Sorum korona testi pozitif çıkanlara

Siz nasıl ilaçları Asla içmeyin diyebildiniz hangi ilim hangi bilgiye dayanarak çok merak ettim.
Koviti daha tıp tanımadı çaresini kesin bulamamışken siz hangi ilim ile bukadar büyük bir vebal almaya insan canına kast etmeye çalışıyorsunuz.

Udi hindi ülkemizde yetişmiyor elin ülkesinden gelecek şimdi genlerimizi bozmasın.çörek otu ülkemizde tarım ilacı toprak yapısı bozuldu deniliyor organik olanı bulamazsak genlerimiz bozulmasın ))))
Alternatif tıp artık para kazanç kapısı oldu güvenilirliğini kaybetti

Arkadaşım dün test yaptırdı pozitif çıktı onda cuma akşamı başlayan titreme ve burun akıntısı vardı. Tat koku kaybı olmadı ağrı sızı da yok.

Boğazim hafif yanmayla basladi, öksürme ardindan ateş, sonra halsizlik 3 4 gun sonra tat koku kaybi olmuştu bende.
Ama herkeste farkli oluyor semptomlar, bugün test yaptirin iciniz rahat etsin.

Çok teşekkür ederim ben atlattım sayılır :) sadece suan tat koku kaybım var okadar çok şükür çok hafif atlattım normalde çok ağır geçiyormuş. Belkide normak gripti bilemiyorum test yaptırmadık ambulansı aradık gelmeyin dediker kendileride gelmediler

Hiç kimseye sakın o ilacı içmeyin diye bir tavsiye veremezsiniz. Hekim misiniz? Yazan arkadaşı muayene mi ettiniz? Böyle bir vebalin altına nasıl girebiliyorsunuz?

Annemle ishalle gityigi hastanede pozitif cikti,ben koku almamayla gittim 2 kere test yaptirdim aralikli negatif ciktim ,

Sizinle doktor arasındaki fark şu.
Doktor tedaviyi hatalı yaparsa sorumluluk alıyor, hatta dava açabiliyorsunuz.
Bu kişi ilacını içmediği için ağır hastanelik olsa tek bir kuruş ödeme yapmayacaksınız hatta telefonlardan kaçılacak, ne münasebet bana mı sordun denecek.

Bilimden şaşmayın arkadaşlar, bugün alternatif tıpta Dünyanın en ileri noktasında olan Çin hastalarını antiviralle tedavi ediyor.

Bu arada kantaron yağı yaralar üstünde antibiyotik özellikleri ile meşhurdur da östrogen üzerinde da etkisi var.
Her ilacın nasıl yan etkileri varsa bu bitkiler için de geçerli, gerekli saygıyı gösterelim lütfen.

Tesekkur ederim.

Hiç kimseye sakın o ilacı içmeyin diye bir tavsiye veremezsiniz. Hekim misiniz? Yazan arkadaşı muayene mi ettiniz? Böyle bir vebalin altına nasıl girebiliyorsunuz?

Bedel ödemeyeceğini düşünüyor muhtemelen, rahatlık oradan geliyor.

Zaten çoğu insan hiçbir şey yapmasanız da bu hastalığı ayakta geçiriyor. Bir kişi ballı çay içse ilaç diye sunuluyor.

Tamam ballı çayı hepimiz içelim de onun antiviral kadar etkili olacağını beklemek tuhaf değil mi?

Sa
Sağolun, teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun.

Net yani

Son düzenleme:
Yeni tıp corona çok hızlı yayılıyor.Kardeşim ve babam şu an pozitif.ilk kız kardeşim şüphelendi,hafif baş ağrısı ve boğazda gıcıklık vardı.Eve bebek yiğenim gelecekti diye test yaptı pozitif cıktı.su an 1 hafta oldu hafif öksürük ve iştahsızlık dışında bir belirti yok.babam kardeşimden sonra test yaptı onda da boğazında gıcıklık,halsizlik vardı.Şimdi halsizlik devam ediyor ve eklem ağrısı var.Bu kadar

Neden bu şekilde uzman olmadığınız bir konuda kesin bilgi veriyorsunuz. Aynı evden iki yakınımızı kaybettik ve birinin vefat sebebi ilacı kullanmadığı için virüs ciğerlerini çok fazla işgal etmiş. Yine komşumuz apar topar acile kaldırıldı onunda doktor tomografi sonucuna baktığında sen ilaçları kullanmamışsın demiş ve evet oda sizin gibi verilen bir tavsiyeyle kullanmamış.
Yapmayın bunu, bilmediğiniz konularda uzmanlık etmeyin insanlara.

Eve gelen ekipler zaten size kronik rahatsızlığınız var mı, devamlı kullandığınız bir ilâç varmı diye sorarak ilaçları uygun görüyor ya da görmüyor.
Benim günlük aldığım bir ilâç olduğu için doktordan bilgi aldılar ve bir kutu verdiler. Yine annemin ilâç alerjisi olduğu için ona da hastanede müşahade altında ilâç verildi test yapıldı.
Konu sahibi belirtilerin pozitif gibi fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi hemen bir test vermelisin.

Dünden beri burnum yanıyor ve boğazım kötü, o kadar halsizim ki sahur bile yapamadım sadece su içebildim sabah gittim yaptırdım KKTC'de akşam beşte çıkıyor sonuçlar. Korkuyorum Arkadaşlar

Benim pazar akşamı boğazımda giciklanma oldu pazartesi sabahı uyandığımda kuru öksürük vardı öğleye doğru sırt omuz bel bacak kol bas ağrısı oldu inanılmaz derecede siddetliydi akşam eşim isyen gelince test yaptırmaya gittik salı sabahı sonuçlar pozitif geldi bugünde ciddi anlamda sırt omuz bel bacak ağrısı kaburga batması tarzı ağrı baş ağrısı dönmesi devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…