- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Evet yarın bende gidicem test için bugün gitmediğime çok pişman oldumGecen gun rahatsızlandım, doktor en son pcr de yapalım eleyim dedı.
Belirtim yok ki dedim, belırtı oyle illa sırtın agrıyacak atesin olacak degıl dedı.
Dış agrısı ile gelip pozitif cıkanlar var dedi.bende yaptırdım test.
Burdan belırtı alıp, covıdım degılım demek cok dogru degıl.
Suphen varsa hastaneye gıdıp baktır.
Temaslısın bir de babandan dolayı.Evet yarın bende gidicem test için bugün gitmediğime çok pişman oldum.
Çok geçmiş olsunTest yaptırmadık ama yüzde yüz koronayız. 112i aradık asla gelmememizi söylediker bizde evde kendimiz atlatmaya calisiyoruz. İlk günler inanılmaz bir halsizlik vucuduna dikenler batıyo inanılmaz baş ağrısı 3.gün tat ve koku gittş ben agır atlatmıyorum çok şükür ama sıtma çok oluyo böyle yani
Bence sakın ilaç içmeyin gibi bir tavsiye vermek doğru değil. Sizin bu tavsiyeniz ile biri atlatmış olabilir ama bir başkası atlatamayabilirÇok geçmiş olsun
Sabah öğle akşam udi hindi yağı bir yemek kaşığı içmelisiniz
Ayrıca yine günde üç defa burnunuza damlatın
İlave olarak çörekotu yağı da içebilirsiniz
Taze meyve özellikle taze sıkılmış portakal suyu ballı ihlamur ve bolca su ile inşallah atlatirsiniz sırt agsiri olursa kantaron yağı ile masaj birebir iyi geliyor tek seferde 8 tane içmeniz gereken o ilacı sakın içmeyin bu soylediklerimle tamamen ilaçsız atlatacaksiniz inşallah
Korkma pozitif olsanda korkma..bağışıklığının güçlü olduğuna inan ve panikle değil sakinlikle karşıla.korona herkese ağır şekilde gelmiyor.esim bir ayda kendine geldi ben ayakta atlattım.dediklerinin aynısı bendede oldu fakat zamanla koku gitti.birde bikacgun sonra nefes darlığı oldu fakat bal limon suyu çok iyi geldi.bol sıvı tüket dinlen evi havalandır.gecmis olsun hayırlı RamazanlarSizler hastalandığınızda ne gibi belirtiler yaşadınız mesela genizlerinizde yanma varmıydı benim vr ama bogazım ağrımıyor tat alıyorum ama sanki koku yok, yada hafif kokusunu alıyorum belkide takıntı yaptığım içindir babamın testi bugün Pozitif çıktı annem de bişey yok ama ben anlattıklarımı yaşıyorum korkuyorum da, bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Sizin gibi akıl veren hatta kendi de uygulamaya kalkan bi tanıdığımız hastanede 3 gündür. Lütfen ne böyle akıllar verin ne siz yapın bunları. İnsanların canına kast bu, şu dediğinizi bi kişi okuyup ilaçları kullanmasa ölse nasıl ödeyeceksiniz bu vebali?Çok geçmiş olsun
Taze meyve özellikle taze sıkılmış portakal suyu ballı ihlamur ve bolca su ile inşallah atlatirsiniz sırt agsiri olursa kantaron yağı ile masaj birebir iyi geliyor tek seferde 8 tane içmeniz gereken o ilacı sakın içmeyin bu soylediklerimle tamamen ilaçsız atlatacaksiniz inşallah
Adamların dediğini yaptım yetmedi iki saat sonra yatisim olacak. Ne garip insanlar var yaSizin gibi akıl veren hatta kendi de uygulamaya kalkan bi tanıdığımız hastanede 3 gündür. Lütfen ne böyle akıllar verin ne siz yapın bunları. İnsanların canına kast bu, şu dediğinizi bi kişi okuyup ilaçları kullanmasa ölse nasıl ödeyeceksiniz bu vebali?
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?