- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi DeathlyHallows
Çocuk bir kere uyanıp sizi sex yaparken görse onun travmasını ömür boyu atamaz..Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk bir kere uyanıp sizi sex yaparken görse onun travmasını ömür boyu atamaz..Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
Cinsellik hakkında pek konuşmayi sevmem lakin şöyle bir açıklık getireyim birbirimizi her konuda ihmal ediyoruz..yoo cidden merak ettim cevabı. o uyurken sevişiyosunuz ya da hiç sevişmiyosunuz. ikisi de aynı derece sıkıntı.
Çocuğun yanında yapmıyorum tabi kitam tersine çok çok önemli bir soru. 6 aydan itibaren odayı ayırmak gerekliliği bilimsel bir gerçeklikken aynı odada yatarken ya sevişmiyorsunuz ya da baya çocuğun yanında cinsellik.
köyde 10 çocukla aynı odada yatıp sevişen eski kafalardan ne farkı kalıyor?
zaten daha büyük sıkıntılarınız da var ama bence çocuğun psikolojik gelişimi için bunu da es geçmemelisiniz.
Ev ortak. Bu evin kredisi bitene kadar birlikteyiz sonra ayrı eve geçeceğim o odayı almak için savaş veriyorum eivn icinde eşimle haftalardir konuşmuyoruzpeki ev kredisi bitince de oturmaya devam edeceksiniz?
tapu kimi üzerine inşallah kp in değildir bayılırım.....
eğer hep onlarla oturacaksanız dediğinizi yaptırın
çocuğuna oda istiyorsanız alın.. böyle ömür geçmez
Oda var eşimin kabul etmeme sebebi sueekli borcum var diyor aslinda yok
Fazla mı abarttınız. 3 yaşıdaki çocuk nasıl anlayacak ne olduğunu. Kesinlikle yapılmaması gereken bir durum evet ama yinede travma filan da sanmıyorum olacağınıÇocuk bir kere uyanıp sizi sex yaparken görse onun travmasını ömür boyu atamaz..
Fazla abartmadim...gercek bu...Fazla mı abarttınız. 3 yaşıdaki çocuk nasıl anlayacak ne olduğunu. Kesinlikle yapılmaması gereken bir durum evet ama yinede travma filan da sanmıyorum olacağını
Bide gururlu numarası yapıyor.Onların yüzünyırtılmış.Aynı benımkıler gıbı.Paraları benden alınca iyi.Ama parayı ne yaptın dıye sorunca sen ne demek istiosun.Gurursuz kadınların sırtından gecınen pislikler.Aç gozunu aptallık etme.Çocugun her seyden onemlı ve sen cok degerlısın.Yıldım bole aılelerden.İnanın denemedigim laf kalmadı en başta besiginin çıtasıni kocam kirdi yine anlamiyor cocuk besigine sigmiyor artık. Diyorum ki ben alip ben ödeyeceğim bu seferde diyor ki sen ne demek istiyorsun ben alamaz mıyım a getiriyor lafi
O zaman sevişmiosunuz.Sadece calısıp para getırıosunuz.Borc oduosunuz.ÖlemiCevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
EvettKendi paranı kazanıyor ve milletin karnını doyuruyorsun birde kv kp istemedi diye oda yapamıyorsun. İyi de niye onlara soruyorsun ki. Para senin çocuk senin eee keyif de senin. Git al. Ve lütfen kendinize biraz değer verin.
Ben olsam bir ev tutar kızımın odasını oraya kurarım Kocan da seni istiyor seviyorsa gelir ha yok gelmedi mi cehennemin dibine kadar yolu var.
Ailesinin karnını doyuruyorsun diye minnet edeceğine bide horozlanıyor.
