• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruma bakabilir misiniz

Face konusunda ben çok eskiden kapattım 7 sene önce yani o yıldan bu yana kullanma gereği duymadık. Bu mu tuhaf olan anlayamadım?

Dediğim gibi 'içimiz rahat etsin diye faceleri kapattık' ifadesi bana tuhaf geldi.

insanlar iki yüzlüdür karpuz değilki içini açıp bakasın içindekileri bilemezsin sonuçta bu ablanın hayatı ve kimseyede bu kadar güvenme madem için bu kadar rahat değil açıkla ablana sana neden şifresini vermiyor de gitsin içinde tuta tuta nereye kadar ablanın içi rahatsa bu kadar destek ol sal gitsin su akar yolunu bulur
Daha önce kaç kere ablamı ağlatmış birine güvenemem. Ablama seni seviyorum deyip de sonraları sevmiyordum onu öylesine söyledim diyen birine mi güveneceğim? İlişkide net olunur, bi öyle bi böyle olunmaz ben bu ilişkiye destek veremem.

Siz karışmayın.Ablanızın ilişkisinin bir garantisi olmayacağı gibi, sizin ilişkinizinde bir garantisi yok. Herkes kendi işine bakmalı bence , ablanız doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta.

bana ilginç gelen konu, neden kendi ilişkinin çok iyi olduğunu üzerine bastıra bastıra söylerken ablanın ilişkisini kötülemen. keşke kendi ilişkinden bahsetmeden bu konuyu açsaydın o zaman farklı yorumlar alırdın

Siz karışmayın.Ablanızın ilişkisinin bir garantisi olmayacağı gibi, sizin ilişkinizinde bir garantisi yok. Herkes kendi işine bakmalı bence , ablanız doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta.
Haklısınız sizin yorum daha da mantıklı geldi bana.

Hanımlar sakin olalım, konu sahibesi kendini net ifade edememiş olabilir, aramıza yeni katılmış, daha ilk dakikadan kırmayalımHoppa
Siteyi kullanmaya hakim
Konusunda kendini ifade edemedi belki,
Ama yorumlardaki tarzı hoş değil.

Ayrıca kendini ifade edemeyen vs eden farkını hepimiz biliyoruz ablam başta sen

bana ilginç gelen konu, neden kendi ilişkinin çok iyi olduğunu üzerine bastıra bastıra söylerken ablanın ilişkisini kötülemen. keşke kendi ilişkinden bahsetmeden bu konuyu açsaydın o zaman farklı yorumlar alırdın
Bana inat olsun diye kendi ilişkisini anneme söyleyip evleneceğim demesi üzerine ben de kendi ilişkimi yazdım ki anlayabilesiniz diye. Kimsenin gözüne sokma gibi bi niyetim yok ilişkimi.

Siteyi kullanmaya hakim
Konusunda kendini ifade edemedi belki,
Ama yorumlardaki tarzı hoş değil.

Ayrıca kendini ifade edemeyen vs eden farkını hepimiz biliyoruz ablam başta sen
Demek ki kendimi ifade edemedim diyelim. Sonuçta ilk konum ve biraz anlaşılır yazamamış olabilirim. Kimse dört dörtlük olmak zorunda değil.

Daha önce kaç kesiz re ablamı ağlatmış birine güvenemem. Ablama seni seviyorum deyip de sonraları sevmiyordum onu öylesine söyledim diyen birine mi güveneceğim? İlişkide net olunur, bi öyle bi böyle olunmaz ben bu ilişkiye destek veremem.
sizin destek vermeniz yada vermemeniz o kadarda önemli değil ablan evliliğe evet demişse napabilirsinki sen de diceğini bırak gitsin

Ablanla sakince tartışmadan konuş. Baktın fikri sabit herkes kendi hayatını yaşamakta özgür. Bırak yaşayarak öğrensin. Sen vicdani yükünü atmış olursun en azından.

