sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bebişim öncelikle kerem için biraz birikim yapmaya çalış derim..
siz ev kredisi ödüyormuşsunuz kalmaması çok normal cnm..olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin sonra biriktirirsiniz.üzülme.

inşallah bebişim...
bakalım bende bu cömertlik varken biraz zor ama

maaşallah canım güle güle kullan

biz evlendiğimizde de ilk gece eve geldik işte benim eşim de laptop almış hediye onu göstermişti. benim bekarken bilgisayarım masaüstüydü erkek kardeşime bırakmıştım kocam da onu düşünerek almıştı laptop. bi de kurdela sarmıştı ona çarpık çurpuk
[/QUOTE]

güle güle kullanalım o zaman :)
iyi oluoo valla mutfakta falanda açıyorum yanımda yemek yaparken takılırsam falan bakıyorumm :))

Ay bu da süpermiş

babam da çok güldürük adamdır yaa.. ona çekmişim herhal

kız yazık ayol adam ne güzel heves etmiş çiçek yollamış sen gene koştur koştur çay peşine çiçeksiz kal da 1 sene aklı başına gelsin

sizinkide çok talihsizlikmiş be cnm ya
vallahi bu kadar mı denk düşmez.

sana yine büyük bişi almış.bana tepsi aldı
eşin çok romantikmiş
evet tatlım haklısın,bunu hep bende düşünürüm,doğur,yedir içir büyüt sonra eller alsın gitsin,bazen çok adaletsizlik gibi geliyor ama hayatın kanunu bu sanırım.
annenin o anki yüz ifadesini görmek isterdim.
canım bizim sarı eski püskü bir çorabımız var,eşimle paraları hep oraya saklarız,ve ihtiyacımız olursa oradan alırız,bankaya koyulacağı zamanda yine oradan alınır bankaya yatırılır.
aaa benim eşimde bu sene bana doğumgünü hediyesi laptop aldı ama hala sağ maus işlevinin nerden yapıldığını bulamadım

bak benim eşimin sorunu çiçek 2.5 senelik evliyiz, 4 senelik d e flört dönemi oldu.. aldığı çiçek sayısı 10 değildir yani. çiçek almaya uyuz oluyo adam napim artık alıştım :97::97:

[/QUOTE]

ya kızlar ben eşime hep derimki bana çiçek falan alma,yazık solup gidiyor bir işede yaramıyor,bana çiçek alacağın zaman git onunyerine çikolata al daha makbule geçer diyorum,garibim arada eli çikolatalarla gelir.yani birde romantizmin pazarlığını kuruyorum

kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak

bu arada alıntyı yapmayı unutmuşum çaktırma

maaşallah canım güle güle kullan

güle güle kullanalım o zaman :)
iyi oluoo valla mutfakta falanda açıyorum yanımda yemek yaparken takılırsam falan bakıyorumm :))

valla her yere götürüyorum ben laptopumu ama bi mutfakta takılmadım hiç
nasıl yemek yaparken laptopa bakıyorsunuz ne marifetli hatunlarsınız yamaşallah şekerim..
bildiğim bi kaç arkadaşım varda ondan çoğul konuştm

CEYDACIM GENE SENİN MESAJININ İÇİNE YAZMIŞIM CEVABIMI
senin mesajlarında birşey var benim cevaplarımı oraya yazdırıyor istem dışı

he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn

kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak

bu arada alıntyı yapmayı unutmuşum çaktırma

vallahi zehir gibi hatunsun hemen gördün mü kendi mesajnın içinde bnm cevabımı
senin mesajının içine yazmaya bayılıyorum ben farkında olmadan
ama özellikle senn mesajlara yazıyorum ya

ya kızlar ben eşime hep derimki bana çiçek falan alma,yazık solup gidiyor bir işede yaramıyor,bana çiçek alacağın zaman git onunyerine çikolata al daha makbule geçer diyorum,garibim arada eli çikolatalarla gelir.yani birde romantizmin pazarlığını kuruyorum[/QUOTE]

he bacım benimki işte kendiliğinden kurar bu pazarlığı çiçek almaz ama abur cubur desen heç kaçırmaz

çok iyi oluo mutfakta kızz bi site var,portakal ağacı die çok sağlam tarifler oluoo orda faydalanıyorum baya :)

bende şuan mutfakdayım
dizüstü bilgisayar ama benim belim ağrıyo öyle yazıcam diye
mutfak masanına koyuyom oturup yazıyom oh ne rahat

ezgiilknur sesin çıkmıyo canım???
ayyy canım sorma bi mutfaga gittimde geldim kahvaltının üstüneyim ögle akşam bişi yemedimde arkadaş çagırdı zorla gel dedi oraya gittim geldim bırakan arkadaşta kahve içmeye kaldı yiyemedim şimdide karnımda kavga çıkınca dayanamadım aslında bu saatte hiç yemem ama malup geldimm

he bacım büyülü benimkiler öle içine alır adamı

he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn

abooww kız bu gene hepten beter olmuş iyi adam kafana atmadı çiçekleri.

vallahi zehir gibi hatunsun hemen gördün mü kendi mesajnın içinde bnm cevabımı
senin mesajının içine yazmaya bayılıyorum ben farkında olmadan
ama özellikle senn mesajlara yazıyorum ya

görmem mi bacımm zati alıştım artıkın direkt kendi mesajımın içine bakıyorum

inşallah bebişim...
bakalım bende bu cömertlik varken biraz zor ama
eee fıstığım keroş için fazla cömert olmamak gerek diye düşünüyorum

afiyet olsun canım boşver

he bacım büyülü benimkiler öle içine alır adamı

görmem mi bacımm zati alıştım artıkın direkt kendi mesajımın içine bakıyorum

:
ayyyy koptummmmmmmmmmm
ceydaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok böyle bi cevap yaaaa koptummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…