Sorumlulukları yerine getiremeyen eş

çocuğun bütün ihtiyaçlarını konu sahibesi karşılıyormuş.
kv ye de yardım ediyormuş zaten asgari ücret alıyormuş.

Siz o odayı alsanız
Benim borcum varken sende para vardı ve bana vermedin dicek
Ve bidaha parasal anlamda size güvenmeyecek
Bence saklamıssınız paranızı ilerki günlere saklamaya devam edin

Oturup sorunlarınızı konuşamıyor musunuz? Bu şekilde elbette bunalımda olursunuz, yardim alın, aile danışmanına gidebilirsiniz, yada esinizin hatrini saydığı aile büyükleri haricinde biriyle bu konuyu istişare edebilirsiniz, ama üzerini kapatmayın sorunlarınızın, yıpranan siz olursunuz

Cocugu icin şimdiye kadar hicbirseyi yapmadı sutunu bile almaz.

Şu cümle bence ne yapmanız gerektiğini özetliyor..

çocuğun bütün ihtiyaçlarını konu sahibesi karşılıyormuş.
kv ye de yardım ediyormuş zaten asgari ücret alıyormuş.
Esiyle gayet guzel bolusulmus o zaman masraflar. Hani her seyi konu sahibi kendisi karsiliyormus gibi yazmis da. Cocugun masrafi anneden,borclar ve diger harcamalar babadan. Bana makul geldi. Adamin tek kusuru cocugun odasi hakkinda doldurusa gelip dan dun konusmasi bence.

Evde 3 oda var olduğunu düşündüm

Biri Kv kp in biri sizin diğeri de oturma odası mı

Yani o oda boş değildir mutlaka içinde birşeyler vardır Kv onlardan vazgeçer mi

Konu oda takımı almak mı çocuğun odasını ayırmak mı

Eşiniz çocuğa yatak alıp diğer odaya girmesine mi karşı binlerce liraya tam takım oda almaya mı

Yoksa kp o odayı çocuğa vermem mi istemiyor

Çözüm ille de barbi ki cicili bicili oda değil

Alın bir bazalı yatak bir küçük dolap oyuncaklar için sepet yere bir minder halı örtü her neyse oldu bitti

Bazen orta yolu bulmak gerekir

Bir de kp evi ödüyor demişsiniz hem de eşiniz borcum çok diyormuş

Bu ev kaç oda ve kim ne kadar ödüyor

Çocuk bakıldığı için bir arada yaşamaktan da şikayetçi değilsiniz anladığım kadarı ile

Bu nedenle çocuğun odasını ayırın biraz daha büyüyünce okul çağına gelince onun da istek ve ihtiyaçları ile oda takımı alırsınız

Ben de oyle dusundum.
Eger musait oda varsa cocugun su anki besigini bile insan alir goturur oraya koyar,bir de gardrop alir, oyuncaklari icin de iki uc kutu tamamdir bitti sana oda.

Esasen zaten asgari ucretli bir annenin cocuguna binlerce liraya oda takimi almasi mantiksiz. Bence adam buna karsidir.

3 yasinda kocaman cocuk,beraber ayni odada yatilir mi yatili mektep gibi

Zaten hep gösteriş üzerine kurulu ki hayatlar

Konu sahibini tenzih ederim onu ve yaşamını bilmem

Evimi satıyordum bakmaya geldiler evin bir kısmı kolili ama evde büyük eşya yok sayılı eşya var

Evi gezdiler vs neyse böyle garip bir tavırla neden eşyamız olmadığını vs sordular

Bu arada mesleğimizi de biliyorlardı Nasıl böyle bir evde oturuyorsunuz eve neden kartonpiyer yaptırmadınız vs dediler

Ev dediğimiz yaşam alanı işimizi gördüğü kadar yeter

Mağaza vitrini gibi süslü ama hiç kullanılamayan bir ev yerine her cm sinin tadını çıkaracağım artan para ile de huzurla yaşayacağım bir ev istediğimi kimse anlamıyor

Konu sahibi, oğlumu odasında bir bazalı yatak bir masa bir yere monteli kitaplık bir de küçük dolap var

Bunlar takım vs değil

Oğlum ilkokula gidiyor özel okulda okuyor hobi kursları vs gayet maliyetli

Bunları bak ben böyle yaşıyorum diye övünmek için yazmadım eşya dediğimizi ihtiyaç ile sınırlı tutup paramızı daha işe yarar alanlara harcamalıyız

Ayır çocuğun odasını yavaş yavaş alırsın eşyasını da

ay dark nesi makul.
adamın parası kv kp in ev kredisine gidiyor. yani kadının parası ortak çocuklarına kv sinin ihtiyaçlarına adamın parası kendilerine ait olmayan eve.
çocuğun odasınıda kızın babası alacakmış zaten. masraf olur pahalı vs sorunu yok yani.

Beraber yasamak onlarin tercihi ama. Cocuklarina bakiyorlardir,ayri eve ciksalar 1500 liraya ya kira verecek ya da cocuguna bakici tutacak.

Adamin maasiyla fatura mutfak
Kadinin maasiyla cocugun masraflari
Kp maasiyla evin kredisi karsilaniyor bence gayet guzel bir isbolumu olmus.

Ayri eve ciksalar uzerine kira odeyecekler,bakici tutacaklar. Bunlari kim karsilayacak bebisim? Hayat zor maaslar kus kadar

Faturayi mutfagi koca karsilasin,ben cocuga sut almadi diye adama sorumsuz nasil diyeyim allah carpar valla

Bakın genellikle sorunlar hep kv kp ile yasamaktan kaynaklı. Hepimiz evini ayır diyoruz ama cogunlukla olan su cıkar ilişkisini göremiyoruz. Okuduğum konularda hep kp ev kredinizi ödüyor kv maaşını bize veriyor biz onların evinde oturduğumuz için kira vermiyoruz vs diyip mutsuzum cunku kv kp ile yasıyorum diyorlar. Kardeşim o zaman sen mutluluğunu ev kirasına emekli maaşına sahip olacağın bir eve satmış oluyorsun. Sen ev aldır kredi ödet sonra da ben sizi istemiyorum de. Yanlıs. Demen gereken eviniz de sizin olsun paranız da ev ev üstüne olmaz az yerim kısa giyerim ayrı yasarım olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…