Sorum korona testi pozitif çıkanlara

Verdim zaten pozitif çıktım bende 5 gün önce, konuyu yanlış yere açmışım diye ceza aldım şimdi girebildim siteye.

Merhaba kaç günde çıktınız acaba hastaneden ne gibi şikayetleriniz vardı

Merhaba kaç günde çıktınız acaba hastaneden ne gibi şikayetleriniz vardı
10 gün kaldım canım. Son 4 gün önlem amaçlıydi. Ağır geçirdim canım ben. Önce sabun tadı ve vücut kırgınlığı ile başladı. Test pozitif olmadan titreme vardı. Titreme ve ateş ile devam ettim. Ateşi evde serum ile düşürdük. Hastaneye 10. Gün yattim. Düşünün on günde geçerken ben onuncu gün hastanelik oldum. 5. Gün ciğere indiğini öğrendim evde serum ile geçer diye düşündü doktor. 9. Gün nefes darlığı ile gittiğim de ciğerlerin ikisini de tamamen sardığıni yatisin olması gerektiğini öğrendim. Çok şükür böylede atlattım ikiz on aylık bebeğim var rabbim onların yüzüne baktı

Allah’ıma bin şükürler olsun sizi evlatlarınıza ve eşimize bağışlamış o kadar sevindim ki sağlıklı olmanıza germekten psikolojik durumunuzu anlayabiliyorum o zamanlar ne kadar zor olduğunu bende belirti vermedi ama babam ve annem ağır geçirdi babam 6. Gün öksürük daha bi şiddetlenip kusmaya başlamıştı şüphe ettim hemen aradım kusma da başladı biz ciğerlerine baktırmak istiyoruz diye nefes darlığı göğüsünde ağrı yoksa normal bekleyin dediler ama beklemem dedim kendisini kötü hissediyor dedim sonra ciğerinde 2 tane küçük lekeye rastladık demişler anneme şuan servis kısmında inşallah babam da sizin gibi iyileşir hemen

İnşallah tez zamanda şifasını bulur. Beklemek ile olmuyor bende kendi imkanım ile özel hastaneye gittim ciğere indiğini öğrendim. Psikolojik kısmı inan 32 yaşındayım ve hiçbir hastalığım yokken böyle geçirdim çok zor en çokta bebeklerim beni tanımadan büyüyecek diye aklıma geldi. Kimseye yaşatmasın. Bende kanlı balgam çıkarıyordum inşallah ailen biran önce iyileşir evinize dönerler

Neden o ilacı sakın içmeyin diyorsunuz dayanağınız ne? Doktorlar bizim iyiliğimiz için o ilacı veriyorlar. Ben de kovid oldum eşimle. İlk bir hafta ilaç önermedi doktorumuz evde vitamin takviyesi ve parol ile iyileşmeye çalıştık. Eşim çok hafif atlattı ama ben bir haftanın sonunda çok ağır duruma geldim kovid ciğerlerimi etkiledi hastaneye yatma durumuna geldim doktorum bahsi geçen ilaca başladı,ciğerimin ağrısından yatamaz durumdayken ilk 8 hapı içer içmez bir sihirli deynek deymiş gibi ağrım geçti. Ciğerimdeki kovid görüntüsü gittikçe hafifledi ve toplamda 20 gün sonra ufak tefek şeyler dışında iyileştim.ilacı kullanmasaydım ekranlarda okuduğunuz entübe insan sayılarından biri de ben olacaktım. Bence insanlara belirli bir ilacı kullan yada kullanma demeniz çok yanlış. O insan tavsiyenize uyar ve bu sebeple başına birşey gelirse çok büyük vebal alırsınız. Bu ilacı da üreten siz değilseniz içeriğine etkilerine tam anlamıyla vakıf değilseniz böyle ön yargılı olmanız kendiniz için de çok yanlış.
Konu sahibi belirtileri göster yada gösterme acilen test yaptır ve doktor senin için ne yapman gerektiğini söylüyorsa onu yap. Babandan da uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…