Soruma bakabilir misiniz

Sadece ilişki göstermek için mi kullanılıyormuş sosyal medya?
Günümüzde bu böyle benim görüşüm bu. Kalbinde yaşamak varken sosyal medya üzerinde herkese ispatlama çabaları... Seven insan içinde sever sevdiğini sakınır saklar elaleme özelini göstermez.

Farkinda misin bilmiyorum ama su an sen yolunda giden bir ilişkiyi hem de oz ablanin ilişkisini bitirmeye merakli profili ciziyorsun. Kafalarimiz rahat sun diye acmiyoruz diyen sensin ki buna güvensizlik denir. Elinde hicbir kanit dayanak olmadan ablanin ilişkisini abuk sabuk yargilayan sensin. Ben sana ablanin sana söylenebileceklerini yazdim ve farkinda misin genel olarak ayni minvalde yorumlar gelmiş. Madem yorum almak istemiyordun konuyu niye actin.uğraşma kizcagizin ilişkisiyle. Onlar alti yol arkadaşlık yapmis. Yani o alti yol boyunca adam ablandan birşey saklama gereği duymamistir sadece arkadaş olduklari için. Sen kendi iliskinle ilgilen. Ablanla cok ugrasirsan Sonra biri cikip ahkam kesme, ne meraklisin yolunda giden ilişkiyi bitirmeye diyebilir.

Maşallah baya döktürmüşsünüz gördüğüm kadarıyla. Ben sadece onun sonunda üzülmesini istemediğimden ve görüşlerinizi ne yapmam gerektiğini sizlere danışmak için açtım bu konuyu. Bana kızasınız veya benim ilişkimi tartışasınız diye değil. Herkesin sevgisi aşkı kendine. Burda kalkıp da ben birinin ilişkisini sert bir dille yargılamam. Ama söz konusu ablam olunca banane(!) onun ilişkisinden diyemem. Benim ilişkime gelince bunu siz sorgulayamazsınız ve benimle senli benli konuşamazsınız. Ben seviyorsam ilişkimden de eminsem ve bu sene içinde evlilik planları kuruyorsam kimseye laf düşmez!

Aklında şüpheler varsa ablanla konuşa bilirsin.Onun dışında ortada adamı suçlayacak bir durum yok.Kendi sevgilini ve ilişkinizi göklere çıkarmışsın ablanın sevgilisini ve ilişkilerini yerin dibine sokmuşsun.Anlam veremedim.

Çünkü bana inat onunla sevgili olduğu için. Herşeyin farkındayım ben.

Çünkü bana inat onunla sevgili olduğu için. Herşeyin farkındayım ben.
İlk başta söyleyeceğin şeyi sonda söylemişsin belli ki bir kuyruk acın var kıskançlığını nereden nasıl çıkaracağını şaşırmış vaziyette masum tatlı kardeş ayağına ablanı baya baya yerme çalışmalarına girmişsin. Senin inadına başlamış bir ilişki devam eder miydi acaba önce bir bunu sor kendine, sonra da bazı şeyleri kılıfa sokmadan olduğu gibi anlatma yolunu seç. İnsanların özelini sosyal medyada paylaşması neden rahatsız etti ki seni bu kadar, sevgilin seni kısıtladığı için hür şekilde paylaşamaman ve kendini bu kalıba sokup zaten ben de sevmiyorum'culara soyunman olabilir mi tatlım ya da ablanın paylaşımı fazla beğeni alıp masallah'lar yorum kısmını doldurduğundan mi?? Yazımın bile bas bas bağırıyor ben ablamı kıskanıyoruuuummm diye. Sonra da gel ben ablamı düşünüyorum he tatlım he oldu devam et sen.

Ne ilgisi var inatla
Benim sevdiğimle evlilik planlarımız vardı. Geçen yaz da aileler tanıştı seneye yani bu sene düğün yapmak istiyorduk ablam da bunu bozmak için anneme söyledi ben de evleneceğim diye önce abla olur mantığıyla kendisinin önce olmasını istedi bizi bekletmek için yaptı. Olayın iç yüzünü bilmeden ağır eleştiri yapmayın lütfen.

Neden kendi ilişkinle,ablanin ilişkisini bu kadar kıyaslıyosun
Içine sinmeyen şeyleri uygun bir uslupla anlatabilirsin ama daha fazlasına karışma ablanla aran bozulur

Öncelikle şu senli benli tatlımlı konuşmalarınızı hiç hoş bulmadım. Belli ki sizin de bir kuyruk acınız var ki tanımadığınız bir insanı bu kadar yerme gafletini kendinizde buluyorsunuz. Yoksa siz de mi sosyal medyada aşkını dünyaya haykıranlardansınız?

Neden kendi ilişkinle,ablanin ilişkisini bu kadar kıyaslıyosun
Içine sinmeyen şeyleri uygun bir uslupla anlatabilirsin ama daha fazlasına karışma ablanla aran bozulur
Kıyaslama yok sadece canımı sıkıyor bu durum kendisini üzmesini istemiyorum hiç kimse de ablamı üzemez bazıları bunu kıskançlık olarak algılamış ama kendi düşünceleridir. Ablama anlatamıyorum zaten, çünkü o çoktan kabullenmiş bazek bana sorar istemiyor musun onu diye ben de içime sinmiyor diyorum sadece pek güvenmiyorum o oğlana diyorum.

