bebegımı emanet edebılecegım guvenılır bı yer var mıdır acaba?? Boyle bı yer bılıyor musunuz??
bir düzeni yok ki yavrumun annesinin hastalıklı beyni yüzünden ...
bir düzeni yok ki yavrumun annesinin hastalıklı beyni yüzünden ...
peki ben bebek bakımını yanlız basaramazsam bana yardım edecek bır yer yok mudur?? bebeği emanet edecek bir yer değil de bebeğime bakmayı öğretecek yardım edecek bir yer???
sen artık düzenini oluşturursun zaten daha 7 aylık şimdiden sonra da düzeni oturur.ama akşamları en geç saat 10:00 da yatırmaya çalış canım.
Şimdi sabah 09:00 gibi kahvaltısını versen ama tabi bu saat kalkışına göre değişir çocuk 6 da kalktı 9 a kadar bekliycek hali yok ama yatış kalkış saatleri düzene girerse saat 09:00 gibi kahvaltı.Kahvaltı da da daha önce dediğim karışımı dene hem zaten kaşık mamasını yemiyormuş ya belki daha önce yazdığım karışımı sever.
kahvaltıyı böylelikle hallettik
Kahvaltıyla ilgili sorun var mı??
Sağlık ocağına git,aile hekiminizden sizin bağlı olduğunuz bir hemşireniz olacak.Onunla konuşup sana yol göstermesini isteyebilirsin.Bir de bebekler rutini severler, Bu rutine bebeğini ve kendini alıştırmalısın.Birde her dönemin kendine ait rutini olur ve yeni alışkanlıkla edinir.Bunlarada uyum sağlarsın zamanlaÖzelden bana msnini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışacağım.Ayrıca sana bir kitap tavsiye ediyorum orada E.A.S.Y (eat:beslenme, aktivity:aktivite zamanı, sleep:uyku, your time:sizin zamanınız) açılımı bu ve bu program ile ilgili yol gösterici bilgiler var.Kitabın adı "Bebek Bakım Sorunlarına Mucizevi Çözümler" Tracy Hogg6 & Melinda Blau.peki ben bebek bakımını yanlız basaramazsam bana yardım edecek bır yer yok mudur?? bebeği emanet edecek bir yer değil de bebeğime bakmayı öğretecek yardım edecek bir yer???
Bir düzeni var ki uyuyor.Sen bebeğinin hareketlerini takip et.Işık onun yüzünde ve hareketlerinde:)şimdi uyuyo uyku düzeni yok diyorum ya bir düzen oluşturamadım hala
kahvaltıyı anladım peki sonra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?