Eh iste baya baya kuyruk Acun varmis. Su an resmen intikamci gibi görünmüyorsun tatli düşünceli kardeş ayaklarinda. İçine oturmuş anladigim kadariyla bu durum.hem sen isin iç yüzünü yazmazsan bizim içimize mi doğsun. Ablanin sana inat yapmasi icin, sörf senin evliliğin ertelensin diye evlenmek gibi büyük bir adim atabilmesi için zaten mantik olarak aranizin kotu olması gerekiyor. Ama bence durum pek öyle değil. Sen ahkam kesmek de ben hayat tecrübesi diyeyim ama durum bence sudur. Sen evlilik hayalleri kurarken ablan ciddi bir ilişkiye başladı doğal olarak da senin evlilik planin bir sure askiya alinmak zorunda kaldi. Senin de su an için içini yiyor. Saniyorsun ki ablan kiskancligindan, ondan önce evlenmeyesin diye bir ilişki kurdu. Bunun içinde tatlis ve düşünceli kardeş olarak onun ilişkisi bitsin de sen bir an önce mükemmel ilişkinin evlilikle taclandir diye ugrasiyorsun. Seni hic tanimiyorum kusura bakma ama yazdiklarindan çikan sonuç bu. Benim sozlerim hic bir anlam ifade etmez ama sen bu tavrini surdurursen aileden birileri de ayni şekilde düşünüp pat diye suratina vuruverir yine kotu duruma düşen sen olursun. O yüzden tekrar ediyorum karismaman gerekiyor. Herşeyi bir kenara Birak boyle davranirsan ve ablan da sana uyarsa belki de çok mutlu olabilecek bir evliliği engelleyecek sin. Bunun vebali de agir olur diye düşünüyorum.