- 20 Nisan 2007
- 4.040
- 10.394
- 733
- 44
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Siz nasıl ilaçları Asla içmeyin diyebildiniz hangi ilim hangi bilgiye dayanarak çok merak ettim.Çok geçmiş olsun
Sabah öğle akşam udi hindi yağı bir yemek kaşığı içmelisiniz
Ayrıca yine günde üç defa burnunuza damlatın
İlave olarak çörekotu yağı da içebilirsiniz
Taze meyve özellikle taze sıkılmış portakal suyu ballı ihlamur ve bolca su ile inşallah atlatirsiniz sırt agsiri olursa kantaron yağı ile masaj birebir iyi geliyor tek seferde 8 tane içmeniz gereken o ilacı sakın içmeyin bu soylediklerimle tamamen ilaçsız atlatacaksiniz inşallah
Çok teşekkür ederim ben atlattım sayılır :) sadece suan tat koku kaybım var okadar çok şükür çok hafif atlattım normalde çok ağır geçiyormuş. Belkide normak gripti bilemiyorum test yaptırmadık ambulansı aradık gelmeyin dediker kendileride gelmedilerÇok geçmiş olsun
Taze meyve özellikle taze sıkılmış portakal suyu ballı ihlamur ve bolca su ile inşallah atlatirsiniz sırt agsiri olursa kantaron yağı ile masaj birebir iyi geliyor tek seferde 8 tane içmeniz gereken o ilacı sakın içmeyin bu soylediklerimle tamamen ilaçsız atlatacaksiniz inşallah
Çok geçmiş olsun
Taze meyve özellikle taze sıkılmış portakal suyu ballı ihlamur ve bolca su ile inşallah atlatirsiniz sırt agsiri olursa kantaron yağı ile masaj birebir iyi geliyor tek seferde 8 tane içmeniz gereken o ilacı sakın içmeyin bu soylediklerimle tamamen
Yorumunuzu kalbim çarparak okudum, arkadaşım bu ne hadsizlik? Bu ne saçmalık?Çok geçmiş olsun
Hiç kimseye sakın o ilacı içmeyin diye bir tavsiye veremezsiniz. Hekim misiniz? Yazan arkadaşı muayene mi ettiniz? Böyle bir vebalin altına nasıl girebiliyorsunuz?Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim.Dün annem pozitif çıktı. Bizde daha bi belirti yok. Semptom olmayınca testte yapmıyor filyasyon ekibi.
Annemin aşırı halsizliği var sadece, nerdeyse kolunu kaldıramıyor desem yeridir. Hastaneye de covid şüphesiyle gitmedik sonuç pozitif olunca şaşırdık. Ateş yok, öksürük yok, tat ve kokuya dair hiçbir kayıp yok. Herkeste farklı beliriyor.
Bazen çevremizde hasta olanlar varsa psikolojik olarak insan kendini öyle hissediyor, yokluyor. İnş değilsinizdir ama bol bol sıvı tüketin, vitamin alın. Geçmiş olsun.
Hiç kimseye sakın o ilacı içmeyin diye bir tavsiye veremezsiniz. Hekim misiniz? Yazan arkadaşı muayene mi ettiniz? Böyle bir vebalin altına nasıl girebiliyorsunuz?
SaKorkma pozitif olsanda korkma..bağışıklığının güçlü olduğuna inan ve panikle değil sakinlikle karşıla.korona herkese ağır şekilde gelmiyor.esim bir ayda kendine geldi ben ayakta atlattım.dediklerinin aynısı bendede oldu fakat ğolzamanla koku gitti.birde bikacgun sonra nefes darlığı oldu fakat bal limon suyu çok iyi geldi.bol sıvı tüket dinlen evi havalandır.gecmis olsun hayırlı Ramazanlar
Sağolun, teşekkür ederim.Korkma pozitif olsanda korkma..bağışıklığının güçlü olduğuna inan ve panikle değil sakinlikle karşıla.korona herkese ağır şekilde gelmiyor.esim bir ayda kendine geldi ben ayakta atlattım.dediklerinin aynısı bendede oldu fakat zamanla koku gitti.birde bikacgun sonra nefes darlığı oldu fakat bal limon suyu çok iyi geldi.bol sıvı tüket dinlen evi havalandır.gecmis olsun hayırlı Ramazanlar
Çok geçmiş olsun.Canım eşim ile aynı anda ağzımızda sabun tadı oluştu ve benim titremem vardı. Eşime 3 Nisan da yapıldı pozitif ayakta hiçbir belirti olmadan bugün karantinadan çıktı. Gel gör ki benim 4. Nişan da negatif çıkan testim 8 Nisan da pozitif oldu. Ben testin güvenirliğini sorguluyordum çünkü aynı şeyler vardı. Neyse haliyle ilaca geç kalmış oldum. Bugün 6. Gün ilaç dün bitti ve etki etmedi geciktigim için. İki ciğerime de atmış ve crp değerim üç katına çıkmış. Buda titreme yapıyor ateş veriyor. Evi dezenfekte ettireceğiz kayınvalidem eşimle ikizlerim var 9.5 aylık onlara bakacak ben hastaneye yatacağım. Eşim öğretmen okuldan kapti bu arada.
Net yaniGecen gun rahatsızlandım, doktor en son pcr de yapalım eleyelim dedı.
Belirtim yok ki dedim, belırtı oyle illa sırtın agrıyacak atesin olacak degıl dedı.
Dış agrısı ile gelip pozitif cıkanlar var dedi.bende yaptırdım test.
Burdan belırtı alıp, covıdım degılım demek cok dogru degıl.
Suphen varsa hastaneye gıdıp baktır.
Neden bu şekilde uzman olmadığınız bir konuda kesin bilgi veriyorsunuz. Aynı evden iki yakınımızı kaybettik ve birinin vefat sebebi ilacı kullanmadığı için virüs ciğerlerini çok fazla işgal etmiş. Yine komşumuz apar topar acile kaldırıldı onunda doktor tomografi sonucuna baktığında sen ilaçları kullanmamışsın demiş ve evet oda sizin gibi verilen bir tavsiyeyle kullanmamış.Çok geçmiş olsun
Benim pazar akşamı boğazımda giciklanma oldu pazartesi sabahı uyandığımda kuru öksürük vardı öğleye doğru sırt omuz bel bacak kol bas ağrısı oldu inanılmaz derecede siddetliydi akşam eşim isyen gelince test yaptırmaya gittik salı sabahı sonuçlar pozitif geldi bugünde ciddi anlamda sırt omuz bel bacak ağrısı kaburga batması tarzı ağrı baş ağrısı dönmesi devam ediyorSizler hastalandığınızda ne gibi belirtiler yaşadınız mesela genizlerinizde yanma varmıydı benim vr ama bogazım ağrımıyor tat alıyorum ama sanki koku yok, yada hafif kokusunu alıyorum belkide takıntı yaptığım içindir babamın testi bugün Pozitif çıktı annem de bişey yok ama ben anlattıklarımı yaşıyorum korkuyorum da, bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?