- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
- Konu Sahibi DeathlyHallows
Senin maaş nereye gidiyor o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi parandan neden alacaksınArkadaslar merhaba kendime çok buyuk sorun ettiren bir derdim var ve ne yapacagimi bilmiyorum.
Esimle 4 senedir evliyim 3 yaşında bir kızım var ikimizde çalışıp kayınvalidem lerle birlikte oturuyoruz. Evin bütün ihtiyaçlarıni biz karsiliyoruz sarece evimizin kredisini kayinbabam ödüyor. Faturalar mutfak harcamaları diğer aklınıza gelen hersey.
Eşim sigara içer benim öyle bir sorunum yok üstüme başıma da öyle cok birşey almam ama kızımın hiçbir şeyini eksik etmek istemem
Lakin kızımın odasini ayırmak istiyorum ve eşime o odayi aldıramıyorum. Surekli borcumuz var deyip geciyor ev kredisi dışında ödediği tek borç kredi karti o da yuklu bir şey değil. Kayinbabam almayın dedi diye almıyor biliyorum. Bana eğer bu konuyu uzatirsan annenin evinden oda bak bile dedi. Aşırı kavga ettik üç haftadır doğru dürüst konuşmuyoruz. Ve benim para konulari yüzünden psikolojim bozuldu.
Fiyat araştırması yapıp çalıştığım yerden çok uygun bir fiyata buldum cebimde birikmiş param da var bu harcama için sizce artık onunla bu konu yüzünden konuşmaktan vazgecip alayım mı odayı.
Ya da onu nasil ikna edebilirim yardimci olun lütfen yoruldum. Cocugu icin şimdiye kadar hicbirseyi yapmadı sutunu bile almaz.
böyle bir adamı terketmemek,böyle bir evlilikten kurtulmamak için ne bekliyorsun?
- Ev senin değil , kendi kurallarının olduğu bir ev değil, bir başkasının anne babasıyla beraber yaşıyorsun
- Evde sözü geçen başka insanlar var,onlara biat ediyorsun
- Para kazanıyorsun ama kendine harcayasiniz
- Eşin ilgili bir koca değil,seni sevmiyor.
- Harika bir evliliginiz,renkli bir cinsel hayatınız yok ( aynı odada kalan çocuk ve yan odada yaşayan kaynana kaynatayla böyle bir yorumda bulundum)
- Eşin ile iletişim yolları kapalı, senin fikirlerini önemsemiyor
- Eşinin kızın ile iletişim yolları da kapalı. Sadece üretim aşamasında katkıda bulunmuş
- Eşin çocuğunu benimsemiyor,ona değer vermiyor.
- Esin çocuğun maddi yükünü omuzlamiyor
- Eşin seni hayat arkadaşı değil anne baba evinde yaşarken eve gelip gecelerini renklendiren ama artık sadece başını şişiren bir insan olarak görüyor ve yola seninle devam etmek istemediğini belirten incitici laflar söylüyor.
Çocuğunuz sizin odanızda mı kalıyor??? İyi de 3 yaşına gelmiş zaten bir şekilde ayırmanız gerekiyor artık odasını, bu anlamda fazla vaktiniz kalmamış. Burdan yürüyün, bu zamanda bak çok ucuza buldum, daha beklersek çocuk askerlik çağına girecek falan deyin bence
Evle ilgili şimdilik cok bir sıkıntım yok tek derdim esime sorumluluklarini ogretmekCocugunuzun odasindan evvel evinizi ayirin.
Besikte yanimizdaçocuk şu an nerede yatıyor?
Evin masrafları kredi kartı borcu kızımın ihtiyaçları benim ihtiyaçların yol param ve asgarî ücret alıyorum yanlis anlaşılmasın nasıl yetiniyorum ben bile sasiriyorumSenin maaş nereye gidiyor o zaman
Oda var eşimin kabul etmeme sebebi sueekli borcum var diyor aslinda yokEvde boş oda var da mı eşiniz kabul etmiyor? yoksa boş oda yok mu?
Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..3 yaşında çocukla aynı odada kalıyorsunuz. nasıl sevişiyorsunuz?
bence en önemli sorun bu. 3 yaşındaki çocuk herşeyi anlayabilecek kapasitede. eşinizi ikna etmek için konuya burdan girin. ve gerçekten çocuk psikolojisi için önemli olduğunu düşünüyorum.Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
3 yaşında çocukla aynı odada kalıyorsunuz. nasıl sevişiyorsunuz?
Cevap bile gerektirmeyen bir soru bence..
peki ev kredisi bitince de oturmaya devam edeceksiniz?Yorumlar gerçekten dusuncelerim için etkili oldu.. Evimiz bir evet ödediği kredi şu anda birlikte oturdugumuz evin kredisi. Ayrı eve su an çıkamam önce o kredinin bitmesi gerekiyor. Esime defalarca söyledim ben kizim icin birşey yapaamayacaksam çalışmamin ne anlamı var diye ama anlamıyor. Ve ciddi ciddi kavga ediyoruz tartışıyoruz surekli. Ben asgari ücret artı primle çalışıyorum eve hem yemek kartımi hem maaşımi bırakıp sadece yol paramı alıp birikim yaptım. Babamın evine de dönmem çünkü al birini vur otekine
misali. En iyisi karşıma alıp doğru düzgün konusmak olacak dediğiniz gibi yoksa işler hiç yoluna girmeyecek.
Ben bunu kastetmiştim işte. Siz açık konuşmuşsunuz :)bence en önemli sorun bu. 3 yaşındaki çocuk herşeyi anlayabilecek kapasitede. eşinizi ikna etmek için konuya burdan girin. ve gerçekten çocuk psikolojisi için önemli olduğunu düşünüyorum.