- Konu Sahibi DeathlyHallows
-
nasil yanu anlamadimGerçekten böyle mi yapıyorsunuz
Konu sahibine yazdım size değil. Yani çocuğun yanında sevişiyorlar mecbur diye.nasil yanu anlamadim
Siz maasinizla ne yapiyorsunuz? Yani evin gecimine katkiniz nedir? Cocugunuza kim bakiyor? Kayinpederi kafalayip oda alma konusunda kendi yaniniza cekebilir misiniz? Evde bos baska oda var mi? Eger varsa cocuga tam takim oda almasaniz da o besigi o odaya koyamaz miydiniz 3 senedir ne beklediniz? Simdilik sorularim bu kadar
Zaten ya aldatılıyordur ya da aldatılmak üzeredir. Böyle bir adamın yapacağı bişey buçocuğun bütün ihtiyaçlarını konu sahibesi karşılıyormuş.
kv ye de yardım ediyormuş zaten asgari ücret alıyormuş.
Gerçekten böyle mi yapıyorsunuz
tamam :) ama iğrenç bir durum degil mi?Konu sahibine yazdım size değil. Yani çocuğun yanında sevişiyorlar mecbur diye.
Oturup sorunlarınızı konuşamıyor musunuz? Bu şekilde elbette bunalımda olursunuz, yardim alın, aile danışmanına gidebilirsiniz, yada esinizin hatrini saydığı aile büyükleri haricinde biriyle bu konuyu istişare edebilirsiniz, ama üzerini kapatmayın sorunlarınızın, yıpranan siz olursunuz32 yaşında olgun olması gereken bir yaşta fakat hala cocuk. O da çalışıyor bende. Akşamdan akşama görürüz birbirimizi izin günümüzde kızımızla ilgileniriz bazen arkadaşla buluşur bende o da yok kimseyle görüşmem. Ciddi anlamda bunalimda olduğumun farkındayım yorgunum. İnatciyim o odayi aldırmak için demediğimi birakmadim o da bırakmadı. Ama daha ne yapabilirim bilmiyorum iyi gittim iyi olmadım kötü gittim kötü de olmadım hiç birşey olamadım onun gözünde o da benim gozumde hiç birşey olmuyor artik
Çocuğun psikolojisini mahfetmek demek bu. Kesinlikle iğrenç. Ya gerçekten nasıl insanlar nasıl hayatlar var, bir mantığa oturtmak mümkün deği.tamam :) ama iğrenç bir durum degil mi?
Esiyle gayet guzel bolusulmus o zaman masraflar. Hani her seyi konu sahibi kendisi karsiliyormus gibi yazmis da. Cocugun masrafi anneden,borclar ve diger harcamalar babadan. Bana makul geldi. Adamin tek kusuru cocugun odasi hakkinda doldurusa gelip dan dun konusmasi bence.çocuğun bütün ihtiyaçlarını konu sahibesi karşılıyormuş.
kv ye de yardım ediyormuş zaten asgari ücret alıyormuş.
Ben de oyle dusundum.Evde 3 oda var olduğunu düşündüm
Biri Kv kp in biri sizin diğeri de oturma odası mı
Yani o oda boş değildir mutlaka içinde birşeyler vardır Kv onlardan vazgeçer mi
Konu oda takımı almak mı çocuğun odasını ayırmak mı
Eşiniz çocuğa yatak alıp diğer odaya girmesine mi karşı binlerce liraya tam takım oda almaya mı
Yoksa kp o odayı çocuğa vermem mi istemiyor
Çözüm ille de barbi ki cicili bicili oda değil
Alın bir bazalı yatak bir küçük dolap oyuncaklar için sepet yere bir minder halı örtü her neyse oldu bitti
Bazen orta yolu bulmak gerekir
Bir de kp evi ödüyor demişsiniz hem de eşiniz borcum çok diyormuş
Bu ev kaç oda ve kim ne kadar ödüyor
Çocuk bakıldığı için bir arada yaşamaktan da şikayetçi değilsiniz anladığım kadarı ile
Bu nedenle çocuğun odasını ayırın biraz daha büyüyünce okul çağına gelince onun da istek ve ihtiyaçları ile oda takımı alırsınız
Ben de oyle dusundum.
Eger musait oda varsa cocugun su anki besigini bile insan alir goturur oraya koyar,bir de gardrop alir, oyuncaklari icin de iki uc kutu tamamdir bitti sana oda.
Esasen zaten asgari ucretli bir annenin cocuguna binlerce liraya oda takimi almasi mantiksiz. Bence adam buna karsidir.
3 yasinda kocaman cocuk,beraber ayni odada yatilir mi yatili mektep gibi
Esiyle gayet guzel bolusulmus o zaman masraflar. Hani her seyi konu sahibi kendisi karsiliyormus gibi yazmis da. Cocugun masrafi anneden,borclar ve diger harcamalar babadan. Bana makul geldi. Adamin tek kusuru cocugun odasi hakkinda doldurusa gelip dan dun konusmasi bence.
Beraber yasamak onlarin tercihi ama. Cocuklarina bakiyorlardir,ayri eve ciksalar 1500 liraya ya kira verecek ya da cocuguna bakici tutacak.ay dark nesi makul.
adamın parası kv kp in ev kredisine gidiyor. yani kadının parası ortak çocuklarına kv sinin ihtiyaçlarına adamın parası kendilerine ait olmayan eve.
çocuğun odasınıda kızın babası alacakmış zaten. masraf olur pahalı vs sorunu yok yani.
Kp maasiyla evin kredisi karsilaniyor bence gayet guzel bir isbolumu olmus.
E ilk mesajda kp evin kredisini oduyor demis. Sonradan duzeltme yaptiysa aralardaki mesajlarini okumadim ben.hayır işte kocası ödüyormuş krediyi.
mutfak kadında.
kocası krediyi ve kendine özel harcama yaptığı kredi kartını ödüyormuş sadece.
E ilk mesajda kp evin kredisini oduyor demis. Sonradan duzeltme yaptiysa aralardaki mesajlarini okumadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?