Sorumsuz sevgili

Çok afedersiniz ama siz sevgilinizin annesi misiniz? Yani yazılarınıza bakıyorum geleceği, işi, ders çalışması, okulu vs annelerin dertleridir bunlar. Mal bu siz kocanız olacak yönünden bakın. Neyle geçineceğiz, mesleği ne, evi-arabası var mı, düğün dernek olacak mı, nerde yaşayacağım, mobilya koltuk rengim nasıl olsun, ne güzel bakıyor bana, ne hoş sözleri, bi cafe de çay içip sohbet mi etsek? gibi. Ne bu içi geçmiş anne edası. Ailenize diyin şimdilik rafa kaldırdım yüzük takma işlerini pandemi de bi taraftan az durun diyin. Bir de ne hissettiğinizi anlamak istiyorsanız bir süre ayrı kalın 1-2 ayda anlarsınız sizin için ne ifade ettiğini. Allah tamamına erdirsin hayırlısıysa inşallah.

Sorumsiz sevgili değil sevmeyen sevgili

Eklentiler

• D5E44464-CE35-492D-8F40-EB51494788B4.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 38
  • E2359818-7BEE-4C78-A56F-3B4873DBFCDF.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 24769D66-29BB-4EC7-930C-33A5B9B1DFE4.webp
    29 KB · Görüntüleme: 38

Adamin annesi niye senin annene bu aciklama yapmak zorunda? Annen senin lafina degilde, elin kadinin lafinami bakiyor?

Ikinizde olgun degilsiniz. Evlilik bu, zorla olacak bisey degil. Bu telaş niye? Adam istemediği işi yapiyormuş zaten. Bir yandan iş, diğer taraftan ders çalişmak ne kadar zor biliyormusun? Dahada yaşi 25. Erken evlenmek için.

"Yav hemen evkenmeyecez, bir nişab olsun, sinavdan sonra evleniriz" diyeceksin simdi. O bile insaba baski verir. Onun hazirliklari maddi manevi.. Sonrada yok bayram oldu aile ziyareti, yok aileler yakinlaşmadi, birsürü tantana. Üstelik sinavi geçeceği mechul. Hadi geçmedi, 1 yil daha nişanli kalacakmisin? Yok, bu defa evliliği diretirsin. Eh adam niye annesinin evinde rahat ders çalişabilirken, binbir borca girip kendi evine çiksin?

Aynisi senin içinde geçerli. Niye hem ders çalişip, hem evin temizliği yemeğe osu busunu yapmak istiyorsun? Ki annenin evinde rahatça ders çalişmak varken.

2 seçenegin var, ya gerçekten adami artik rahat birakirsin ve bu evlikik olayini rafa kaldirirsin. Yada beklentileriniz uyuşmuyor diye ayrilirsin. Baski ile evlilik olmaz.

Burdan bakınca, birbirine destek olamayan, ilişki yerine birbirine ebeveynlik yapıp baskı yapan bir çift gibi görünüyorsunuz. Kendimi sevgilinizin yerine koydum. O kadar sıkışık bir psikolojide olup biraz manevi desteğe ihtiyacı olabilir. Sorumsuz çalışmıyor vb. Diye konuşmak yerine alıp karşınıza bir şeye mi ihtiyacın var diye konusabilirsiniz. Erkeklerde gelecek kaygısı çok yoğun olunca kendileri olmaktan çıkabiliyorlar.

Ya da siz çok haklısınız. Cidden sorumsuz baba olacak kapasiteye sahip degil, evlenince bütün yük sorumluluk sizin sırtınızda olacak. O zaman da bu ilişkiyi bitirmek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…