Sorun Erkek Arkadaşım! Sizce?.. :(

Canım... Bilmiyorum benim eski konularımı okuyabilir misin ? "rahat bir ilişki" adlı konumu.
Ben senin sevgilinde , kendi eski erkek arkadaşımı gördüm resmen.
Burda inan bana sanırım tek kaderdaşın benim :)
Sadece beni dinle ... Ve ayrıl. Hatta ayrılma, ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum kesin kararımdır de ve senden ayrılmasını bekle.
%99 ihtimalle senden ayrılacak ve sen de iyi ki bişeyler yapmamışım diyeceksin canım.
Ben asla doğru bulmuyorum bunların açık açık konuşulmasını. 2 aylık ilişkide her yeri birlikte gezip gördünüz, her şeyi yaptınız bir cinsellik mi kalmış ?
2 ayda her şey bitti sıra ne çabuk cinselliğe geldi ?
Hayır yıllar olur 2-3 yıl olur anlarım. Ama üzgünüm 2 ayda bunu diyen adamla karşılaştıysan canım, arkanı dön ve arkana bakmadan ayakların popona değe değe hızlıca koş

Ne kadar güzelmiş eskiden, maşAllah diyeyim... Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ben de anlayamıyorum, hepsi mi böyle şimdiki erkeklerin çok ilginç gerçekten.. bende mi bir tuhaflık var, arıza tipleri çekiyorum hep, yoksa kaderi mi böyle bilmiyorum...
Şimdi utanma diye bir kavram kalmadı galiba, ben elini bile tutmaya çekinirken... neyse, teşekkür ederim yorumunuz için, çok çok sağolun. Ben de öyle yapacağım..

Hmmm.. dmek sen de yaşadın böyle bir olayı, senin adına da üzüldüm ama şimdi ondan kurtulmuş olmana da çok sevindim. Çok teşekkür ederim, sağol:) ben de öyle yapacağım, ona istemediğimi söyleidm bana bozuk atıyor,yarın konuşuruz dedi, uyuyacakmış. Ben kesin tavrımı koruyacağım, o da gidecek.. asıl niyeti o zaman daha çok belli olacak..ben de gayet rahat olacağım ve pişmanlık duymayacağım.. Çok iyi bir yöntem gerçekten..:) konularını da okuyacağım canım, çok teşekkür ederim, sağol..

Ben de o an çok üzülmüştüm bana bunları söylediğinde. Kesin tavrım belliydi. Ve beni bıraktı :)
Sen ayrılma o zaten ayrılacak. Aynen pişmanlık duymayacaksın. Bozuk atması bile belli etmiş zaten. Ben diyemedim sen de "madem cinsellik istiyorsun bas imzayı o zaman" dersin. Bu ne aptallık ya erkeklerdeki ? Evlen kardeşim o zaman dimi ? Yaşında müsait hey allahım bak yine eski mevzular aklıma geldi.

Yanii, evet yaşında müsait işin de var, dahası ne? yok öyleymiş de, yok böyleymi şde, hepsi bahane. Gerçekten sevselerdi, anlayışl karşılayıp, sabırla bekleyip evlenelim o zaman derlerdi.. ama yok, öyle yapmadılar işte.. Beni de bırakacak eminim, yarın akşam konuşuruz derken, bana zaman tanıdı resmen düşünüp fikrimden cayarsam diye.. ama caymayacağım, aynı kararlılıkla sürdüreceğim düşüncemi.. istemiyorsa keyfi bilir.. artık hiç umrumda değil, niyetini anladıktan sonra gözümden düştü bir kere.. bu arada, senin konunu da okudum, bence kurtulduğuna sevin, hatta göbet atmalısın, boşu boşuna eskileri düşünüp de üzülme, sinirlenme. İnan böyle kişiliksiz birine değmez, sana layık değilmiş ki şuan yanında değil zaten..

seven erkek yada kadın sevdiği insanı arzulayabilir buna çok normal bakıyorum.Fakatt zorla isteğini gerçekleştirme çabası içinde olanlardan hayır beklememek lazım.Bende evlilik öncesi ilşkisiye karşıyım.karşımdaki adam benden byle birşey talep ederse ona güzelce anlatırım istemediğimi ama halen zorluyorsa , bırakır giderim bilirim ki hayır geelmez.

Son düzenleme:
Benim duruma bakış açım:
İstemiyorum, evlendikten sonra olması taraftarıyım.. ilk başlarda bana gelecekle ilgili brikaç şey söyledikten ve
bana kendini dürüst biriymiş gibi tanıtmasından dolayı ve onu yanlış tanımamdan dolayı bu zamana kadar ona tolerans
tanıdım, bunu en başında yapmamalıydım, her konusu açıldığında tartışıyorduk ama kesin bir sonuca varamıyorduk tabii..
neyse sonra konuşuruz diye diye ertelkedi ve 2 ay dolu bile! ama bundan sonra asla şans vermeyeceğim, zaten kendisi de
istemeyecektir beni artık hayatında. Çünkü benim kalbimi değili bedenimi isteyen biriymiş bunu da çok net gördüm, çok üzüldüm..
bu da geçecek, daha öncekini de aşmıştım bunu da aşacağım..
senın bu duruma bakıs acın nedır?

