• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bebeğim ve çok yanlızım...

komşuluk ilişkilerim vardı hatta gün bile yapmıştık geçen yıl ama maalesef bu yıl kapımı çalan pek kimse yok malum yardım isterim diye çekiniyo herkes :((((

Eşin tüm bu yaşadıklarınla ilgili ne diyo peki?
Ynai onunla paylaşıyo musun yaşadıklarını sana hiç birşey söylemiyor mu?

bazı arkdaşlar bebeğin çok mu gazlı falan yazmışlar bilmiyorum ki nasıl anlaşılıyo gazlı olduğu???

Temel sorun bende bebeğe bir düzen oluşturamadım 7 alık oldu kızım ama hala ne uyku düzeni ne yeme düzeni ne ek gıda hiç birşey yolunda değil biberonda almıyo zaten pek. Bunları dert ediyorum ben bakamıyorum bebeğe diye üzülüyorum yardım alabileceğim kimse de yok tek başına bakabilecek kadar yeterli de değilim sorun bu. Bu sorunu nasıl çözecem işte onu bilmiyorum....

Eşin tüm bu yaşadıklarınla ilgili ne diyo peki?
Ynai onunla paylaşıyo musun yaşadıklarını sana hiç birşey söylemiyor mu?

paylaşıyorum o da beni suçlu görüyo herkes bebeğine çocuğuna hatta ikiz üçüz bakıyo sen çok yetersizmişsin bilseydim böyle olacağını çocuk yapmayı bırak seninle evlenir miydim hiç diyor artık. çok zayıf bir kişiliğin varmış deyip duruyo :(((

bazı arkdaşlar bebeğin çok mu gazlı falan yazmışlar bilmiyorum ki nasıl anlaşılıyo gazlı olduğu???

Temel sorun bende bebeğe bir düzen oluşturamadım 7 alık oldu kızım ama hala ne uyku düzeni ne yeme düzeni ne ek gıda hiç birşey yolunda değil biberonda almıyo zaten pek. Bunları dert ediyorum ben bakamıyorum bebeğe diye üzülüyorum yardım alabileceğim kimse de yok tek başına bakabilecek kadar yeterli de değilim sorun bu. Bu sorunu nasıl çözecem işte onu bilmiyorum....

Eğer maddi durumun yeterliyse çocuk bakımından anlayan bir komşuna söyle günde 6-7 saat gelsin sana yardımcı olsun ayda belli bir miktar verirsin.Senin bu durumdan çıkman için tek yol bu.Çünkü sen bu şekilde devam edersen aynı şeyler devam edip durucak.
Bence senin psikiyatristten önce düzenli bir psikoloğa da gitmen şart canım.Biraz çaba inş.Allahın izniyle atlatırsın bu süreci.

Son düzenleme:
öyle birini bulmam şart aslında sabah gelse akşam gitse hem bana biraz destek olur hemde belki kendime güvenim gelir bu iyi fikir ama nerden bulabilirim işte bu sorun.... Böyle biri yok maalesef çevremde...

böyle birinine gerçekten ihtiyacım var hem bana öğretir bebek bakımını hemde kendime güvenim gelir belki ama esas sorun da bu ya işte böyle biri yok ki çevremde....

öyle birini bulmam şart aslında sabah gelse akşam gitse hem bana biraz destek olur hemde belki kendime güvenim gelir bu iyi fikir ama nerden bulabilirim işte bu sorun.... Böyle biri yok maalesef çevremde...

Komşularına söyle belki onların tanıdığı vardır ya da eşinin bir iş çevresi yok mu?o iş arkadaşlarına söylesin yani istedikten sonra çok rahat bulursunuz böyle birini hele ki ücretli olacağı için bulman daha da kolay olur.

bana yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar bir öneri sunacak ya da birşey yapabilecek olan birileri var mı???

bebekli hanımların gidip bebek bakımını öğrenebilecekleri kalabilecekleri bir kurum ya da kuruluş yok mu bildiğiniz?? Çocuk esirgemeler var ama onlar kimsesiz çocuklara yurt oluyo öyle biryer değilde bebeğimle kalabileceğim bebek bakımını öğretebilecek bir yer devletin bir kurumu yada ne bileyim ücretli bir yer de olabilir??? Böyle bir yer var mıdır ki???

arkadaşlar zor durumda kaldım yardıma ihtiyacım var ne olur birşeyler yapın yada bir şeyler söyleyin kalakaldım böyleee.....

bebekli hanımların gidip bebek bakımını öğrenebilecekleri kalabilecekleri bir kurum ya da kuruluş yok mu bildiğiniz?? Çocuk esirgemeler var ama onlar kimsesiz çocuklara yurt oluyo öyle biryer değilde bebeğimle kalabileceğim bebek bakımını öğretebilecek bir yer devletin bir kurumu yada ne bileyim ücretli bir yer de olabilir??? Böyle bir yer var mıdır ki???

Böyle bir yer yok.

Adresi verinde gelelim biz ne yapabilirizki anlamadım fikir verilmiş yeterince zaten..7 aylığa kadar iyi kötü getirmişsin burda vakit kaybedene kadar sana faydası olan yerlere sitelere göz at..

yardım ve fikir istiyorum lütfen kimseyi kırmak istemem ama zor durumdayım diyorum dalga geçer gibi mesajlar geliyo hassas bir konu 7aylık bir beebk söz konusu lütfen diyorum başkada birşey demiyorum çünkü kimseyle çekişecek halim yok derdim bana yetior zaten...

yani sonuçta bebek üşütmemek yemek yerken yada emiyosa emerken zorla agzına tıkıp bogmamak yıkarken diikat etmek lazım onun dışında zaten ilk aylarda hemen büyüyo ve ayaklanmaya başladıgında Allah korusun kafasını falan biryere çarpmamasına dikkat etmek lazım yani kaç aylıkken ne yedirilir vesaire onu nettede bulursun eşinde var hem

Back