Aynı evde yaşamıyoruz belki ben açıklayıcı yazmadım kanamam olduğu için annemin yanımda kalmasını istedim ama olmadı malesef annesi geldi o kaldı yanımda benim evimde bı odaya çekilip yapıldı konuşmalar. Bende onu yapmak istiyorum sınır koymak istiyorum ama gerçekten beni öyle güzel kandırıyor ki işin sonunda hep haksız olduğuma inandiriliyorum bu arada eşim kızımızla çok ilgili kızımada kıyamıyorum ya değişik duygular umarım anlamışsınızdır beni.
Anladım, tabiki iyi bir babadır burada konuştuğumuz şey asla o değil.
Anneler babalar çocuklarını istediklerinde çok güzel öanipule edebiliyorlar ben bunu gördüm. Malesef eşimde etkileniyor.
Hata onda ve ailesinde önce bunu kabul et.
Kendini suçlamak tan vazgeç. Hani sen suçlanılmışsın teyzen neden geldi annem yoruldu diye. Annesi hem gelip sana bakmaya gönüllü olacak hem de evine gelen misafirden yorulmaktan şikayet edecek. Gelmeseymiş o zaman?
O istiyor ki kimse sana gelmesin gitmesin sen ve oğlu onun himayesinde dönün.
Çok var böyle anne o yüzden hiç mi hiç şaşırmıyorum.
Sen eğer eşini seviyorsan ve ona inanıyorsan çabalayıp bir şeyler düzelsin diye uğraşabilirsin. Önce gidip gelmeleri, müdahaleleri azalt.size karılıyolarsa başta direk engelleyemezsin ama gidip gelmeyi azaltırsan, aramayı sormayı azaltırsan buda Bi başlangıçtır.
Kendi aileni de arttırma bu süreçte sadece karı koca olun.
Evinizde huzurlu mutlu oldukça eşin bunu arayacaktır ve ikinci üçüncü şahıslara daha az ihtiyaç duyacaktır.
Halihazırda bir sorun yoksa git kavga et asla demiyorum ama ilk sıkıntılarında cevaplarını ver. Eşine göstere göstere hakkını savun.
Senin değiştiğini görmelerini sağla. Umarım herşey düzelir zamanla