Rica etsem yaşınız sorabilir miyim? Ona göre konuşma tarzımı düzeltebilirim. Tecrübeli olabilirsiniz ama bu karşınızdaki kişiyle bu derece konuşma şekliniz benim açımdan hoş değil. Hatalarımız neyse ona göre güzel bir dille karşımızdakine söyleyebilirz. Yaşım 26 ama yaşıtlarıma göre gayet sakin bir hayatım var. Kimseye de eleştiri yapmam. Söz konusu ablamsa ve onun hayatıysa sorgularım elbette. Ayrıca ilişkisi bitsin de ben rahat edeyim gibi bir düşüncem de asla olmadı. Bilip bilmeden itham etmeniz açıkçası yerinde bir davranış değildi.
38 yaşındayım ilk olarak. İkinci olarak inatla yanlis anliyorsun. Bak her yorumunda ayni şeyi yaziyorum sana, disaridan bu şekilde görünuyorsun. Biz yabanciyiz ve her ne kadar sen buraya görüş alma amacıyla yazdan da aslında bizim seni nasip algiladigimizin zerre önemi yok ama aileden biri bu cümleleri sarf ederse (ki bu kadar insan benimle ayni şekilde algiladiysa durumu aileden birinin de ayni şeyi söylemesi çok olağan) çok uzulursun. Eğer gerçekten yazdiklarinda samimiysen CIK ablanin karsisina ve sörf bana inat olsun diye benden önce evlenmek için boyle bir ilişkiye girdiğini ve mutsuz olduğunu düşünüyorum de. Kiza karesi içime sinmiyor gibi bahanelerle siginma. Yine doğru bir is yapmis olmazsin ama en azindan dürüst olursun. Bak sen burada senin ilişkin hakkında yorum yaptik diye nazil rahatsız oldun. Üstelik bizi tanimiyorsun bile. Bir de ablani düşün. Kendi oz kardeşi sürekli ilişkisini yargiliyor, çocukça diyor ve ahkam kesiyor. Acaba kendini nazil hissediyordur bir kiyasla. Bizim sana karsi bir dusmanligimiz yok olamaz da çünkü seni tanimiyoruz ama tekrar ediyorum disaridan boyle gorunuyorsun.

Ben 26 yaşındayım ablam da 27 yaşında ikimizin de sevgilisi var ben 7yıldır beraberim ablamın da 6 yıldır arkadaşıydı, geçtiğimiz yazdan beri de sevgililer. Ben sevgilime her zaman güvenirim içim hep rahat ona karşı sonsuz güvenirim her istediğimi yapar elinden geldiğince hiçbir zaman terslemedi beni hatta face kullanıyorduk onu da kapattık içimiz rahat olsun diye 7 senedir de kullanmıyoruz hiçbir sosyal sitede de üyeliğimiz yok o böyle şeylere karşı ki ben de karşıyım zaten. Ablamın face hesabı var sevgilisinin de var bazen aşklarını herkese ilan etmek için fotoğraf video müzik falan paylaşırlar bana saçma geliyor çocukça geliyor geçen dedim hatta çocuk gibisiniz diye ona bozuldu ama kendileri bilir sonuçta ama aşkını sosyal paylaşım sitelerinde zaman bangır bağıranlar bana bi saçma gelirdi her zaman. Her neyse ben ablamın sevgilisine güvenmiyorum çünkü ablamı sevdiğine inanmıyorum ablamla arkadaşken oğlanın sevgilisi vardı baya derindi aşkları aklında da hep o kız var ben bunu biliyorum ve oğlan ablama face şifresini vermedi hiç ben gizlisi saklısı olduğunu düşünüyorum çünkü ablam ona her zaman şifresini verir oğlan da ablamın hesabına girer istediği zaman. Abartıyorsun diyebilirsiniz belki ama ben gerçekten inanmıyorum ablamı yarı yolda koyup gideceğine inanıyorum çünkü aşkı yok ha seviyordur ama sevgili olarak sevdiğini sanmıyorum. Ablam bu insanla evlilik planları kuruyor dediklerine göre bu yaz evlenecekler ama benim içime sinmiyor olmasın istiyorum sonuçta ablam üzülmesini istemem evlilik kolay bişey değil sürdürmek zor iki kere düşünmek gerek evlenmek için. Ki ablamın da oğlanın da işi yok. Benim içime sinmiyor ne yapmam lazım kızlar çok mutsuzum.
belkıde ıcten ıce kıskanıyorsun onu evlenecegı ıcın ne dersın ??????

Back