Sorun Erkek Arkadaşım! Sizce?.. :(

Seven erkek asla böyle birşey istemez isteyemez çünkü;
Kıyamaz,bakmaya,dokunmaya hele ki daha ilerisi...
Daha önce karşıma çıkan adamlardan biliyorum böyle yaklaşanlar olmuştu.
Ama şuan ki ilk defa sevip sevildiğim ilişkide öğrendim ki seven erkek asla böyle talepte bulunmaz.
3 yıl olacak halen dokunmaya kıyamıyorum der hatta ilk ben yaklaşırım çoğu zaman:)
Herşeyi yaşasak bile hayır artık şu olmucak desem bile kabul eden sınırını bilen biri
Asla izin vermediğim sürece ne talepte ne harekette bulunur.
Bunu neden anlattım normal olan bu
İradeli,şerefli,asil bir erkek asla böyle taleplerde bulunmaz
Bu zaten olağan gelişen bir durum ne o öyle film çevirir gibi planlama

aaa benim erkek arkadaşımda ben o kadar şerefsizmiyim diyor :18:

Benim de erkek arkadaşım istiyor ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 32 yaşında. 8 aydır birlikteyiz.Onunla bazı şeyleri yaşamazsam beni aldatacağını söylediği için yaşadık. Hala da yaşıyoruz ve ben ona karşı koyamıyorum

erkeklerin bu aptal tehtidlerine kanmayın aldatacakmış defolsun gitsin ,konu sahibinede diyeceğim seven bi erkek niye sürekli cinsellikten bahsetsin seni kullanmak istiyor bence

32 yaşında bir adam yaşayacağını yaşamıştır zaten..
senden de istediğini alır yarın bir gün çeker gider.
ortada sevgi için yaşanmamışlık varsa bu böyledir..bu düşünceyi
tamamen ihtiyaca yönelik olduğunu düşünüyorum..:26:

Cinsellik isteyen aklı başında bir beyefendi,sanal ortam da dahil, birçok konuda kurallar koyabiliyor öylemi....

Bir erkeğin kalbinde, kalıcı bir yer edinen bayanı,erkek sonuna kadar bekler.Hayırdır seni kaybetmekten mi korkuyor.Ve belkide cinsellik yaşayıp seni kendine mi bağlamaya çalışıyor.Bunlar saçma durumlardır.

Öncelikle sen buna ne kadar hazırsın.Gelin ata binmiş ya nasip demiş,O hesap. Sen ilişkinin sonunu ne kadar net görebiliyorsun.Ne kadar güvenebiliyorsun.Bu soruların yanıtları yine sende.Ama kişisel bir görüş istersen, kesinlikle öyle bir hataya düşme derim.....

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürlerimi sunuyorum, biraz geç kalmış bir teşekkür farkındayım ama, olayın gidişatı biraz uzayınca hepsini topluca yazmayı düşündüm. Ben istemediğimi diretince suçu bana attı, sen bana güvenmiyorsun? sana tecavüz edeceğimi mi düşündün? hep bana iftira atıyorsun, devamlı suçluyorsun. Bıktım bu suçlamalarından vs.. vs.. suçun hepsini benim üzerime yıktı ve gitti. :) Onun gerçek niyetini yüzüne söyleyince şaşırdı, beni çok şaşırttın dedi. Ben de inanın hiç üzülmedim, eğer biri olacaksa hayatımızda bizi cinsel obje gibi görmemeli, bedenimizi değil ruhumuzu, kişiliğimizi sevmeli en çok. Allah herkesi böyle art niyetli kötü insanlardan korusun, diyecek başka birşey bulamıyorum.. Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize, iyi ki varsınız!... gerçekten...

seni aldatcagini söyledinde bitirmeliydin umarim hayal kirikligi yasamazsin

Sevindim senin adına arkadaşım
Ciddi birşeyler olmadan zaten ilişki yaşamayı ben normal görmüyorum..
Sonra geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabiliyor ve hayatımızın geri kalan kısmı da bir anlık heves zevk uğruna mahvoluyor..
Git bir fakire sadaka falan ver

Şifre vermek çocukça diyorsun ama daha yüzünü bile görmediğin adamın sana karşı niyetini anlayamıyor musun ? Hayret doğrusu adam başbaşa kalabilecek yer arıyor ,2 aylık bir ilişki ,senle görüşmediği zamanları müsait yer bulduklarıyla mı görüşüyormuş ,ne terbiyesiz ya bu mu sevgi saygı iğrenç..

Eşşek kadar adam olmuş evlensin ozaman hayret bişey yaşınız çok küçük ,yazık günah hayatınızı karartmasına izin vermeyin.

Eşşek kadar adam olmuş evlensin ozaman hayret bişey yaşınız çok küçük ,yazık günah hayatınızı karartmasına izin vermeyin.

Çok haklısınız aslında evlenmek istiyor hemen ama ben okul durumumdan dolayı buna sıcak bakamıyorum, ailem de izin vermez onunla evlenme, o yüzden okulu bekliyorum.

yeni konunuda eski konunuda okudum kendinden ödun verme boşver giden gitsin.sen kendini üzme değmez sakın arkadaş falan kalma aklın hep onda kalacak acaba ne yapıyor diye oda istediği kızla birlikte olacak.şşimdi üzülüyorsun ama kendini bırakma erkek milleti hepsi aynı işte rabbim gönlüne göre versin bundan sonra mutlu olasın.... onuda hayatından sil gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…