bebişim öncelikle kerem için biraz birikim yapmaya çalış derim..
siz ev kredisi ödüyormuşsunuz kalmaması çok normal cnm..olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin sonra biriktirirsiniz.üzülme.
Ay bu da süpermiş
geçen eşim bana telde ısrarla bi kaç kez sordu evdemisin çıkıcanmı dışarı falan diee,bende ısrarla hayatım evdeyim nereye gidiyim işte zaten işim var birsürü falan dedim,meğerse bana çiçek göndercekmiş ölesine içinden gelmiş,sonra kuzenim aradı beni bi üst sokakta oturuyo çay yapmış falan bende heveslendim gittim,sonra çiçek gelmiş evde yokum teslimat yapılamadı,komşumda yok binada kimseye de bırakamamışlar,,,,eşim resmen köpürdü zaten sana süpriz yapanda kabahat falan die,bana bi yıl ceza vermiş öle sölüoo,bi yıl çiçek yokmuş bana :)))))
sizinkide çok talihsizlikmiş be cnm yageçen eşim bana telde ısrarla bi kaç kez sordu evdemisin çıkıcanmı dışarı falan diee,bende ısrarla hayatım evdeyim nereye gidiyim işte zaten işim var birsürü falan dedim,meğerse bana çiçek göndercekmiş ölesine içinden gelmiş,sonra kuzenim aradı beni bi üst sokakta oturuyo çay yapmış falan bende heveslendim gittim,sonra çiçek gelmiş evde yokum teslimat yapılamadı,komşumda yok binada kimseye de bırakamamışlar,,,,eşim resmen köpürdü zaten sana süpriz yapanda kabahat falan die,bana bi yıl ceza vermiş öle sölüoo,bi yıl çiçek yokmuş bana :)))))
yaw kurdelam sen bi soru sorduktan sonra 'ben cevap veriyorum' diye yazışına hasta oluyyom yavrum benim yirim seni ya
o zaman ben de cevap veriyorum; benim eşimin maaşı, ikramiyesi, ekstraları vs hep bankaya yatar o sebeple bi para yatarsa bankadan sms gelir ikimize de yani hiç ellemeden bankada olmuş oluyor zaten
ya ceydoşum diceksiniz ki o zamanda ya kurdelam boyuna soru soru soruyorsun en son cevabı sen veriyorsun:)
onun için öyle bi tik geldi...
ben cevaap veriyorum diye
yi beni
biz evlendiğimizde de ilk gece eve geldik işte benim eşim de laptop almış hediye onu göstermişti. benim bekarken bilgisayarım masaüstüydü erkek kardeşime bırakmıştım kocam da onu düşünerek almıştı laptop. bi de kurdela sarmıştı ona çarpık çurpuk
güle güle kullanalım o zaman :)
iyi oluoo valla mutfakta falanda açıyorum yanımda yemek yaparken takılırsam falan bakıyorumm :))
sana yine büyük bişi almış.bana tepsi aldı
evet tatlım haklısın,bunu hep bende düşünürüm,doğur,yedir içir büyüt sonra eller alsın gitsin,bazen çok adaletsizlik gibi geliyor ama hayatın kanunu bu sanırım.ay ne düşünüyorum varya
eşime diyomki şimdi keremi büyütüyoz bak ne zorluklarla manevi olarak insan ne kadar yıpranıyo.herşeyimizi bütün düzenimizi ona göre ayarlıyoz hasta oluyo sabaha kadar bekliyoz başında...yarın bigün evlenip ayrılcak bizden.bütün bu emekler uçup gidecek...
ne kadar zor olmalı
ay koptum elektrik süpürgesi he mi
ya bakın aklıma ne geldi
benim babam alyansını genelde hep bi yerlerde unutur ya da kaybederdi.. yine bi yerde unuttuğu sıralar annem derdi alyans al kendine yeni diye.. neyse bi kaç gün sonra da annemin doğumgünüydü. babm eve geldi anneme ççek almış vs bi kutu çıkardı cebinden. biz tabii 'ooo anne babam sana ne almış' falan derken bi baktık babam anneme hediye olsun diye kendine alyans almış yenine gülmüştük yaa
canım bizim sarı eski püskü bir çorabımız var,eşimle paraları hep oraya saklarız,ve ihtiyacımız olursa oradan alırız,bankaya koyulacağı zamanda yine oradan alınır bankaya yatırılır.peki kızlar mesela toplu bir para aldı eşiniz iş yerinden.ekstra maaş yada normal maaşından birikim yapıyorsunuz...
parayı size mi verir al karıcım sakla diye..
yoksa kendi mi biriktirir...
ben cevap veriyorum kocam bana verir saklarım.sonra bankaya atarız..
