Sorun 'Benim'

Fiziksel aktivitem hiç yok, dışarı çıkamıyorum zaten. Tek hareketim ev işleri onları da mecburen yapıyorum. Bir ara düzenli spor yapmaya çalıştım, çocuklarla pat küt yapıyordum, sonra bıraktım. Haklısınız hiç isteğim de yok şimdi zamanım da. Kadın doğuma gitmeyi de düşünüyorum ancak hastaneler bu haldeyken gidemiyorum.

Fiziksel aktivitem hiç yok, dışarı çıkamıyorum zaten. Tek hareketim ev işleri onları da mecburen yapıyorum. Bir ara düzenli spor yapmaya çalıştım, çocuklarla pat küt yapıyordum, sonra bıraktım. Haklısınız hiç isteğim de yok şimdi zamanım da. Kadın doğuma gitmeyi de düşünüyorum ancak hastaneler bu haldeyken gidemiyorum. Um
Korkum acıyacak diye değil artık tabii bazen acımayacağını bildiğim halde tedirgin oluyorum. Korkum ilişkiye girmek, hiç istemiyorum. Eşimle ilgili bir sorun yok dediğim gibi, bahsettiğiniz durumlar yok. Her zaman ağlamıyorum ama bazen dediğiniz gibi eşim dayanamıyor haklı olarak bir ihtiyaç sonuçta bense aşırı isteksiz oluyorum ama onu kırmak istemiyorum. Hadi olsun diyorum ama o kadar istemiyorum ki kendimi çok kötü hissedip ağlamaya başlıyorum. Zaten eşim bunu anladığında bırakıyor, o da kendini kötü hissediyor. Gerçekten kurtulmak istiyorum. Hastanelere gitmeye korkuyorum, salgın döneminde oldu tam bir de. İlk iş olarak doğum kontrol hapını bırakacağım. İşe yaramazsa ve salgın biraz hafiflerse mutlaka doktora gideceğim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Şimdilik özelden bana yazar mısınız?

Keçiboynuzu dışında hangi yiyecekler olabilir. Araştırdım pek bir şey bulamadım.

doğum kontrol hapı kullandığımda nedense ben de de öyle bir durum olmuştu. Bıraktıktan sonra eski halime döndüm. Ama benim öncesinde bir isteksizliğim yoktu kullanmaya başladıktan sonra hissettim, psikolojik olarak kötü hissettiğim için bıraktım.

Ben ilk nedenin doğum kontrol hapı , 2. nedenin ise evliliğin ilk zamanlarında yaşadığınız zorluklar olduğunu düşünüyorum .Prezervatif kullanmaya başlayıp , psikoloğa gitseniz tahminim sorununuz düzelecek.

Eşimle konuyu sakin sakin konuştuk. O da kendini suçladı sana çok mu yükleniyorum diye. Mesela şimdi aklıma geldi gün içinde sürekli sevişmeyi ima eden sözleri, hareketleri oluyor ve çok rahatsız oluyordum, bu gecede mi rahat edemeyeceğim diye düşünüp duruyorum akşama kadar. Bunu oba söyledim bir süre bıraktı bu huyunu. Sonra tekrar başladı, üstümde baskı oluşturuyor bu durum. O da yapısı böyle dışadönük biri ister istemez yapıyor. Aslında önceden bu sözleri, davranışları rahatsız etmezdi son zamanlarda rahatsız oluyorum.

Hapı bırakacağım ancak psikologa gitmeyi çok istesem de şu an çok zor. Umarım düzelir.

Keçiboynuzu dışında hangi yiyecekler olabilir. Araştırdım pek bir şey bulamadım.

cikolata tabisi

bal falan da derler, klasik mesir macunu turevleri de.

ama benim bildigim keciboynuzu ozellikle kadinlara oneriliyor, yukarida yazdiklarim genel erkek kadin icin oneriliyor.

ya bence bu cok etkili,
tabi ki bu konular cok goreceli, etkilemeyen kisiler de vardir muhakkak, kendinizi o yuzden kendiniz bilirsiniz yine.
Ornegin eskiden boyle degildi dediginiz zamanlarda daha mi aktif bir yasaminiz vardi?

