapılır bir o zaman iyiler.

Size göre küçüğüm ama böyle bi adamdan çocuk yapmayın..
ALLAH çocuğunuz olmasını, bu adamdan olmasını yani uygun görmüyo gibi geldi bana kötü bişy demek istemiyorum yanlış anlamayın.. Bu adamdan olması..
Çünkü çocuğun ihtiyaçlarınıda karşıyamaz.. karşılamaz..
Çocuk heba olur..
Bence tedavi falanda olmayın..
Çocuk istemiyorrum diyen biriyse ; bu lafını çocuğada yansıtır..
Çocuğa yazık olur

Bu da iyi bir durum değil mi?

Zırt zırt arayıp da moralini bozsa. Orada burada "bizim gelin de kısır çıktı" dese..

Sürekli yanında bitse...

Kk yı hiç okumuyorsun sanırım.

Eşimi de bu yüzden katlanıyorum ya babam gittiğinde bile aileyi ben toparlayıp anadolu şehrinden büyük şehre göç etmeyi ben istedim... ama çok şükür herşeyinden üstesinden geldim.. iyi bir işim de var.. fakat eşim konusunda emeklerim sanki boşa gidecek gibi...

Bu da iyi bir durum değil mi?

Zırt zırt arayıp da moralini bozsa. Orada burada "bizim gelin de kısır çıktı" dese..

Sürekli yanında bitse...

Kk yı hiç okumuyorsun sanırım.

:) çocuk olmamasının nedeni ben değilim ki.. sebep eşimden kaynaklı... ama bende olsaydı emin olun öyle yapardı...

ahhh kuzum sen bi de bu adamdan çocuk mu istiyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama bunu sakın yapma.anlattığın şeylere bak sorumsuz sadece kendi çıkarlarını düşünen bir adam var ve sen o adamdan çocuk istiyosun .çocuğun olunca değişecek mi bi şeyler sanıyorsun aslaaaaa aksine yükün dahada artacak bide çocuğunun sorumluluğu olacak tek başına omuzlarında sakın bebek yapma bu adamdan en azından şu durumlar borçlar düzelene kadar..

zaten benim tedavi olacak bir durumum yok sorun eşimde ama o kadar sorumsuz ki hala içki ve sigara içiyor... ki doktor sperm sayısına etki eder dedi... işte böyle bir adama laf anlatmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…