aaa benim eşimde bu sene bana doğumgünü hediyesi laptop aldı ama hala sağ maus işlevinin nerden yapıldığını bulamadımbizim henüz evlilik yıldönümümüz olmadı yeni evliyizzz,yeni yıl hediyesi olarak laptop aldı bana eşim,bilgisayarımı annemlerde bıraktım ben,oda sıkılmıyım die düşünmüş almış çok mutlu oldum ama :)) hemde kırmızııı :)
maaşallah canım güle güle kullan
güle güle kullanalım o zaman :)
iyi oluoo valla mutfakta falanda açıyorum yanımda yemek yaparken takılırsam falan bakıyorumm :))
babam da çok güldürük adamdır yaa.. ona çekmişim herhal
kız yazık ayol adam ne güzel heves etmiş çiçek yollamış sen gene koştur koştur çay peşine çiçeksiz kal da 1 sene aklı başına gelsin
kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak
bu arada alıntyı yapmayı unutmuşum çaktırma
eşin çok romantikmiş
evet tatlım haklısın,bunu hep bende düşünürüm,doğur,yedir içir büyüt sonra eller alsın gitsin,bazen çok adaletsizlik gibi geliyor ama hayatın kanunu bu sanırım.
annenin o anki yüz ifadesini görmek isterdim.
canım bizim sarı eski püskü bir çorabımız var,eşimle paraları hep oraya saklarız,ve ihtiyacımız olursa oradan alırız,bankaya koyulacağı zamanda yine oradan alınır bankaya yatırılır.
aaa benim eşimde bu sene bana doğumgünü hediyesi laptop aldı ama hala sağ maus işlevinin nerden yapıldığını bulamadım
bak benim eşimin sorunu çiçek2.5 senelik evliyiz, 4 senelik d e flört dönemi oldu.. aldığı çiçek sayısı 10 değildir yani. çiçek almaya uyuz oluyo adam napim artık alıştım :97::97:
valla her yere götürüyorum ben laptopumu ama bi mutfakta takılmadım hiç
nasıl yemek yaparken laptopa bakıyorsunuz ne marifetli hatunlarsınız yamaşallah şekerim..
bildiğim bi kaç arkadaşım varda ondan çoğul konuştm
CEYDACIM GENE SENİN MESAJININ İÇİNE YAZMIŞIM CEVABIMI
senin mesajlarında birşey var benim cevaplarımı oraya yazdırıyor istem dışı
nasıl yemek yaparken laptopa bakıyorsunuz ne marifetli hatunlarsınız yamaşallah şekerim..
ayyy canım sorma bi mutfaga gittimde geldim kahvaltının üstüneyim ögle akşam bişi yemedimde arkadaş çagırdı zorla gel dedi oraya gittim geldim bırakan arkadaşta kahve içmeye kaldı yiyemedim şimdide karnımda kavga çıkınca dayanamadım aslında bu saatte hiç yemem ama malup geldimmezgiilknur sesin çıkmıyo canım???
he valla sormaa kısmet işteee :)
sonra çiçek geldiğinde işin komik yanı eşim eve gelmişti,bide o teslim aldı kapıdannnn
vallahi zehir gibi hatunsun hemen gördün mü kendi mesajnın içinde bnm cevabımı
senin mesajının içine yazmaya bayılıyorum ben farkında olmadan
ama özellikle senn mesajlara yazıyorum ya
eee fıstığım keroş için fazla cömert olmamak gerek diye düşünüyoruminşallah bebişim...
bakalım bende bu cömertlik varken biraz zor ama
kurdelam anladım bebmm.. valla çok tatlı geliyo ya öyle yazınca sen.. yirim valla bak
ceydoş valla aklıma soktun bir daaha ben cevap veriyorum diye cevap vermeye utanıcam şimdi
ama şuanda bi görsn kıkır kıkır güluyorum kendi yazdığm mesajı okudumda çok komik geldi
sanki yarışmaya katılmışım
ben cevap veriyorum diyorum
çok iyi oluo mutfakta kızz bi site var,portakal ağacı die çok sağlam tarifler oluoo orda faydalanıyorum baya :)
ayyy canım sorma bi mutfaga gittimde geldim kahvaltının üstüneyim ögle akşam bişi yemedimde arkadaş çagırdı zorla gel dedi oraya gittim geldim bırakan arkadaşta kahve içmeye kaldı yiyemedim şimdide karnımda kavga çıkınca dayanamadım aslında bu saatte hiç yemem ama malup geldimm
he bacım büyülü benimkiler öle içine alır adamı
görmem mi bacımmzati alıştım artıkın direkt kendi mesajımın içine bakıyorum