sorun bendemi yaa??

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
kızlar 3 hafta önce eltim beni alışveriş yaptıkları bi mağazaya götürdü bayadır alışveriş yapıyolarmış elden taksit yapıyormuş giyimle alakalı. neyse beraber gittik ben bi kaç parça bişey aldım biraz para verdim. geçen günde bi akrabaya iftara gidicez bana mesaj atmış canım gelirken oraya götürmek için para getirirmisin diye bende 3 haftadamı ödüyoruz yoksa adam bişeymi dedi borç için dedim. oda yok bişey demedi araya bayram giriyor hem ayda bir ödeyince 20 20 olmuyo anladınmı kendin vermek istersen kendin ver falan yazmış uzun uzun bişeyler yazmış ama paran varmı diye hiç sormuyo ben borcumu biliyorum ee ayda bi kere maaş alıyorum borcumu ne zaman ödeyeceğimide biliyorum ki borç benim adıma ve öderkende 20 ödemem daha fazla öderim bana bunu söylemesi benim çok sinirlerimi bozdu en son atarlı bi şekilde mesajlar yazmış bende cevap yazmadım iftara gittiğimiz akşamda bi tek beni hoş geldin diye öptü sonrada bi daha hiç konuşmadık bazen diyorum benmi abarttım sorun bendemi ama kendimi çok kötü hissettim napıyım bayrama daha 15 gün var neden bana böyle bişey deme gereği duydun ki ben daha yeni alışveriş yaptım ordan. ve paran varmı dye sormadan yanında para getirirmisin diyo sonrada ben sana paran varsa dedim bişey demedim diyo.normalde iyi anlaşırdık ama geçende konu açmıştım gerizekalı diyo bana sinirlerim bozuluyor diye. en sonda yazmış ben kendi salaklığıma yanayım insanlara iyilik yap kötülük olarak dönsün yazmış bende hiç bişey yazmadım bunun konuyla alakası ne allah askına ben kotu bişeymi yaptım ona oyle diyor artık kafam basmıyor yemin ederim ben anlamıyorum siz olsanız napardınız. yazarmıydınız küs durmamak için yoksa bırakırmıydınız zamana.içimede sinmiyor küs küs

ne demek gerizekali ya, hic hoslanmadigim seyler benim. Bir insanin samimiyeti ne olursa olsun salak geri zekali gibi laflar etmesi hic dogru degil. ikinizde ters gununuzdeymissiniz.

ne demek gerizekali ya, hic hoslanmadigim seyler benim. Bir insanin samimiyeti ne olursa olsun salak geri zekali gibi laflar etmesi hic dogru degil. ikinizde ters gununuzdeymissiniz.
en sonki konuşmamızda gerizekalı gibi bi laf etmedi zaten ama onla alakalıda konu açmıştım ondan yazdım bilmiyorum kim haklı kim haksız bende

Aranızdaki genel muhabbeti bi kenara bırakalım. Sadece para mevzusu için:
Dükkanın sahibi kendi tanıdığı ve anladığım kadarıyla çok alışveriş yaptıkları için dükkan sahipleri onlara özel imtiyaz tanımış, kredi kartsız senetli satış gibi. Sizi de oraya götürdükten sonra, gerçekten de araya bayram girerse, ki bayrama bir hafta civarı var, sizin ödemeyi geciktirmeniz halinde o insanlarla kendi arasının bozulma ve imtiyazını kaybetme endişesine kapılmış olabilir. Yani sizin adınıza kesilmiş apayrı bir borç onu ilgilendirmez, ama arada kendisinin kalacağını falan düşünüp kendince uyarmaya çalışmış.
Havada uçuşan gerizekalı lafları, eltilerin birbirlerine uzun uzun mesajlar yazması falan daha farklı ve ilginç meseleler tabii.

BOrcunu unutma diye demiştir ya ..
kötü niyetle dediğini düşünmüyorum. .
Hem çocuk gibi küslük nedir :)

Iyıde mağaza sahibi araya bayram giriyor dıye kımseden taksitlerini erken ödemesini istemez ki..

Çok çok bayramdan sonraya devrolur ödemeler..

Biraz saçma olmuş..

bana yazdığında 2 hafta vardı bayrama ve ben zaten bayrama bırakmayacaktım bana borcumu hatırlatıyor olsa bile herşeyin bi üslubu vardır canım yarın gelirken yanında para getirirmisin diye yazmış varmı yada varsa diye yazabilirdi yada ilk başta yazdı madem o zaman söyleseydi araya bayram giricek bilmem ne diye

sanırım mağaza sahibiyle arası iyi müşteri olarak sizi o getirdiği için sorumluluk altında kalmak istemıyor borcunuzu hemen ödemenizi istiyor yada ağırlık koymaya çalışıp sizi yönetmeye çalışıyor... takılmayın soğuksa soğuk durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…