Aynen canım ondan kurtulduğum için birkaç garibe sadaka filan vereceğim :)

ayrıcaa 2 aylık bir ilşki bu.böyle brşey taalep edebiliyorsa sağlam ayakkabı değildir bnden söylemesii

Son düzenleme:

Seven erkek sevdiğiyle , sinemaya da gider cafeye de arzulamaz demiyoruz elbette arzulamak için önce bi tanıyıp, sevmesi lazım

Evet, aynen en doğrusunu yaparsın. Bence de öylelerinden hayır gelmez, üzülen hep biz oluruz...

Daha iyi olur:) sadaka başına gelecek belaları da defedermiş duyduğuma göre.. İnşAllah bir daha yaşamazsın böyle olaylar, hiç birimiz yaşamayız inşAllah!

Aynen canım ondan kurtulduğum için birkaç garibe sadaka filan vereceğim :)

Kesinlikle, 2 aylık ilişki ama 1. ayın ortalarına doğru konusunu açmaya başladı.. bir insan kendinin olmayan birşeyi nasıl isteyebilir ki, en azından bir çekinme bir utanma olur insanda yani.. çok ilginç...
ayrıcaa 2 ayık bir ilşki bu.böyle brşey taalep edebiliyorsa sağlam ayakkabı değildir bnden söylemesii

Canım 1.5 senelik bir ilişkim var . İyi kötü dargın barışık ayrılık falan derken gidiyor sorunlu bir ilişkide olsa gidiyor .
Ben erkek arkadaşımla beraberde kaldım bunun teklifini geç , imasında bile bulunmadı.
Hatta 1 ay falan olduğunda beraber kalmıştık , aramızda böyle bir laf söz konusu bile olmadı.
Yaklaşık 3 aydır görüşmüyorduk bugün 3 ay sonra ilk kez görüştük inanır mısın dudağımdan öpmedi bile biri görür yanlış anlar diye.
Özlemekse ikimizde özledik ama o sadece ellerimi öptü. O erkek değil mi ?
İlişkin çok yeni ve bana kalırsa istek art niyetli bir istek .
Aman dikkat et istisnalar kaideyi bozmasa bile bir erkek düşündüüğü bir kızı ateşe atmak istemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilin toplumda cok gorulen, asil amaci cinsel ihtiyaclarini karsilamak olan biri.

Bu tipler surekli degisik kadin arayisindan sikildigi vakit, elinin altinda devamli biri olsun isterler. Evlilik kelimesinin genckizlarda yesil isik anlamina geldigini bildikleri icin bu kelimeyi cogu zaman agizlarina alirlar, ayni zamanda da guven uyandirirlar.

Bu arada henuz 2 aylik bir iliski olmasina ragmen, mini etege karismalar, tum sifrelerin ona verilmesi, sahiplenme pozlari falan bir de ustune bana ait olman lazim gibi klise, maco erkek pozlarina da girerler ki baglamanin son perdesidir bu.

Bunun tek amaci cinsellik. Muhtemelen sen de cok hos bir hatunsun. Senle beraber olursa, bir sure sonra yeni birini bulana ya da hevesini aldiktan sonra yok yurumuyo, yok hazir degilim, yok cok baski yapiyorsun gibi basini duvarlara vurmana sebebiyet verecek biri gibi gorunuyor.

Gercekten seven ve evliligi dusunen bir erkek yataga yogunlasmaz, sevgiye, saygiya ve kaliteli zaman gecirmeye odaklanir.

hiç sağlam bir insan değil erkek arkadaşın.hemen ayrıl.bu yontulmazda,bundan koca olmaz canım.gözü dönmüş bunun.sana hiiiiiiç değer vermiyor,ayrıl tatlım 24 yaşındasın bak,Allah iyi niyetli birini çıkarır karşına,daha çok gençsin canım.

Sonradan yazılanları okudum da otel ayarlamak falan ne demek, iki ay ya iki yıl olsa tamam. Ayrıca tanımak icin soru sormanız gayet normal sanırım gercekten erkek arkadasınızın aklı baska seylerde baksanıza sorularınıza bile sorgulama diyorsa. Ne saçma

+ bir de bir sürü kisi yazan arkadasın erkek olduğunu falan dusunmus, ismi cinselliği cagristiriyormus (ne alaka anlamadım) ya da ilk konusuymus, cinsellikle ilgiliymis falan diye. Affedersiniz ama burada suçlanan erkek ne kadar art niyetliyse konu sahibinin erkek olduğunu düşünenler de en az onun kadar art niyetli.

Son düzenleme:

tatlım ,google emenuela yaz anlarsın..film serisi var bu ismin..o yüzden, bilmeden konuşmuyoruz..

ohooo 2 ay da cinsellik istenir mi bana çok yanlış geldi, güvenme derim 2 ay da ne evlilik hayali, sevgilimi düşünüyorum, hayatta öyle bir şey diyemezdi.

Sakın duygu sömürülerine, ıslak kedi yavrusu bakışlarına kanma derim,
Çünkü sonunda üzülen sen olursun,
Sende istedin oldu, yalan mi? der çıkar işin içinden.
Eğer hala evlilik beklentin varsa bu kişiden, benim durumum bu dersin,
işine gelmez arkasına bakmadan kaçar zaten.
Ben artık hiçbir erkeğe inanamaz güvenemez oldum, nasıl kendi zevklerini için masallar yazıyorlar
27 değil isterse 37 yaşında olsun, eğer bir kişinin erkek yada kadın fark etmez,
amacı evlilikse farklı yaklaşır, seni istiyorum ne demek açık açık söylemiş zaten niyetini.
Lütfen mümkünse arama sorma hatta o ararsa tepki bile verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…