Bizim zamanımızda diyorum,16 yıllık evliliğim yeni bitti,flört hatta nişanlılık döneminde bile evlilik öncesi cinsel ilişkinin bahsi bile geçmezdi.
En fazla sinemaya gider,eleele tutuşur,mektuplar yazardık.Ben ve benim yaşıtım bir çok arkadaşımda bu şekilde evlendik.
Bizim erkek arkadaşlarımızın,nişanlılarımızın cinsel ihtiyaçları yokmuydu ?Bunun teklifi bile olmazdı,utanılırdı.
Şimdi ne oldu da erkekler evlilik öncesi cinselliği şart koşar oldular??
Konu sahibi kardeşim,sakın ha ,sakın bu ilişkiyi hemen bitir.Seni 5 dk görebilmek için koşa koşa yanına gelebilecek,seni her fırsatta görmek isteyecek ,sadece elini tutmaya razı gelip bundan şikayet etmeyecek,seni ve aileni tanımak isteyecek,ilersi için planlar yapacak bir erkeği bekle,bul.
Şu an ki erkek arkadaşın gibi arıza erkekler sana ancak dert olur,başıan bela olur,hayat boyu mutsuz olursun.
Canım... Bilmiyorum benim eski konularımı okuyabilir misin ? "rahat bir ilişki" adlı konumu.
Ben senin sevgilinde , kendi eski erkek arkadaşımı gördüm resmen.
Burda inan bana sanırım tek kaderdaşın benim :)
Sadece beni dinle ... Ve ayrıl. Hatta ayrılma, ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum kesin kararımdır de ve senden ayrılmasını bekle.
%99 ihtimalle senden ayrılacak ve sen de iyi ki bişeyler yapmamışım diyeceksin canım.
Ben asla doğru bulmuyorum bunların açık açık konuşulmasını. 2 aylık ilişkide her yeri birlikte gezip gördünüz, her şeyi yaptınız bir cinsellik mi kalmış ?
2 ayda her şey bitti sıra ne çabuk cinselliğe geldi ?
Hayır yıllar olur 2-3 yıl olur anlarım. Ama üzgünüm 2 ayda bunu diyen adamla karşılaştıysan canım, arkanı dön ve arkana bakmadan ayakların popona değe değe hızlıca koş
Hmmm.. dmek sen de yaşadın böyle bir olayı, senin adına da üzüldüm ama şimdi ondan kurtulmuş olmana da çok sevindim. Çok teşekkür ederim, sağol:) ben de öyle yapacağım, ona istemediğimi söyleidm bana bozuk atıyor,yarın konuşuruz dedi, uyuyacakmış. Ben kesin tavrımı koruyacağım, o da gidecek.. asıl niyeti o zaman daha çok belli olacak..ben de gayet rahat olacağım ve pişmanlık duymayacağım.. Çok iyi bir yöntem gerçekten..:) konularını da okuyacağım canım, çok teşekkür ederim, sağol..
Ben de o an çok üzülmüştüm bana bunları söylediğinde. Kesin tavrım belliydi. Ve beni bıraktı :)
Sen ayrılma o zaten ayrılacak. Aynen pişmanlık duymayacaksın. Bozuk atması bile belli etmiş zaten. Ben diyemedim sen de "madem cinsellik istiyorsun bas imzayı o zaman" dersin. Bu ne aptallık ya erkeklerdeki ? Evlen kardeşim o zaman dimi ? Yaşında müsait hey allahım bak yine eski mevzular aklıma geldi.
senın bu duruma bakıs acın nedır?
Yanii, evet yaşında müsait işin de var, dahası ne? yok öyleymiş de, yok böyleymi şde, hepsi bahane. Gerçekten sevselerdi, anlayışl karşılayıp, sabırla bekleyip evlenelim o zaman derlerdi.. ama yok, öyle yapmadılar işte.. Beni de bırakacak eminim, yarın akşam konuşuruz derken, bana zaman tanıdı resmen düşünüp fikrimden cayarsam diye.. ama caymayacağım, aynı kararlılıkla sürdüreceğim düşüncemi.. istemiyorsa keyfi bilir.. artık hiç umrumda değil, niyetini anladıktan sonra gözümden düştü bir kere.. bu arada, senin konunu da okudum, bence kurtulduğuna sevin, hatta göbet atmalısın, boşu boşuna eskileri düşünüp de üzülme, sinirlenme. İnan böyle kişiliksiz birine değmez, sana layık değilmiş ki şuan yanında değil zaten..
seven erkek yada kadın sevdiği insanı arzulayabilir buna çok normal bakıyorum.Fakatt zorla isteğini gerçekleştirme çabası içinde olanlardan hayır beklememek lazım.Bende evlilik öncesi ilşkisiye karşıyım.karşımdaki adam benden byle birşey talep ederse ona güzelce anlatırım istemediğimi ama halen zorluyorsa , bırakır giderim bilirim ki hayır geelmez.
seven erkek yada kadın sevdiği insanı arzulayabilir buna çok normal bakıyorum.Fakatt zorla isteğini gerçekleştirme çabası içinde olanlardan hayır beklememek lazım.Bende evlilik öncesi ilşkisiye karşıyım.karşımdaki adam benden byle birşey talep ederse ona güzelce anlatırım istemediğimi ama halen zorluyorsa , bırakır giderim bilirim ki hayır geelmez.
Aynen canım ondan kurtulduğum için birkaç garibe sadaka filan vereceğim :)
ayrıcaa 2 ayık bir ilşki bu.böyle brşey taalep edebiliyorsa sağlam ayakkabı değildir bnden söylemesii
Sonradan yazılanları okudum da otel ayarlamak falan ne demek, iki ay ya iki yıl olsa tamam. Ayrıca tanımak icin soru sormanız gayet normal sanırım gercekten erkek arkadasınızın aklı baska seylerde baksanıza sorularınıza bile sorgulama diyorsa. Ne saçma
+ bir de bir sürü kisi yazan arkadasın erkek olduğunu falan dusunmus, ismi cinselliği cagristiriyormus (ne alaka anlamadım) ya da ilk konusuymus, cinsellikle ilgiliymis falan diye. Affedersiniz ama burada suçlanan erkek ne kadar art niyetliyse konu sahibinin erkek olduğunu düşünenler de en az onun kadar art niyetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?