SORUN BEN DE Mİ ??

aynen yani çocuğuna bu kadar bağlıysan evlendirmeseydin evlendikten sonra bu gereksiz sahiplenme beni delirtiyor zaten herkes ana kuzusu benimde annem babam var ama asla eşime bbu şekilde davranmazlar genelde erkek anne babaları yapıyor bunu eşim herkese aynı seviyede duruyor ne ailesini ne beni kırıyor sağolsun o böyle olmasa herşey daha kötü olurdu

zaten kayınbabamdan ayrıca bu yüzden nefret ediyorum sanki ben o saate kadar yalan söylemişimde dışarda kötü bişe yapmışım gibi imalar etti

İnsanlar haddini bilse bu akrabalık ilişkileri ne güzel yüreyecek ama yok illaki o burunlar her konuya sokulacak. Herşeye salça olunacak.
Bence vicdan azabı yapmana gerek yok.
Namusuna laf edecek kıvamda insanları evinde istememen kadar normal bir şey yok.

Haklısın valla en iyisini yapmışsın

Hiç vicdan yapma. Karı koca kalsınlar evlerinde siz evlenmeden önce nerede kalıyorlarmış. Kızlarıda yarın öbür gün bunalır sizin basınıza atmaya kalkısır. Sakın taviz verme eşinle güzelce konus. Gerekirse surat yap geldiklerinde gülerlik gösterme. Güler yüzü hak etmiyor cünkü böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…