Olayı iç yüzüyle anlatırsanız ona göre yorumlar alırsınız.O kadar farklı anlatmışsınız ki.Neyse yani ablanız sırf size inat evlilik gibi büyük bir karar alıyor öyle mi? Neden ablanızın gerçekten sevdiğini evlenmek istediğini kabullenmek istemiyorsunuz.Ben 26 yaşındayım bekarim işim gücüm yok 30 yasında bir abim var.Ve istiyorum ki abim işini gücünü oturtsun birini bulsun evlensin yaşı baya oldu.Ki abim yuzunden cok fazla sıkintilar yasadigimiz halde.Kendimden daha çok istiyorum onun bunları yaşamasını.Kardeşlik budur yahu sizin ki ne ben çözemedim.

Kendi ilişkini yazmayıp sadece ablanın iliskisinde seni huzursuz eden şeyleri yazsaydın bu sekilde algılanmazdın.
Tabiki ablanın mutsuz olmasını istemedigin icin bunları düşünüyosun
Ama her ilişkinin dinamigi farklıdır
Yinede sen kardeş olarak yanlış gördügün şeyleri ablana söyle

Sizin hali hazırda evlilik düşündüğüniz birisi yoksa böylr düşünmeniz gayet doğal. Ama 7 yılın içinde benim ilişkim şu an ablamı bekleme gibi de bir durumum yok çünkü işimde gücümdeyim çalışıp paramı kazanıyorum ablamın ve sevgilisnin işi yok ama evlenmek istiyorlar.

26 değilde 16 yaşındaki kızlar gibi yazmışsınız. İhtimaller dahilinde kimseyi suçlayamazsınız. Kendi ilişkiniz daha tuhaf geldi. İçiniz rahat etsin diye faceyi kapatmalar filan hiç sağlıklı değil.

Face konusunda ben çok eskiden kapattım 7 sene önce yani o yıldan bu yana kullanma gereği duymadık. Bu mu tuhaf olan anlayamadım?

Eh iste baya baya kuyruk Acun varmis. Su an resmen intikamci gibi görünmüyorsun tatli düşünceli kardeş ayaklarinda. İçine oturmuş anladigim kadariyla bu durum.hem sen isin iç yüzünü yazmazsan bizim içimize mi doğsun. Ablanin sana inat yapmasi icin, sörf senin evliliğin ertelensin diye evlenmek gibi büyük bir adim atabilmesi için zaten mantik olarak aranizin kotu olması gerekiyor. Ama bence durum pek öyle değil. Sen ahkam kesmek de ben hayat tecrübesi diyeyim ama durum bence sudur. Sen evlilik hayalleri kurarken ablan ciddi bir ilişkiye başladı doğal olarak da senin evlilik planin bir sure askiya alinmak zorunda kaldi. Senin de su an için içini yiyor. Saniyorsun ki ablan kiskancligindan, ondan önce evlenmeyesin diye bir ilişki kurdu. Bunun içinde tatlis ve düşünceli kardeş olarak onun ilişkisi bitsin de sen bir an önce mükemmel ilişkinin evlilikle taclandir diye ugrasiyorsun. Seni hic tanimiyorum kusura bakma ama yazdiklarindan çikan sonuç bu. Benim sozlerim hic bir anlam ifade etmez ama sen bu tavrini surdurursen aileden birileri de ayni şekilde düşünüp pat diye suratina vuruverir yine kotu duruma düşen sen olursun. O yüzden tekrar ediyorum karismaman gerekiyor. Herşeyi bir kenara Birak boyle davranirsan ve ablan da sana uyarsa belki de çok mutlu olabilecek bir evliliği engelleyecek sin. Bunun vebali de agir olur diye düşünüyorum.

insanlar iki yüzlüdür karpuz değilki içini açıp bakasın içindekileri bilemezsin sonuçta bu ablanın hayatı ve kimseyede bu kadar güvenme madem için bu kadar rahat değil açıkla ablana sana neden şifresini vermiyor de gitsin içinde tuta tuta nereye kadar ablanın içi rahatsa bu kadar destek ol sal gitsin su akar yolunu bulur

Rica etsem yaşınız sorabilir miyim? Ona göre konuşma tarzımı düzeltebilirim. Tecrübeli olabilirsiniz ama bu karşınızdaki kişiyle bu derece konuşma şekliniz benim açımdan hoş değil. Hatalarımız neyse ona göre güzel bir dille karşımızdakine söyleyebilirz. Yaşım 26 ama yaşıtlarıma göre gayet sakin bir hayatım var. Kimseye de eleştiri yapmam. Söz konusu ablamsa ve onun hayatıysa sorgularım elbette. Ayrıca ilişkisi bitsin de ben rahat edeyim gibi bir düşüncem de asla olmadı. Bilip bilmeden itham etmeniz açıkçası yerinde bir davranış değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…