Benimki bundan olabilir
Yeni dogum yaptim, bebegim 4bucuk aylik
Cok yoruluyorum aksam olunca ohhh yatacam diyorum, esim avina yaklasinca ben korkan geyii gibi oluyorum
Zaten en kotu iste banyo yap sacini kurut...
Çok normal valla.
Ben doğum yapalı 16 ay oldu.
Bebeğim ve iki çocuğum daha var. Tüm gün birlikteyiz, ev işidir şudur budur. Akşama enerji kalıyor mu insanda. Hadi diyelim kıvama geldik, banyoyu dert ettiğim bile oluyor yani
Bizimkisi enerjisizlikten

Doktorunuza danisin ve kan tahlili de yaptirin. Bazi haplarin dozu cok yüksek oluyor. Belki farkli bir tane daha iyi gelir. Gecmis olsun

Bastırılmış tecevuz fantezin mi var ne

Bütün yazılanları okudum hapı bırakın spiral taktırabilirsiniz, prezervatif daha iyi aslında sizin hormon sağlığınız açısından, bunun yanında terapiye de ihtiyacınız var cinselliği gereksiz görmek psikolojik bir sorun. Youtubeda bu konuda çokça video var izleyin.

Şu an çocuklarımın biri 7 diğeri 10 yaşında kızım doğduktan sonra ciddi isteksizlik yaşamaya başladım ve bu yaklaşık 6 yıl sürdü. Ciddi sıkıntı da yarattı. Çok yoruluyordum ve dediğiniz gibi banyoya girmek tam bir işkence gibiydi. O tecavüze uğrama duygusu var ya çok iyi biliyorum. Hissettiğiniz her duyguyu ben de yaşadım emin olun. Ama evliliğimi bu şekilde noktalayamazdım çünkü eşim aynen eşiniz gibidir, ben aslında her şeyiyle sizinle aynı hayatı yaşıyorum, ilgili özenli yatakta azimli daha ne istenir ki bir eşten. Çözüm aramak için önce doğum kontrol hapını bıraktım yeterli farkı göremeyince arayışa girdim kadınlarda kafa rahatlığı olmadan cinsel isteğin oluşmadığını öğrenince melisa çayına başladım, bu akşamları biraz daha az yorgun hissetmemi sağlamaya başladı ama yetmedi en son afrodizyak etkili gıdaları araştırırken incir çekirdeği yağıyla karşılaştım ve denedim. Mucize beklemiyordum ama bir ayın sonunda ciddi bir fark olduğunu söyleyebilirim. Sabahları aç karınla bir çay kaşığı tüketiyorum, 3 hafta kullanıp bir hafta ara vererek sürekli devam ediyorum, akşamları da bir bardak melisa çayı içiyorum.
Cinsellik aslında insanı yormaz aksine enerji verir, kafanızdaki kalıpları kırmaya çalışın, eşiniz cinsellikte duygusal olarak da tatmin olduğunda beklediğiniz o şevkat dolu sarılmayı da yapabilecek hale gelecek emin olun. Tecavüze uğrama hissinden zevke geçiş mucize gibi gelecek size de, tahammülünüz ve enerjiniz artacak, çocuklar çok yoruyor biliyor ve sizi çok iyi anlıyorum ama bilin ki yarın bu günden çok daha iyi olacak, moralinizi yüksek tutun, başarabilirsiniz

Evet hapi birakin bakalim bir süre
Birde fındık ceviz pekmez enerji verici seyler yiyin. Ben adama hak veriyorum yani bunu isteyip beklemesi cok normal. Umarim düzelir.

ya bence bu cok etkili,
tabi ki bu konular cok goreceli, etkilemeyen kisiler de vardir muhakkak, kendinizi o yuzden kendiniz bilirsiniz yine.
Ornegin eskiden boyle degildi dediginiz zamanlarda daha mi aktif bir yasaminiz vardi?
Evet daha aktifim. İş için çıkıyordum, çocukları çıkarıyorum, spor yapmaya çalışıyordum.

İnanılmaz motive edici yazmışsınız, çok teşekkür ederim. Öncelikle yalnız olmadığımı bilmek, aynı sorunları yaşayan birilerinin olmadığını bilmek rahatlattı. Geçeceğini bilmek daha çok rahatlattı. Bilirsiniz bir sıkıntı halinde insan hiç geçmeyeceğini sanıyor ki çok uzadı zaten bu durum. İncir çekirdeği yağı ve melisa çayını not aldım.

Evet hapi birakin bakalim bir süre
Birde fındık ceviz pekmez enerji verici seyler yiyin. Ben adama hak veriyorum yani bunu isteyip beklemesi cok normal. Umarim düzelir.
Teşekkür ederim, umarım düzelirim. Eşime ben de hak veriyorum. Elinden geldiğince anlayışlı davranıyor, artık sorunu kabullendim. İçten içe biliyordum zaten. Çözmeyi de başarırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…