Dedigim gibi birbirimizi her konuda ihmal ediyoruz özel yaşamımız oldukça az birlikte vakit geçirmiyoruz birşeyler yapmayız ya da yılda bir iki özel gün yok o da neymis modunda.ben hediyemi alirim ama karşılık bulmam annesinin ihtiyaçlarını da karşılarım ama yinede yaranamam. Boyle düşündükce bende kendime kiziyorumO zaman sevişmiosunuz.Sadece calısıp para getırıosunuz.Borc oduosunuz.Ölemi
Evliliğiniz böyle nereye kadar yürür cinsellik olmadan, birbirine vakit ayırmadan,hiçbirsey paylaşmadan olur mu hic ve daha çok gençsin. Eşin kaç yaşındaEvett
Dedigim gibi birbirimizi her konuda ihmal ediyoruz özel yaşamımız oldukça az birlikte vakit geçirmiyoruz birşeyler yapmayız ya da yılda bir iki özel gün yok o da neymis modunda.ben hediyemi alirim ama karşılık bulmam annesinin ihtiyaçlarını da karşılarım ama yinede yaranamam. Boyle düşündükce bende kendime kiziyorum
32 yaşında olgun olması gereken bir yaşta fakat hala cocuk. O da çalışıyor bende. Akşamdan akşama görürüz birbirimizi izin günümüzde kızımızla ilgileniriz bazen arkadaşla buluşur bende o da yok kimseyle görüşmem. Ciddi anlamda bunalimda olduğumun farkındayım yorgunum. İnatciyim o odayi aldırmak için demediğimi birakmadim o da bırakmadı. Ama daha ne yapabilirim bilmiyorum iyi gittim iyi olmadım kötü gittim kötü de olmadım hiç birşey olamadım onun gözünde o da benim gozumde hiç birşey olmuyor artikEvliliğiniz böyle nereye kadar yürür cinsellik olmadan, birbirine vakit ayırmadan,hiçbirsey paylaşmadan olur mu hic ve daha çok gençsin. Eşin kaç yaşında
6 Aydan sonra oda ayırmak gerek diye bilimsel bir şey yok ama tabi ki çocuğun yanında cinsellik asla olmamalı. İster Yenidoğan olsun ister 3 yaşında.tam tersine çok çok önemli bir soru. 6 aydan itibaren odayı ayırmak gerekliliği bilimsel bir gerçeklikken aynı odada yatarken ya sevişmiyorsunuz ya da baya çocuğun yanında cinsellik.
köyde 10 çocukla aynı odada yatıp sevişen eski kafalardan ne farkı kalıyor?
zaten daha büyük sıkıntılarınız da var ama bence çocuğun psikolojik gelişimi için bunu da es geçmemelisiniz.
Ya bu nasl hayat böyle, neden bu şartları kabul ettiniz neden bu şartlara çocuk getirdiniz. Çok üzücü.Yorumlar gerçekten dusuncelerim için etkili oldu.. Evimiz bir evet ödediği kredi şu anda birlikte oturdugumuz evin kredisi. Ayrı eve su an çıkamam önce o kredinin bitmesi gerekiyor. Esime defalarca söyledim ben kizim icin birşey yapaamayacaksam çalışmamin ne anlamı var diye ama anlamıyor. Ve ciddi ciddi kavga ediyoruz tartışıyoruz surekli. Ben asgari ücret artı primle çalışıyorum eve hem yemek kartımi hem maaşımi bırakıp sadece yol paramı alıp birikim yaptım. Babamın evine de dönmem çünkü al birini vur otekine
misali. En iyisi karşıma alıp doğru düzgün konusmak olacak dediğiniz gibi yoksa işler hiç yoluna girmeyecek.
Gerçekten böyle mi yapıyorsunuzYa kusura bakmayin ama evde kv kp var sevisecek tek yee odaniz cok afedersiniz de siz artik cinsel kimligini ogremmeye baslamis 3 yasinda fotokopi makinesi gibi herseyi kaydedip taklit eden cocugunuz ile ayni oda da mi sevisiyorsunuz ya bu cok kotu bir durum kizinizin psikolojisi icin daha da vahim bi am dusunemedim bile off
Besikte yanimizda