Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne geldiyse başıma zaten bu aşırı düşünme kılı kırk yarma aşırı hassas olma yapamıyorum edemiyorumdan gelid başıma işleri iyice çıkmaza sürdüm kafamı allak bullak ettim kendi kendimi mashvettim çıkmazlara düştüm mutsuz umutsuz çok zor bir duruma düşürdüm kendimi hayattan yaşamaktan bezdim bu yüzden bu kadar hassas yapıda olmak beni mahvetti
e çocuk ağlamıyo muydu?Benim kızıma 12 den sonra bişey vermezsem düşünemiyorum bile o çığlıkları :)))
ok o zaman
09:00 kahvaltı
11:00 ara öğün(meyve)
13:30 öğle yemeği
15:30 devam sütü/mama mı yani anne sütü yerine verdiğin şey
18:00 yoğurt
böyle mi?
şunu anladım ki ne yapıp yapıp toparlanmam lazım bu bebeğe benden başka bakacak kimse olmadığına göre benim toparlanmam lazım depresyona giremem bu lüksüm yok çünkü bir bebek var ortada ve sahipsiz kalır gücümü kazanmam lazım nasıl kazanacağım peki....
Bebeğininin gün ışığına yani d vitaminine ihtiyacı var. hergün giydir arabasıyla parka çıkart.Hem havalar tam soğumadı.Baktın güneşi görüyorsun fırrrr sokağa fırlamanız lazım.O da nasıl sevinir dışarı çıkacak diye sana bunu verdiği tepkilerlede belli eder.beraber parkta oturun etrafı seyredin.Yanına neneler, teyzeler, ablalar uğrar zaten.Muhabbetleriniz olur.Ya da senin gibi bir anneyle tanışıp kaynaşırsın.Biraz sosyalleşmen lazım.ama yinede yapayanlız olduğumu düşününce işin içinden çıkamıyorum yaa offff bozuk plak gibiyim sabahtan beri aynı şeylerri söyleyip duruyorumm
ama aksam yine acikabilir, aksamda kendin ayarlarsin, sütmü ezmemi diye
hep olmayan şeyleri istiyorum bebeğimi alıp olsaydı eğer tabii anneme gitseydim o bana öğretseydi bak kızım şöyle yapıcan böyle yapıcan deseydi bana yardım etseydi korkma üzülme ben varım yanındayım deseydi ya da böyle bi kayınvalidem olsaydı ya da bi yakınım ne bileyim teyzem halam vs ama benim hayattta kimsem yok kii ben ne talihsiz ne zavallı biriyim şimdi bu bebek de öyle olcak off keşke baştan bunları düşünebilseydim ama kendimin böyle olacağını biilemedim bu kadar kötü olabilceğimi hiç düşünemedim doğum sonrası depresyon diye birşey hiç duymamıştım bile.... Her zorluğu aşıyordum bir şeklide ama bunu aşamıyorum ....